De bestelling ging goed, maar ik vond het jammer dat er geen interface is waarin je zelf het design aan kan passen. Daarnaast was de bedrukking op sommige doosjes scheef en was de inkt niet helemaal dekkend waardoor het wat goedkoop oogt. En ook jammer dat ze verzenden met DHL; vanuit het duurzaamheidsoogpunt zou een ander postbedrijf misschien beter passen.
Ik zat met deadline, er werd meegedacht. Producten werden netjes, compleet en mooi gedrukt geleverd
Vlot contact, aanpassingen werden gedaan en getoond
Goedemorgen, Bedankt voor het achterlaten van deze positieve beoordeling. Fijn om te horen dat u prettig geholpen bent. Veel plezier met de flessen en graag tot ziens bij Greengiving! Hartelijke groet, Dorien | Greengiving
Vriendelijk geholpen en snelle levering.
Dag Kirsten, Super zeg, dank voor deze mooie review. We doen altijd graag ons best voor een prettige samenwerking. Heel veel plezier met de tassen en tot de volgende keer! Hartelijke groet, Dorien | Greengiving
Geweldig geholpen met het ontwerp: aantal opties gekregen en zonder problemen kunnen tweaken naar wat we wilden hebben. Bestelling volgens afspraak. De reden dat het geen 10 is: de kleuren zijn een beetje gevlekt, niet uitgelopen maar er zitten rode vlekken op het lichtblauw. Het ziet er niet zo netjes uit als we hadden gehoopt. Zou ik het aanbevelen? Ja. Maar niet voor elke klant.
Beste Jojanneke, Bedankt voor je feedback! Goed om te horen dat je zo tevreden bent over onze service. Tegelijkertijd vinden we het erg vervelend dat het resultaat niet helemaal naar wens is. Mijn collega neemt contact met je op om te kijken hoe we dit het beste kunnen oplossen! Hartelijke groet, Dorien | Greengiving
Dachten goed mee met onze keuze voor de tekst op de doppers.
Beste Nicole, Ontzettend bedankt voor de 10! We denken altijd graag met je mee. Veel plezier met de Doppers. Hopelijk zien we je nog eens terug in de toekomst! Hartelijke groet, Dorien | Greengiving
Zeer tevreden over de service die jullie verlenen. Zowel naar proefdruk, hulp bij bestelling en vooral bereidheid om extra vragen te beantwoorden.
Dag Carolien, Yes! Wij worden blij van blije klanten :) Bedankt voor het achterlaten van uw beoordeling en het mooie cijfer. We wensen u heel veel plezier met de bidons! Hartelijke groet, Dorien | Greengiving
Fijn contact met de medewerkers van Greengiving en de levering was op tijd. Enige puntje was dat onze notitieblokjes allemaal nog apart verpakt waren en dit leek ons wat overbodig. Hier is navraag over gedaan.
Beste Danielle, Dank voor je waardevolle feedback, we nemen het mee! Fijn dat het contact prettig was en je je bestelling op de afgesproken tijd in handen had. Veel plezier met de boekjes! Hartelijke groet, Dorien | Greengiving
We zijn helemaal tevreden. Alles is vlot gelopen, vanaf de offerte tot de levering!
Dag Els, Bedankt voor deze positieve beoordeling! Goed om te horen dat u zo tevreden bent. Heel veel plezier met de notitieboekjes en graag tot een volgende keer! Hartelijke groet, Dorien | Greengiving
Very nice customer service and fast delivery. I had few exchanges with the staff to make sure my logo was good quality which demonstrates their care and their commitment for good products
Dear E, We really appreciate your positive review and your compliments on our service. We’re glad to hear you had a good experience, and we look forward to helping you again in the future. Hope you enjoy the fairtrade cotton bags! Kind regards, Dorien | Greengiving
Het bestelproces verliep heel soepel; we kregen netjes een drukproef en een offerte die we nog aan hebben kunnen passen. De katoenen tassen zijn ruim op tijd geleverd en overtreffen onze verwachtingen; ze zijn groter dan verwacht en de kleuropdruk is erg mooi. Greengiving houdt je goed op de hoogte van het hele proces.
Goedemorgen, Wauw, wat een prachtige woorden! Ontzettend bedankt daarvoor. We wensen je veel plezier met de tassen en zien uit naar meer prettige samenwerkingen :) Hartelijke groet, Dorien | Greengiving
de Website is erg statisch dus speciale wensen valt niet mee om door te geven
Beste Jolanda, Bedankt voor je waardevolle feedback. Daar gaan we mee aan de slag! Geniet van de Tony's Chocolonely repen en graag tot ziens bij Greengiving. Hartelijke groet, Dorien | Greengiving
In weinig woorden wordt er goed en snel geleverd.
Beste Michel, Bedankt voor de 10! Super om te horen dat je bestelling prettig geregeld is. Daar zijn we blij mee! We wensen je veel plezier met de flessen en zien je graag nog eens terug. Hartelijke groet, Dorien | Greengiving
Fijn geholpen , snel contact via de mail. Bestelling snel verzonden en bezorgd.
Beste Plonia, Bedankt voor het achterlaten van deze positieve beoordeling. We wensen je veel plezier met de potloden en helpen je graag nog eens! Hartelijke groet, Dorien | Greengiving
Quick delivery and fantastic customer service!
Hi Daniel, Thank you so much for your review. We're really happy to hear you're pleased with your order. Have lots of fun with the bags! We'd love to see you again in the future. Kind regards, Dorien | Greengiving
Snel levering en volgens afspraak. Vanuit bedrijf nog tips voor opdruk. Fijn!
Beste Nick, Super om te horen dat je bestelling naar wens is verlopen. Heel veel plezier met de katoenen tassen! We staan graag weer voor je klaar in de toekomst. Hartelijke groet, Dorien | Greengiving
Een doos vol schattige potloodjes met de titel van onze voorstelling er op waarmee de gasten een quizformulier kunnen invullen. Blij mee!
Dag Inez, Yes, daar zijn wij ook héél blij mee! Bedankt voor het achterlaten van deze mooie review. Graag zien we je nog eens terug bij Greengiving! Hartelijke groet, Dorien | Greengiving
Super service en snelle levering
Beste Jolanda, Goed om te horen! Bedankt voor je fantastische beoordeling. We wensen je veel plezier met de katoenen tassen en helpen je graag nog eens! Hartelijke groet, Dorien | Greengiving
Beste Eva, Bedankt voor het achterlaten van deze positieve review. We wensen u veel plezier met de Doppers en staan graag weer voor u klaar in de toekomst! Hartelijke groet, Dorien | Greengiving
Dag Marieke, Super! Dank voor deze geweldige beoordeling. We wensen je heel veel plezier met de tassen en zien uit naar een volgende prettige samenwerking! Hartelijke groet, Dorien | Greengiving
Telefonisch goed bereikbaar. Per mail goed bereikbaar, snelle reactie. Toen het pakketje kwijt was, is direct gehandeld om één en ander te achterhalen, werd prima op de hoogte gehouden. Enige aandachtspunt vonden wij dat het logo vrij klein op het potlood stond, waardoor het wat wegviel met wat al bij voorbaat op het potlood stond. Gasten vonden het een verrassend cadeautje.
Beste Anjès, Bedankt voor de mooie woorden over onze service en je waardevolle feedback. Goed om te horen dat de gasten blij waren met de potloden. We helpen je graag nog eens! Hartelijke groet, Dorien | Greengiving
De flexibile service die jullie geven is fantastisch. Het proces van proefdruk etc is echt een hele goeie opvolgen. Zelfs het garanderen van de goeie kwaliteit van de prints! echt top!
Originele beoordeling
De flexibile service die jullie geven is fantastisch. Het proces van proefdruk etc ook, maar het is heel raar dat de voordruk goed was en het final product er niet zo uit zag zoals de voordruk. Op de voordruk stonden de witte aangeleverde marges er niet op en bij het printen stonden die er wel op!
Goede keuze en fijne ondersteuning
Beste Sabina, Wat fijn dat je goed geholpen bent! Bedankt voor je positieve beoordeling. We staan in de toekomst graag weer voor je klaar. Geniet van de bloemen :) Hartelijke groet, Dorien | Greengiving
Professioneel, aardig, fijne samenwerking. Samengevat in een woord: top!
Dag Ineke, Yes, wij worden blij van blije klanten! Bedankt voor de mooie woorden en de 10. We hopen dat de mokken in de smaak vallen en zien je graag weer terug bij Greengiving! Hartelijke groet, Dorien | Greengiving
We received full support in designing our product, we received it on time, good communication, very reliable, our event visitors very happy!
Good morning, Thank you for the review. We're glad to hear that you're happy with the products and our service. We'd like to help you again in the future! Kind regards, Dorien | Greengiving
Plantagelaan 24
3772 MB Barneveld
Greengiving is sinds 2009 dé specialist in duurzame relatiegeschenken en premiums. Ons uitgebreide assortiment is er op gericht om u, als ondernemer of organisatie, te helpen uw product, service of organisatie te promoten. Wij leveren uw duurzame relatiegeschenken of premiums snel en met een uitstekende service in heel Europa.