Pluspunten

De site is bijzonder gebruiksvriendelijk en de telefonische ondersteuning is erg prettig en helder.

Onze dochter was wat te oud voor het cadeau wat bij de gordijnen zat. We hebben het aan ons buurmeisje gegeven.

Pluspunten

Na maten doorgegeven te hebben was het prima mogelijk daarna nog wijzigingen door te geven

Pluspunten

Goede service en kwaliteit, snelle levering.

Pluspunten

Keuze

Pluspunten

Ziet er mooi uit. We zijn heel tevreden.

Pluspunten

Mooie kwaliteit, snelle levering, makkelijk telefonisch contact te leggen met vragen.

Bij de levering is het pakket bij onze buren afgeleverd. Gezien de waarde van het pakket zou een afspraak van levering op bepaalde datum en tijd wellicht veiliger zijn.

Pluspunten

Duidelijke afbeeldingen, goed telefonisch bereikbaar, heldere keuzes in bestelproces, levertijd conform hetgeen wat op de website vermeld wordt.

Voeg een zoekfunctie toe op de website zodat gordijnen snel teruggevonden kunnen worden, moest nu iedere keer alle pagina's weer doorlopen.

Pluspunten

Snelle levering, netjes vermaakt.

Pluspunten

Duidelijk, snel, goed, mooie prijs

Ik kreeg geen status mails

Pluspunten

-Gebruiksvriendelijke site -Snelle levering -Mooie gordijnen -Goede service

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ruime keus en overzichtelijk

Zoek aparte dessins

Pluspunten

Super snel antwoord op vragen, snelle en goede levering.

Bij het gordijn 'black out stars' staat dat dit verduisterend is. Helaas is het niet echt verduisterend; achteraf had ik het gordijn toch liever gevoerd gekocht.

Pluspunten

Overzichtelijke site

Prijs/kwaliteit voldoende

Pluspunten

Eerst een beetje sceptisch, maar blij verrast toen we onze gordijnen ontvingen. De gordijnen zijn prachtig gemaakt en de plooien vallen erg mooi! Zorgvuldig verpakt en volgens afspraak geleverd.

Niet van elke soort gordijnen zijn proefstukjes te krijgen.

Pluspunten

Mooie gordijnen, leuke stoffen en een snelle levering. Goede service! Ik raad Kindergordijnen.nl zeker aan bij anderen!

Ik kan geen verbeterpunten noemen

Pluspunten

Mijn verwachtingen van het gordijn dat ik heb besteld zijn overtroffen. Prachtigge stof,netjes gemaakt. En heel veel keuze en duidelijk hoeveel het gaat kosten. En ik kreeg prachtigge plooien in mijn gordijn had ik niet verwacht!

Pluspunten

Duidelijk, makkelijk, goede tips en uitleg. Ik heb nog wel even gebeld voor de zekerheid maar het stond er goed en telefonisch was het helemaal klip en klaar

Pluspunten

Veel keuze, snelle levering, goed afgewerkt product.

De mogelijkheid om op kleur of thema te zoeken. Ik was bijv. op zoek naar marineblauwe gordijnen met sterren en moest alle pagina's doorlopen.

Pluspunten

Snelle afhandeling, goede kwaliteit.

Pluspunten

Snelle service na aanvraag proefmonster Goede bereikbaarheid site bij vragen Keurig verpakt thuisbezorgd met tips verzorging gordijnen Keurig gemaakte gordijnen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De keuze is groot, groter dan bij de meeste andere winkels. De kwaliteit van de gordijnen is uitstekend (Maar dat mag je ook wel verwachten voor de prijs). De gordijnen werden geleverd in goede conditie (zonder vouwen ed.).

De levertijd is met 3 weken vergelijkbaar met andere leveranciers (zoals de v&d en hema).

Pluspunten

Erg duidelijk en overzichtelijk.

Pluspunten

Mooie gordijnen, veel keus. Goed verpakt gearriveerd.

De bezorgservice heeft de doos met gordijnen achtergelaten bij de buren zonder ons op de hoogte te stellen (geen briefje in de bus). Ik kwam erachter dat de gordijnen geleverd waren toen de buren ze kwamen brengen.

van Echtenstraat 43

7902 EL Hoogeveen