Pluspunten

Wij zijn heel blij met onze mooie keukengordijnen. Leuke originele stof van goede kwaliteit, goed gemaakte gordijnen binnen 4 weken.

Pluspunten

Goede duidelijke communicatie! Regelmatig statusupdate via de mail over de gordijnen! En natuurlijk prachtige gordijnen binnen gekregen!

Tip: tijdens het bestellen kun je kiezen voor de optie afterpay, dit is echter niet mogelijk waardoor de website aangeeft dat betaling niet is gelukt, dit is echter uiteindelijk prima opgelost

Pluspunten

Snelle levering, betrouwbaar en van goede kwaliteit! De gordijnen van de kinderkamers bestel ik altijd hier.

Misschien uitbreiden met accessoires voor kinderkamers. Maar hoofdzakelijk moet de kwaliteit van de gordijnen zo goed blijven.

Pluspunten

Mooie kwaliteit gordijnen en een leuke verrassing bij het openen van het pakketje. Gordijnen laten afleveren in doos, maar ze waren zo netjes en zorgvuldig verpakt dat ze meteen opgehangen konden worden.

Lever tijd was iet wat lang, of wij iets wat ongeduldig om de kinderkamer af te maken, Levertijd was 3 volle weken.

Pluspunten

zeer nette gordijnen, goede updates over bestelling, mooi gemaakt, goede en scherpe prijs

Pluspunten

zeer snelle reactie op vragen, ook in het weekend:-) Staaltjes snel geleverd. Wij hebben gordijnen voor de babykamer besteld, binnen 2 weken geleverd. Zeer goede en accurate communicatie over levering Mooie stof en zeer goede afwerking, kaarsrecht en precies op maat:-) Een paar centimeter breder om goed op de rails te passen was geen enkel probleem, helemaal top!

Pluspunten

Snelle service en duidelijke communicatie

Pluspunten

Na het doorgeven van een klacht werd het snel opgelost. Het was uiteindelijk bij postnl misgegaan. Het bedrijf heeft ze opnieuw laten maken samen met een presentje werd het na 2 dagen alsnog geleverd

Communicatie naar klant als het langer duurt

Pluspunten

Snelle reactie op email met duidelijke uitleg en besteltips. Zeer snel producten thuis ontvangen met wat speelgoed en een extra kussentje in de gordijnstof.

Pluspunten

Prettige website. Hele goede service. Werd heel snel geantwoord op mijn e-mails. En de gordijnen erg mooi. Goede zware kwaliteit stof en de kleuren precies zoals op de foto. Plus een leuk tasje met kleine cadeautjes voor mijn jongens. Helemaal top, ik kan er niks anders van maken!

Pluspunten

Enorme keuze, hele mooie kwaliteit gordijnen geleverd. Ook leuk: we kregen er een gratis bijpassend kussentje in gordijnstof erbij!

Jammer dat je extra moet betalen als je je gordijnen netjes (hangend) bezorgd wilt hebben. Boven een bepaald bedrag zou je deze service inbegrepen verwachten..

Pluspunten

Heel tevreden over het product en de service

Pluspunten

Zorgvuldige afhandeling. Als verrassing kussen en kinderboekje meegeleverd. Positief verrast!

Pluspunten

Duidelijke website//zeer tevreden/ extra geschenkje zeer fijn/hele mooie afwerking/TOP

Pluspunten

Duidelijk website een professioneel werk geleverd. Heel tevreden en zou snel aanraden.

Pluspunten

Wat een mooie gordijnen met dinomotief. Ze maken de kamer helemaal af. Netjes afgewerkt en precies volgens de door ons opgegeven maten.

Pluspunten

Prima webshop met duidelijke info.

De email met de bevestiging dat de bestelling was verstuurd ontving ik pas de dag nadat de bestelling al thuis was afgeleverd, de informatie voorziening zou dus tijdiger kunnen.

Pluspunten

Er zat zelfs nog een extra kussentje in :) in dezelfde stof als de gordijnen. Gordijnen zijn netjes afgeleverd en de stof is zoals ik had verwacht.

Pluspunten

Geweldige service en correcte nette levering van de goederen.

Ik vind de site gordijnenwinkel.nl er veel minder aantrekkelijk uitzien dan die van kindergordijnen.nl. Ik zou jullie aanraden daar iets mee te doen.

Pluspunten

Overtreft de beloften, ondernemer is heel vriendelijk en denkt met de klant mee, ook als je iets navraagt voor de zekerheid.

Pluspunten

Gordijnen klaar binnen beloofde termijn Leuk extraatje gekregen (kussentje) Goede kwaliteit gordijnen

Pluspunten

Alles is exact volgens het bestelde geleverd.

Pluspunten

Netjes en vriendelijk mail verkeer en keurig afgeleverde gordijnen

van Echtenstraat 43

7902 EL Hoogeveen