Pluspunten

- De gordijnen zijn prachtig! - De mogelijkheid extra kussens in de stof van de gordijnen te bestellen is fijn. De kwaliteit is ook goed.

Voor een bestaande rail kon je de maten doorgeven en de stof werd vanzelf berekend. Dit had 1 cm korter mogen zijn.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De gordijnen werden vrij snel geleverd en zagen er netjes uit. We zijn er erg blij mee.

Pluspunten

veel keus; gebruikersvriendelijk

Bij de bevestiging van de bestelling de levertijd aangeven.

Pluspunten

Mooie gordijnen, klantvriendelijk. Goede service. Je bent echt als klant koning

Pluspunten

Veel keus. Snelle reactie, toen onze stof niet op voorraad bleek te zijn. toch heel snel een andere leverancier kunnen vinden. Superservice!! Bedankt Jelmer!

Geen, ga vooral zo door! Misschien iets te duur??, maar daar krijg je wel kwaliteit voor.

Pluspunten

De gordijnen zijn heel mooi afgewerkt!

De gordijnen vallen iets donkerder uit dan ik ingeschat had op basis van de webfoto. Maar dat is natuurlijk moeilijk te vermijden.. Ik kreeg geen betalingsuitnodiging (dit zat niet bij het pakket).

Pluspunten

Zeer mooi afgewerkt,en redelijk snelle levering. We zijn zeer tevreden

Pluspunten

Snelle afhandeling, goede service

Pluspunten

Mooie kwaliteit stof en netjes afgewerkt (op maat laten maken). Leuke attentie voor mijn dochter in de doos bij de gordijnen.

De levering was vertraagd daar de stof niet op voorraad was. Dit stond blijkbaar op de site vermeld maar niet herhaald tijdens het bestel-proces (of opnieuw vermeld bij de bevestiging). Wellicht een tip dit in te voeren daar er nu snel over een melding als deze heen gelezen wordt.

Pluspunten

Supersnelle en vriendelijke service, Stalen waren in geen tijd in België. Gordijnen super geleverd, top kwaliteit, mooi afgewerkt. Super verpakking, geen vouwlijnen in de gordijnen, mooie verassing.

Echt vlekkeloos verlopen, niets op aan te merken.

Pluspunten

Heel leuk assortiment kindergordijnen! Duidelijke meetinstructies Duidelijke prijsberekening Geen verrassingen achteraf Goede bereikbaarheid bij evt aanvullende vragen En een verzoek tot aanpassing van het gordijn, was geen enkel probleem. Zonder meerkosten helemaal naar wens gemaakt! Keurig op maat gemaakt en thuis bezorgd, met nog een leuke cadeautje voor de kleine.

Geen, ik ben helemaal tevreden

Pluspunten

Snelle levering! Mooie gordijnen!

Pluspunten

- vriendelijke hulp aan de telefoon - snelle levering - netjes afgewerkt

geen

Pluspunten

Duidelijk, netjes, behulpzaam.

Pluspunten

gordijnen mooi gemaakt, heel snel geleverd en netjes verpakt. Ook een klein cadeautje voor de kinderen. Heel attent.

Pluspunten

In een paar stappen had ik de gordijnen besteld, het werkt snel en overzichtelijk. Levertijd was erg kort: vrijdag besteld, dinsdag in huis! Dat was een meevaller!

Pluspunten

Mooi material.

Snellere levering.

Pluspunten

Snelle reactie bij vragen, snelle levering, vele mogelijkheden bespreek en uitvoerbaar (plooien), Goede kwaliteit en mooie afwerking

retour plooi opnemen in het assortiment waardoor je in 1 keer kan betalen ipv een aditionele factuur.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Erg duidelijke website, groot aanbod

Track & trace nummer bij verzending

Pluspunten

prima service

niet

Pluspunten

mooie kwaliteit, snelle service, goed verpakt

geen

Pluspunten

Duidelijke site, goede foto's van de gordijn stof, duidelijke instructie hoe op te meten, snel contact over de mail. Ook telefonisch goed bereikbaar, aanpassingen mogelijk. Duidelijke en snelle informatie uitwisseling. Prima bedrijf om zaken mee te doen.

Pluspunten

Prima in orde!

Onze bestelling kwam in twee delen op twee verschillende dagen aan. In één keer is handiger?

van Echtenstraat 43

7902 EL Hoogeveen