Pluspunten

De gordijnen zijn prachtig genaaid en prima afgewerkt. Het motief kwam op het gordijn mooier uit dan op de staal. Mijn kleinzoon vindt de sterren op het gordijn prachtig! Hij roept steeds 'Ster'.

Pluspunten

Geweldig mooie website met een fantastisch mooi en groot assortiment kindergordijnen!

Gordijnen op kleur sorteren?

Pluspunten

ruime keuze mogelijkheid stofstaaltje aan te vragen

Pluspunten

Kalntvriendelijk, snel, producten mooi op maat

Maatvoering uitleg op site kan nog wat preciezer, bijvoorbeeld over het al dan niet zelf marges nemen met maten berekenen. En bijvoorbeeld met afbeeldingen,

Pluspunten

Mooie overzichtelijke site! Super dat ik niet de deur uit hoef!! Bedankt voor de service!

Pluspunten

Bijzonder ruim assortiment met leuke kleuren en motieven. Fijn om van tevoren een proefstaaltje te ontvangen.

Tip: naast het proefstaaltje van de gordijnstof ook één stukje van de voering meesturen, zodat wij ook weten hoe dat eruit ziet.

Pluspunten

Goede prijskwaliteit Netjes te woord gestaan. Mooie materialen. Snelle levering.

Pluspunten

Snelle levering, goede prijs/kwaliteit.

Pluspunten

overzichtelijk!

Goed in de gaten houden of hetgeen wat erop staat nog wel te leveren is voorkomt teleurstellingen. Uiteindelijk is het eea goed opgelost voor ons.

Pluspunten

Overzichtelijk, ruim aanbod, leuk geprijsd, mooie producten. Wist niet dat er zoveel kindergordijnen op 1 site verkrijgbaar waren!

Ik wilde graag 2 kussentjes in dezelfde stof bestellen, maar ik kon dit niet vinden. Wellicht een tip voor de toekomst?

Pluspunten

Geweldig snelle levering en klantvriendelijk persoon. Vrouw blij en kind in de wolken met zijn "nieuwe" kamer. En dat voor een prikkie.

Geen te bedenken

Pluspunten

Lekker overzichtelijk

Aangeven bij een gordijn met een print of je in de lengte rekening moet houden of in de breedte voor het te verbruiken oppervlak. Die informatie mis ik wel een beetje, ook een klein voorbeeld van geprinte stof te gebruiken.

Pluspunten

Geweldig veel leuke gordijnen die ook nog eens vriendelijk geprijsd zijn, we zijn beide bijzonder enthousiast over het gordijn wat we hebben ontvangen.

Wellicht kussentjes met de zelfde stof erbij laten maken. Nu heb ik extra stof besteld om het zelf te maken.

Pluspunten

Een erg goede service, snelle levering en zeer mooie gordijnen!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Kwalitatief goede gordijnen, snelle service.

In de gordijnen zitten kleine haakjes in de stof, dit is een beschadiging. Ze zijn klein, maar wel jammer.

Pluspunten

Naast dat het een webwinkel is vind ik het ook heel fijn dat er ook een "echte" winkel is waar je de stoffen kunt zien en voelen. Ik was verbaasd over de hoge kwaliteit van de stoffen en het vakmanschap en liefde voor het vak van Dhr. De Vries. Kortom een vertrouwd adres!

Pluspunten

Het was geen probleem om te leveren helemaal in Thailand!

geen

Pluspunten

Goede service en prijs/kwaliteit verhouding

Pluspunten

Snelle levering en afspraken komen ze goed na

Pluspunten

Overzichtelijk. Grote keuze. Vriendelijke prijzen. Goede service

Pluspunten

snel mamteninvoeren en klaar is kees

geen

Pluspunten

aaardige bezorger

Koker met gordijntrekstangen was op 1/3 e half doormidden gescheurd, zodat de koker een beetje krom stond. Gelukkig waren de trekstangen niet beschadigd.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie gordijnen gekregen. Ook de versturing van enkele stofstaaltjes was geen probleem en erg vlot.

Verwachte levering werd aangegeven als 14 dagen, echter na 14 dagen had ik nog niets gehoord. Pas bij navraag kreeg ik te horen dat ze de volgende week zouden komen, en toen waren ze er ook pas aan het einde van die week. Meer helderheid en duidelijkere communicatie wat betreft de levertijd zou prettig zijn geweest.

van Echtenstraat 43

7902 EL Hoogeveen