Pluspunten

Gordijnen van mooie kwaliteit, netjes afgewerkt. We hebben ook nog een kussentje in dezelfde stof erbij gekregen en een paar leuke kinderkadootjes. Echt top!

levertijd was ongeveer 2 weken. Een kortere levertijd zou nog beter zijn.

Pluspunten

Super netjes en vaak ge-update over onze bestelling, prachtige gordijnen en een leuke extra verrassing in de doos. Uitstekende dienstverlening!

Pluspunten

TOP webshop, snelle service, super kwaliteit!!

Pluspunten

Geachte heer Jelmer de Vries, Graag wil ik U bedanken en een groot compliment maken betreffende uw geweldige service en de door u geleverde, schitterende gordijnen. Prachtige kwaliteit en keurig genaaid. De verstelbare haken zijn geweldig en de gordijnen zijn perfect van maat. Vanochtend heb ik ze ontvangen. Dat heeft dus wat lang geduurd, maar dat is waarschijnlijk de schuld van huricane Ophelia. De courier kon mijn oprijlaan niet op, zelfs niet lopend, omdat er 4 hoge bomen dwars over mijn oprijlaan geveld lagen. Het was spannend om de gordijnen uit te pakken, want ik had alleen maar de kleine staal gezien, maar wist dus wel dat het paars van de gordijnen goed kleurde bij de paarse muur in mijn slaapkamer. Mijn vriendin, Jolanda de Kok, interieur styliste (in Vlaardingen, NL) had ze voor mij (in Glengarriff, Ierland) uitgezocht. Het grappige is, dat het “kindergordijnen” zijn. Ik ben al lang geen kind meer, (op 70 jarige leeftijd, maar gelukkig nog steeds niet “kinds”) Nomaals Hartelijk dank ! Met vriendelijke groet, Tineke van Leeuwen

Echt helemaal geen.

Pluspunten

Meetinstructies op de website (incl. Filmpje) zijn helemaal duidelijk! De gordijnen hangen nu prachtig!

N.v.t

Pluspunten

Enorm veel keuze, webwinkel is heel gebruiksvriendelijk, alles wordt duidelijk uitgelegd (bv. instructies voor opmeten). De beloofde levertijd werd nageleefd en de gordijnen zelf zijn prachtig, mijn zoontje is er heel gelukkig mee

Pluspunten

Allereerst de complimenten over de prachtige kindergordijnen op de site, na een tijd zoeken kom je diverse andere sites tegen met kindergordijnen maar jullie hebben echt wel een hele mooie gordijnen voor de kinderkamer die duidelijk is in alle opzichten. foto's, meetinstructie zelfs met een filmpje maar ook na een bestelling wordt je prima op de hoogte gehouden van de status van voortgang, helemaal top! ik heb jullie al doorgegeven aan enkele vrienden en familie, mijn broer heeft nu ook bij jullie besteld. ik wens jullie veel goeds

Pluspunten

Veel keuze, duidelijke communicatie, netjes geleverd, goede kwaliteit gordijnen. En leuke extras voor de kinderen erbij

Levertijd stond ca 2 weken, maar duurde 4 weken. Bij ca ga ik er vanuit dat het iets langer kan duren, maar max 1 week. Gelukkig wel snelle duidelijke reactie op de vraag wanneer ik ze kon verwachten.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede communicatie, prettig dat er samples worden opgestuurd

Wel erg veel informatie over stappen in proces terwijl het prettiger is om eerder een concrete bezorgdatum te krijgen. Gordijnen bestaan elk uit 2 lappen stof waarbij het stiksel op de naad zo grof is dat er toch licht doorheen komt ook al is de rest van de stof goed verduisterend.

Pluspunten

Geweldige webshop! Erg blij met m'n gordijnen. Ze zijn netjes afgewerkt en je kan goed zien dat het topkwaliteit stof is. Blij verrast door de persoonlijke service en snelle levering, ook de informatievoorziening tussendoor is heel fijn. Zeker een aanrader!

Pluspunten

Goed bereikbaar,, ook telefonisch., klantvriendelijk! Fantastische service, wij hadden een bijzonder verzoek gedaan, daar werd heel allert op gereageerd en binnen een paar dagen werd de stof bezorgd. Wij raden deze internetwinkel zeker aan! .Ook is de kwaliteit van de stof heel goed.!

Pluspunten

Snelle levering en hoge kwaliteit materiaal. Verduisterend is ook echt verduisterend.

Pluspunten

Goede informatie over de status van de bestelling. Gordijnen van goede kwaliteit, geleverd binnen de gestelde termijn.

Pluspunten

Heldere communicatie, snelle levering, mooi product!

Pluspunten

Ik had de gordijnen te kort besteld, ze hebben heel fijn meegedacht en ik kreeg de nieuwe gordijnen voor de kostprijs, super!

Pluspunten

Contact van begin af aan heel fijn en servicegericht. Heel goed bereikbaar ook, wat echt een plus is voor een webwinkel. Verder prachtige gordijnen (inbetweens) geleverd, mooie stof, perfect gemaakt, zorgvuldig geleverd.

Pluspunten

Zeer tevreden , prachtige gordijnen netjes verzorgd

Pluspunten

Correcte afwerking van order en goede kwaliteit gordijnen

Vervoersbedrijf had tot twee maal toe de gordijnen in de opslag laten liggen. Andere bezorgservice?

Pluspunten

Snelle antwoorden

Pluspunten

Mooie kwaliteit en zeer veel keuze! En heel lief dat er allemaal leuke cadeautjes bij de gordijnen zaten!

Wellicht een idee om ook gordijnroedes/rails te verkopen? Wat bij de bouwmarkt te koop is, is echt rotzooi en het zou een mooi totaalpakket zijn!

Pluspunten

mijn gordijntjes zijn zeer mooi

Pluspunten

Zeer klantvriendelijk, leuke extra kadootjes in de doos, snelle bezorging, en uiteraard een goed product!

Pluspunten

Gordijnen zijn keurig genaaid. Heel netjes verzonden. Heel prettig telefonisch contact, heel persoonlijk. Bedankt voor de mooie kussentjes en de kadootjes voor de kinderen.

Pluspunten

Goed geinformeerd en snelle levering. Daarnaast vonden we de extra verassing ook erg leuk en attent.

Pluspunten

Duidelijke instructie over het meten van gordijnen. Snelle afhandeling/levering. Leuke, mooie gordijnen. Leuk dat er een gratis kussen van dezelfde stof werd meegestuurd.

van Echtenstraat 43

7902 EL Hoogeveen