Pluspunten

Veel keus Snelle levering

Doorbladeren naar de volgende kan gebruikersvriendelijker. Ook zou ik meer fotos willen zien.

Pluspunten

Super snel Mooi afgewerkt

Gordijn is niet 100% verduisterend Zou gemakkelijker zijn als in de bevestigingsmail ook de overschijvingsgegevens zouden staan

Pluspunten

Keurig gemaakt en snel

Pluspunten

Prachtige gordijnen, heel netjes afgewerkt, handig ophanghaakje dat in hoogte verstelbaar is zodat je het gordijn netjes recht kunt hangen, ook al is je kozijn dat niet. Zeer netjes verpakt, met nog wat leuke kinderextraatjes als kado in de doos.

Ik heb een vraag gesteld bij het bestellen, maar daarop geen reactie gekregen. Een reactie had ik wel op prijs gesteld.

Pluspunten

Snelle levering, flexibel in de maten van het gordijn en hierbijbehorende prijs.

Pluspunten

Snel geleverd, prima kwaliteit

Pluspunten

makkelijk en snel

Pluspunten

Sneller dan verwacht geleverd

Pluspunten

Mooie stof, snelle levering. Mijn kleindochter is supertrots op haar verduisterende Dora-gordijnen. Foutje in bestelling werd naar volle tevredenheid snel hersteld.

Pluspunten

Service is goed. Snelle levering.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

duidelijk, overzichtelijk, snelle en nette levering, leuk stickervel.

nvt

Pluspunten

Fijne en snelle levering. Gordijnen zijn goed verpakt en mooi gemaakt. Meetinstructies op de site ( met filmpje) is erg prettig en duidelijk.

Pluspunten

veel keuze en snelle levering goed en leuk kontakt

geen

Pluspunten

Was fijn om eerst een staal te ontvangen. Je heb dan een goed idee hoe de stof eruit ziet.

Pluspunten

Medewerkers waren goed per mail te bereiken en namen snel telefonisch contact met ons op. Toen we een probleem met het opvangsysteem hadden, kwamen zij met een keurige oplossing. Top!

Bij de omschrijving van het ophangsysteem ook duidelijke foto's plaatsen.

Pluspunten

snelle service. Leuke bijkomstigheid: er waren drie bellenblaas potjes voor de kleinkinderen bijgesloten.

geen

Pluspunten

Duidelijke website en uitleg meten gordijnen

Er was niet bekend bij ons dat onze bestelling bij de buren afgeleverd was. Niet via mail, geen kaartje in de bus oid. Het is dat de buurvrouw bij ons aan de deur kwam dat er al een paar dagen geleden een bestelling bij hun was afgeleverd voor ons. Als zij niet aan de deur was geweest, hadden wij na zien van de mail bestelling verzonden gedacht dat het niet geleverd was.

Pluspunten

Hallo Jelmer Even een schrijven over de kindergordijnen die we bij www.kindergordijnen.nl hebben gekocht . De Gordijnen zijn perfect bij ons aangekomen en het was netjes verpakt en het mooiste was er zat een kleine attentie in voor de aller kleinsten. En hebben meteen de gordijnen opgehangen en wat opviel was dat de patronen mooi doorlopen en alles netjes was afgewerkt. De Kleinkinderen zijn er blij mee en vooral met de kussentjes. De kussentjes moet hiermee naar toe wanneer ze blijven slapen.. Ik raad iedereen aan om op www.kindergordijnen.nl te gaan kijken en de gordijnen hier te kopen. Het is zo makkelijk en een goede communicatie over de levertijden e.d. Wij zijn heel tevreden en met de 3 de kleinkind op komst bestellen wij weer de gordijnen op kindergordijnen.nl. Nou Jelmer we kunnen tegen jou zeggen ga zo door

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Gordijnen besteld. In het ene gordijn zitten loodjes en in het andere gordijn niet. Zoomband onderin niet netjes afgewerkt.

Pluspunten

Uitstekende service en leuke attentie voor kind. Heel persoonlijk en snel antwoord op een vraag via mail.

In de gordijnstof zit een print met prinsesjes in een lijn er op. Het was bij het maken mooier geweest als de prinsesjes bovenin het gordijn volledig te zien waren geweest ipv alleen de onderlijfjes. Onderaan het gordijn was alleen het bovenstuk te zien. Een beetje schuiven met de stof, dan was het gordijn nóg mooier geweest. Jammer nu.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Groot aanbod.

Door de bomen zie je het bos niet meer. Ook al is het in categorien ingedeeld, het blijft heel veel en daarmee onoverzichtelijk. Soms lastig om een gordijn die ik had gezien terug te vinden. Misschien is het een idee om meer keuzes te kunnen maken, zoals kleur EN patroon oid, waardoor iets sneller terug te vinden is.

van Echtenstraat 43

7902 EL Hoogeveen