Fijne communicatie en mooie gordijnen

Via de website eerst 3 knipsels kunnen bestellen om te kunnen kijken welke kleur we wilden. Daarna met de duidelijke instructies de gordijnen besteld. Na bestelling steeds via e-mail op de hoogte gehouden en daarna snelle bezorging. Bijpassende gordijnrails heel handig en goed verpakt, gordijnen ook netjes verpakt. Kleur en stof is precies zoals verwacht. Heel blij mee!

Mooi gemaakt en snel geleverd

De gordijnen zijn zoals het is afgebeeld op de foto's en goed op maat gemaakt netjes afgewerkt en snel had het binnen 2 weekjes al in huis. Dat had ik niet verwacht fijne website en goede service

Prachtige gordijnen en goed service!

Prachtige Minnie mouse gordijnen voor mijn dochter haar kamer besteld. De service en kwaliteit is perfect! Mijn dochter is super blij met haar gordijnen.

In één woord FANTASTISCH!

Toch even getwijfeld, gordijnen kopen bij de plaatselijke winkel of op internet. Het assortiment op internet was aanmerkelijk groter en paste beter bij onze huisstijl. Opmerkelijk genoeg kwamen we steeds terug bij gordijnenwinkel.nl Afgelopen week kregen we de gordijnen thuis geleverd. Ze zijn echt prachtig. Netjes gemaakt en precies de kleur zoals verwacht. Kortom dik tevreden.

De persoonlijke zorg en betrokkenheid bij het uitvoeren van de bestelling zijn eigenlijk niet meer van deze tijd. Erg dankbaar voor de service! De gordijnen zijn precies zoals beloofd op de site: van goede kwaliteit en perfect van kleur. Ik kan toekomstige klanten voor honder procent aanraden om hier hun bestelling te doen.

Goede service en mooi product

De website is erg uitgebreid: veel keuze. Fijn dat er ook de mogelijkheid is om een proefstaal te bestellen. Je krijgt uitgebreide informatie en goede tips waar je op moet letten als je gordijnen wilt bestellen. Vragen worden snel beantwoord en het eindresultaat is prachtig. Kortom een aanrader!

Mooi & snelle levering

We hebben kindergordijnen besteld. Binnen 2 weken op maat gemaakt in huis. Gordijnen zien er heel mooi uit en zijn perfect op maat. Bij de gordijnen zat ook een bijpassend kussentje en een aardigheidje voor de kinderen. Leuke verrassing en heel attent!

Hele mooie gordijnen, snel geleverd

Mooie gordijnen, goede kwaliteit, snel geleverd. Zeer tevreden.

Mooie kwaliteit en snelle service goede uitleg voor de maten Zeker een aanrader

Zeer geslaagd!Heel blij mee!!

In eerste instantie was ik iets sceptisch gezien het toch allemaal online is en ik graag wil voelen en zien hoe een stof is. Helaas kon dit tijdens de laatste lockdown niet maar ik moest wel gordijnen hebben voor de kamer van onze dochter.. Dus hup, uit die comfortzone en eerst wat staaltjes besteld en op deze manier gekozen. Het bestellen is snel en makkelijk, de stof is van mooie dikte en kwaliteit en verduisterd zoals beschreven 100%. De levering was sneller dan ik had verwacht dus wederom een plus van mij! Ik zou hier zeker nogmaals bestellen en misschien niet eens alleen voor de kinderen ;).

Fantastisch!

Super service, bij vragen hele snelle reactie en er word goed meegedacht. De gordijnen zijn werkelijk waar perfect. Als ik nog een keer gordijnen moet hebben weet ik waar ik zijn moet.

Mooie gordijnen en prima service.

Om een juiste keuze te maken hadden we stalen besteld. Heel snel geleverd. Goede communicatie met het bedrijf. We kozen voor de niet- helemaal- verduisterende voering dat is helemaal naar onze wens. De gordijnen zijn keurig bezorgd en hangen prachtig.

Erg makkelijk te bestellen, goede communicatie over levering en prima kwaliteit gordijnen. Dit alles met een leuk cadeautje voor mijn zoon voor wie de gordijnen waren besteld.

Goeie service en mooie gordijnen

De 2e keer nu dat ik bij kindergordijnen heb besteld. Beide keren was uitermate goed bevallen. Zeker nadat ik bij de 2e bestelling merkte dat ik een runner te kort kwam. Of deze er niet inzat of ik ben hem zelf kwijt geraakt weet ik niet, maar voor de klantenservice maakte het ook geen verschil. Een dag later kwam de enveloppe met extra runners al binnen. Ze lieten er geen gras over groeien.

Uitstekend!

Super! Heel tevreden! Gordijnen worden zeer proper geleverd en kunnen onmiddellijk opgehangen worden! Ook de kleine cadeautjes voor onze dochter waren een aangename verassing. Zeker een aanrader!

Mooie gordijnen, veel keus, goede service

Al meerdere keren bestelling gedaan en altijd tevreden. Soms was er wat vertraging door omstandigheden maar dit werd altijd goed gecommuniceerd. Mooie kwaliteit leuke gordijnen!

De is dé winkel voor prachtige gordijnen en goed advies!

Ik was op zoek naar mooie moderne gordijnen voor de kamer. Deze heb ik gevonden bij de GordijnenWinkel. Omdat ik twijfelde tussen twee gordijnen heb ik proefstukjes gevraagd. Jelmer heeft mij daarna goed advies gegeven nadat ik een foto van mijn kamer had opgestuurd. En het resultaat is geweldig. Mooie kwaliteit en het staat zo verschrikkelijk mooi. Dank voor de goede begeleiding en het fantastische resultaat.

Goede kwaliteit en erg mooi afgewerkt

Een ruim gesorteerde winkel met leuke gordijnstoffen. De prijs/kwaliteit is zeer goed en de gordijnen zijn mooi gemaakt. Ook het bestellen gaat dankzij de meetinstructies gemakkelijk. En lukt het niet dan heb je snel telefonisch contact voor hulp. Kortgezegd, in alle facetten een topwinkel!

Snel geleverd, mooie gordijnen, goede afwerking

Duidelijke website, eerst proefstaaltje, erna gordijnen besteld. Goede maat, leuke stof, netjes afgewerkt en compleet geleverd met haken. Verrassend dat de reststof meegeleverd werd, waarmee ik nog een rugkussen kan bekleden.

Enorm goede ervaring

Hele leuke gordijnen van goede kwaliteit. Nog eerder bezorgd dan verwacht. Er zat zelfs een kleinigheidje voor mijn kinderen bij, heel attent. Ik ga hier zeker vaker iets bestellen.

Mooie kwaliteit

De gordijnen hebben een goede kwaliteit en zijn mooi afgewerkt. De levering was oké. Bedankt aan de klantendienst die heel snel op mails antwoordde.

Goede service en verliefd op deze originele bahykamer gordijntjes

Overal gezocht naar originele babykamer gordijntjes, nergens te vinden. Op kindergordijnen.nl is enorm veel keuze. Wij hebben deze bijpassende Nijntjes gordijnen gevonden en zijn er helemaal weg van! Even spannend met opmeten maar er staat een super handig filmpje op de site zodat je eigenlijk geen fouten kunt maken. De gordijnen zijn keurig gebracht met hangend vervoer en dat al binnen 1,5 week! Verder kregen we steeds een mailtje met de status zodat we precies wisten hoe en wat. Heel fijn! Top service!

Perfect product

Mooie gordijnen, snelle levering!

Super mooie stoffen, gemakkelijk zelf op te meten en goede service

Ideaal voor wie originele gordijnen wilt, zonder te sukkelen om het zelf te maken.

unieke webwinkel waar wij meteen vonden wat we al lang zochten.

Voor onze woonkamer waren we al heel lang op zoek naar een voor ons interieur geschikte klassieke gordijnstof. Bij jullie vonden we meerdere waaruit we konden kiezen. Het is de gordijnstof Leonardo geworden. Van A tot Z perfect geregeld, met supermooie gordijnen als eindresultaat. Bedankt team Gordijnenwinkel! Yvonne en Wim Broer

van Echtenstraat 43

7902 EL Hoogeveen