Pluspunten

Wat een geweldige levering. Ze waren een week vroeger binnen dan verwacht.

Pluspunten

Kindergordijnen.nl is echt een aanrader. We hebben eerst wat stalen besteld, en toen uiteindelijk 4 gordijnen. We hebben echt heel fijn contact gehad (ik had 100 vragen) en Jelmer heeft heel goed geholpen en we hebben veel extra service gekregen. De gordijnen zijn heel mooi gemaakt, en van goede kwaliteit. De verduisterende stof is ook echt verduisterend. We zijn superblij, dank jullie wel!

Pluspunten

Prima service. Snelle levering en een goede kwaliteit.

Pluspunten

Grote keus in kindergordijnen, voor zowel de hele kleintjes als de wat grotere kinderen. De stof ziet er mooi uit, met vrolijke, heldere kleuren. De kadootjes bij de bestelling werden zeer op prijs gesteld.

De prijs van de stoffen wordt aangegeven in m2. Dit valt niet op als je voor kant en klaar gemaakte gordijnen kiest, maar wil je de stof los kopen dan kom je voor een onaangename verrassing te staan. Het is m.i. gebruikelijk stof te prijzen per m1.

Pluspunten

Mooie gordijnen. Kwaliteit lijkt heel goed te zijn

Tussen bestelbevestiging en verzendbevestiging in was er radio stilted had ik eigenlijk geen idee wat de status van mijn bestelling was.

Pluspunten

Goede communicatie over de levering, tijdsafspraak wordt waar gemaakt. Leuk met de kleine kadootjes en een gratis kussentje, mijn dochter en ik waren aangenaam verrast!

Pluspunten

Duidelijke informatie bij het bestellen en het meetfilmpje is echt heel handig. 2 weken levertijd maar we hadden de gordijnen met 1 week al binnen. Echt top

Pluspunten

Al meerdere bestellingen gedaan en altijd zeer tevreden. Worden goed op de hoogte gehouden en goed product afgeleverd!

Pluspunten

Zeer klantvriendelijk, perfecte timing, kwaliteitsvol, gebruiksvriendelijke website

Pluspunten

Snel en goede communicatie. Mooi afgewerkte gordijnen. Leuke extraatjes!

Pluspunten

Erg groot en mooi aanbod, veel mogelijkheden, gordijnen zijn netjes gemaakt, binnen acceptabele termijn geleverd en leuk verpakt.

De kosten zijn erg hoog in vergelijking met andere aanbieders, zeker voor toevoegen van verduistering.

Pluspunten

Zeer nette kwaliteit, dudielijke levertijd

Hoe goede gordijnen goedkoper maken?

Pluspunten

Nette gordijnen, behulpzaam.

Pluspunten

Snel en keurige aflevering kleinzoon is heel blij met zijn dinogordijnen en als verrassing nog een kussentje hij ligt ermee te slapen nogmaals dank voor mooie overgordijnen en zal u zeker aanbevelen bij kennissen

Pluspunten

Goede service, leuk dat er ook wat cadeautjes bij zaten voor de kinderen. Mooie gordijnen die netjes zijn afgewerkt. Zeer tevredenn

geen

Pluspunten

Uitgebreid assortiment Snelle levering

Pluspunten

Snelle levering, uitstekend gemaakt, veel keuze uit prachtige designs.

Pluspunten

Snelle service en compensatie bij mislopen van actie. Goed dat jullie Kika steunen. Mooie kwalitatieve stof en goede indruk via foto's op de website.

Wellicht als je online besteld allert maken op actie die loopt.

Pluspunten

Snelle levering Ziet er mooi uit. Gratis kussentje

Pluspunten

Behulpzaam en vriendelijk. Snelle levering naar een ander adres dan de factuuradres zoals afgesproken. Prima!

Pluspunten

Duidelijke site, goede instructies. Bij iedere stap die genomen wordt in het productieproces word je op de hoogte gehouden. En dan de verrassingen in de doos erbij! Geweldig! Gordijnen worden 19 mei cadeau gedaan... dan kunnen we zeggen hoe ze staan. Maar als ik het in mag schatten hebben we dadelijk een stralend jongetje!

Vooral zo door blijven gaan!

Pluspunten

Beste Jelmer, Bedankt voor de levering van het gordijn wat ik besteld heb bij uw bedrijf. Ik vind dat het keurig genaaid en geleverd is. Professioneel vakmanschap. De stof is echt heel mooi. En ik ben er blij mee. Het is altijd een gokje als je online besteld bij een bedrijf wat je niet kent. Het filmpje over het maakproces overtuigde mij dat het wel goed zou komen. Ik wens u veel succes en u mag dit als aanbeveling referentie gebruiken. Met vriendelijke groet Willy de Vos Op 23 apr. 2018 10:56 schreef "gordijnenwinkel" <>: Tekst uit oorspronkelijke berichten weergeven

Pluspunten

Veel keuze, scherpe prijs, duidelijke meet instructies, snelle levering. Én bij binnenkomst precies zoals wij hadden gehoopt! Aanrader dus!

Pluspunten

Goede service, snelle reactie

de verduisteringsgordijnen die aan de standaardgordijnen zijn vastgenaaid vallen iets ruimer dan de gordijnen zelf. Hierdoor draait het gordijn wat aan de zijkanten en zie je altijd het verduisteringsgordijn tevoorschijn komen.

van Echtenstraat 43

7902 EL Hoogeveen