Pluspunten

Prima afhandeling van de bestelling en tussentijdse mails over de status van de bestelling, dat is uitstekend.

Ben zeer tevreden, geen verbeterpunten.

Pluspunten

Zeer mooie en kwalitatieve gordijnen. Snelle levertijd!

Pluspunten

Alles klopte en binnen no time had ik het bestelde in hus. Ik kwam stof te kort, stof die ik niet zelf gekocht had. Via verduisteringsgordijn/walvissen vond ik heel makkelijk precies de stof die ik zocht!

Naast de stof die ik besteld/gekocht had kreeg ik er ook nog een staaltje van toegestuurd, dat was wat overbodig.

Pluspunten

Persoonlijke service, telefonisch direct bereikbaar, supersnelle levering en heel veel keuze

Pluspunten

Ik werd netjes op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling

Pluspunten

De website is duidelijk. Er staan ook goede tips op hoe je de gordijnen moet meten. Je wordt ook goed op de hoogte gehouden over de voortgang van je bestelling.

Er zijn wel erg veel gordijnen waar je uit kan kiezen. Het zou handig zijn als je op meer dingen kunt filteren dan alleen kleur.

Pluspunten

Klantvriendelijkheid, netjes op de hoogte gehouden over de status van je bestelde goederen, netjes en zorgvuldig verpakt/verzonden.

Pluspunten

Veel keuze in gordijnen Goede uitleg hoe te meten Ik kreeg bericht waar de gordijnen waren en wanneer ze opgestuurd werden

Pluspunten

Wat een fijne website! Alles staat duidelijk uitgelegd. Ook werden we tijdens het maken van de gordijnen netjes op de hoogte gehouden van het bestelproces. Dit maak je lang niet overal mee! We hebben de gordijnen netjes thuis gekregen! Alles is naar wens en ook voor onze kleine dame zat er nog een leuk aardigheidje bij! Wij zijn meer dan tevreden!

Pluspunten

Goede service. Na paar dagen konden we nog aanpassen dat de gordijnen toch verduisterend zouden worden gemaakt. Ook leuk dat er veel kleine cadeautjes voor de kinderen (stoepkrijt, knikkers, etc) in de verpakking erbij zaten.

Pluspunten

Er is een duidelijke uitleg beschreven over hoe het bedrijf werkt en hoe je een bestelling moet plaatsen. Er is een enorme keus in gordijnstoffen wat de winkel uniek maakt. De website is prettig en makkelijk in gebruik.

Er wordt in het begin van de bestelling een statusupdate verstuurd naar je mailadres. Dan hoor je enkele weken niets (wanneer de gordijnen in de maak zijn), waarna je weer een verzendupdate krijgt. De tussenliggende periode is vrij groot, het zou fijn zijn om halverwege die periode nog een update te ontvangen. Zo weet de klant dat hij niet vergeten wordt.

Pluspunten

*zeer tevreden over kwaliteit en uitzicht gordijnen. Correct verpakt en de kinderkadootjes zijn een leuke extra *correcte feedback over status van het productieproces van de gordijnen en klaarmaken voor verzending

Pluspunten

Duidelijke website met informatie over bestelmogelijkheden. Snel en vriendelijk geholpen via de mail. Tussentijds geïnformeerd over de bestelstatus.

Pluspunten

Het assortiment is heel groot. Zowel gewone als verduisteringsgordijnen. Na het geven van de opdracht word je via de mail op de hoogte gehouden van de stand van zaken. Na de eerste aflevering ontdekte ik een onvolkomenheid in de stof. Telefonisch daarover contact gehad met de eigenaar, die me vroeg een foto te sturen. Dat deed ik en per ommegaande werd ik teruggebeld: ik kon andere gordijnen uitzoeken (de door mij gekozen stof was niet meer leverbaar) of ik kon mijn geld terug krijgen als ik geen andere gordijnen vond naar mijn smaak. Ik vond een andere stof naar mijn smaak en de gordijnen werden snel en keurig gemaakt bij mij afgeleverd Voor het ongemak kreeg ik er 2 gratis kussentjes bij in de stof van de gordijnen. Er zat zelfs nog een restant van de stof bij. Ik ben heel erg tevreden over de gang van zaken!

?????

Pluspunten

Duidelijke updates per mail over de status van de bestelling.

Pluspunten

Mooie vormgeving en gemakkelijk bestelgemak! Gordijnen hebben een bijzonder mooie kwaliteitsverhouding. We zijn uitermate tevreden met de gordijnen voor onze dochter

Kan geen bijzonderheden noemen.

Pluspunten

Groot assortiment stoffen; goede afhandeling order

Pluspunten

Klantvriendelijk en heldere tips

Pluspunten

Goede informatie over voortgang bestelling Kussentje cadeau met zelfde stof

Pluspunten

Handige video's, en super verrast met de toffe kleine extra's. Aangeraden aan al mijn vrienden!

Gratis staaltjes? Of betalen, en geld terug als je er ook effectief besteld?

Pluspunten

Prima gordijnen geleverd gekregen. Goede service, houd je prima op de hoogte over status van bestelling.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

-Veel verschillende soorten gordijnen gecategoriseerd en per kleur te filteren. -De gordijnen worden heel nauwkeurig verpakt verzonden naar de klant.

Als ik een email van Kindergordijnen krijg en ik open hem dan krijg ik eerst een melding van Microsoft Outlook "Contact opnemen met //www.kindergordijnen.nl/files/afbeeldingen". Die melding blijft een tijdje staan en dan wordt de email pas geopend. Nu weet ik niet of dat het aan mijn Email programma Microsoft Outlook ligt of aan de email van Kindergordijnen.nl Misschien hebben meerdere klanten er mee te maken gehad en kan er naar gekeken worden.

van Echtenstraat 43

7902 EL Hoogeveen