Pluspunten
De gordijnen zien er keurig uit
Pluspunten
Veel keuze en gemakkelijk om staal te bestellen. Snelle service. Ondanks feestdagen was er geen vertraging in de levering.
Pluspunten
Heldere weergave van de stoffen. Handige keuzes. En prima uitleg werkwijze.
VerbeterpuntenIk zou het fijn vinden als je de mogelijkheid hebt om stoffen die je tijdens bekijken tegenkomt ergens kunt bewaren. Ik heb er nu een Pinterest pagina voor gebruikt, maar het zou handig zijn als je dat in jullie omgeving kunt doen. Dan kun je een eerste selectie maken en daarna je definitieve keuze.
Beste S. Wagenaar, Bedankt voor uw beoordeling. De door u bekeken artikelen worden rechts in het scherm getoond. Ook als u later weer opnieuw onze site bezoekt staan deze opnieuw rechts in het lichtblauwe vlak Wat betreft de meetinstructie's, daar zijn we hard mee aan het werk. Binnenkort bijvoorbeeld staat er een uitgebreide instructie film op onze site. daar zijn we dan ook voorlopig uniek mee.
Pluspunten
Veel informatie te vinden.
Verbeterpunten/
Beste Desi, Om de stof te kunnen voelen sturen we knipstaaltjes naar onze klanten. deze kunnen eenvoudig worden aangevraagd door op bestel te klikken en te kiezen voor een knipstaal. De aangevraagde knipstaaltjes worden meestal dezelfde dag nog gepost.
Pluspunten
Snel, mooi gemaakt, exact volgens specificaties. Kwaliteit beter dan verwacht.
VerbeterpuntenZoom opstijven/glad strijken.
Beste Karin, Om de stof te kunnen voorstellen, zien en voelen sturen we knipstaaltjes naar onze klanten. deze kunnen eenvoudig worden aangevraagd door op bestel te klikken en te kiezen voor een knipstaal. De aangevraagde knipstaaltjes worden meestal dezelfde dag nog gepost.
Pluspunten
Goed overzicht van producten en heldere uitleg over hoe te bestelling (maatvoering e.d.).
VerbeterpuntenHeb het idee dat er iets fout gaat in de server op het moment dat ik de site van Kindergordijnen had bezocht. Tenminste, mijn computer en de internetverbinding ging raar doen.
Pluspunten
prettig telefonisch contact
VerbeterpuntenHelaas hadden we afgesproken dat de gordijnen op vrijdag zouden komen maar ze kwamen toch pas op zaterdag. Geen idee wat er mis is gegaan. Raar wel eigenlijk
Beste Hester, We vinden het vervelend voor u dat de gordijnen niet volgens planning vrijdag maar zaterdag zijn geleverd. We werken al een aantal jaren met de zelfde vervoerder omdat ze altijd hun best doen om onze pakketten op tijd en volgens afspraak af te leveren. Van onze vervoerder heb ik begrepen dat ze speciaal voor u het pakket zaterdag hebben afgeleverd omdat de chauffeur vrijdag betrokken was bij een verkeersongeval. Nogmaals onze excuses voor het ongemak. Team KinderGordijnen
Pluspunten
De bestelling werd snel en netjes afgehandeld.
VerbeterpuntenDe verduisteringsstof werkt niet geheel verduisterend.
Pluspunten
Goede kwaliteit geleverde gordijnen.
VerbeterpuntenDoorklikken naar volgende pagina's duurt vrij lang. Duidelijker communiceren wat de levertijd zal zijn.
Pluspunten
Ze hebben wat ik zocht. Het is fijn dat je van te voren een proefstukje kunt bestellen.
Verbeterpunten-
Pluspunten
Snelle levering, keurig afgewerkte gordijnen.
VerbeterpuntenGeen goede zoekfunctie op de website; het kostte ons wel even voordat we de gordijnen van het proefstaaltje terug hadden gevonden.
Pluspunten
Netjes/kwaliteit , snelle levering
VerbeterpuntenIk kon mijn bestelling niet op de site terug vinden, alleen in de email. Dat is niet heel erg maar ik vind op de site ook wel makkelijk.
Pluspunten
De staaltjes werden de volgende dag nog bezorgd en de gordijnen hadden wij binnen twee weken. Alles was naar wens: de gordijnen bleken inderdaad verduisterend te zijn en de afwerking was zeer keurig gedaan. We zijn ontzettend tevreden en raden iedereen aan hier je gordijnen te bestellen.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Goede communicatie en service.
VerbeterpuntenDe stof die we kozen was niet snel leverbaar. Dit werd niet vermeld op de website.
Pluspunten
Gordijnen zijn prima, mooie stof, mooi afgewerkt, goed verduisterend.
Pluspunten
Kwam er achter dat ik de verkeerde maten had door gegeven. Direct 1 mail gestuurd, dezelfde avond nog antwoord en het was direct aangepast. Hele mooie gordijnen voor een schappelijke prijs. Binnen 14 dagen geleverd. Ben er zeer content mee.
VerbeterpuntenTIP:
Pluspunten
Voldoende keus tegen een redelijke prijs. Prima afwerking en kwaliteit van het product!
VerbeterpuntenWanneer niet aan de levertermijn van 14dagen voldaan kan worden, in een nog eerder stadium dit aan de klant communiceren. Ik werd gebeld op de 16e dag, toen stond ik zelf al op het punt contact op te nemen...
Pluspunten
Prachtige gordijnen, vallen erg mooi (ook zonder verduistering), veel meer keus in kindergordijnen dan bij andere winkels. Onze zoon is er erg blij mee. Prima levering.
Na boeken order een orderbevestiging versturen (per email) naar de klant. Dit heb ik wel gemist en wist daarom niet of order nu was aangekomen en in behandeling was genomen. Verder prima website! Goede producten en snelle levering!
Beste Tewis, We vinden het vervelend dat u geen bevestiging heeft ontvangen. De bevestiging na een bestelling gaat automatisch. Het kan gebeuren dat er een schrijffout in het email adres zat of dat de bevestiging in het postvak ongewenste post is gekomen. Dit kunnen wij niet controleren, maar wanneer u ons laat weten dat u geen bevestiging heeft ontvangen, kunnen we deze alsnog opnieuw handmatig naar u toe sturen. Jelmer.
Pluspunten
Snel email reacties Kwaliteit super echt netjes Past super
Pluspunten
We zijn erg te spreken over deze manier van gordijnen kopen... De proeflapjes die we hadden besteld waren zelfs al de volgende dag aangekomen! Het is de tweede keer dat we bij deze site gordijnen kopen en opnieuw waren de gordijnen prima gemaakt en precies volgens verwachting. De doos had met de post wel een flinke buts opgelopen, maar de gordijnen waren gelukkig nog heel. Silke
VerbeterpuntenEen proeflapje van de stof die er achter zit en er voor zorgt dat de gordijntjes verduisterend worden met de andere proeflapjes meesturen! Het is echt een hele mooie zachte stof. Mag best gezegd worden.
Pluspunten
Makkelijk te gebruiken!!
Pluspunten
De gordijnen zijn perfect van kwaliteit keurig ingepakt bij aflevering en de cadeautjes die de bij zaten was een geweldig. idee.
VerbeterpuntenDe band is erg stug dus de gordijnen rollen elke keer weer een groot stuk naar het midden. Iets soepeler band was beter geweest.
Beste Caroline, Bedankt voor het beoordelen van onze webwinkel. Om het schuiven van de gordijnen tegen te gaan kun je het beste met de hand de plooien aan de voorzijde wat scherper invouwen. De plooiband wordt na verloop van tijd soepeler. Mocht het toch niet voldoende helpen dan hebben wij speciale eindrunners die gemakkelijk in de rail kan worden geklikt. Deze runners zijn voor u gratis. Jelmer.
van Echtenstraat 43
7902 EL Hoogeveen