uitstekend product

kwaliteit van het product is uitstekend en de doos is ook perfect

geweldige en snelle service

Vorig jaar tasjes besteld, dit jaar weer een nieuwe order nodig en met 1 belletje nog geen 5 minuten was alles voor de niewe bestelling alweer rond! tot volgend jaar!

Kwaliteit zoals verwacht en snel geleverd

Zoals hierboven beschreven

Great customer support, flexible responses and quick delivery

Great customer support, flexible responses and quick delivery

Snel schakelen met Greengiving en snelle levering.

Greengiving denkt mee met de klant.

Super snelle meedenkers

Voor de open dag had ik een leuke milieu vriendelijke meegever nodig en deze heb ik gevonden.

Er wordt snel en correct gereageerd op een aanvraag. Door het geautomatiseerde systeem is het helder hoe het bestelproces verloopt maar ondertussen kun je ook persoonlijk contact hebben en dat is erg prettig. Korte levertijden. Leuk om bij Greengiving, een lokaal bedrijf met enthousiaste werknemers, te kunnen bestellen

Blij met de aankoop!

Fijne snelle communicatie, producten helemaal naar wens.

Alles ging perfect tot de "uitzondering" er was

De communicatie, en het bestellen ging erg goed en gestructureerd met de portal. Heel prettig. Ook het individueel verzenden ging heel goed naar de normale landen. Maar er was ook een verzoek om sets met ingepakte chocolaatjes mét brievenbusdoosje en brief naar mijn adres te sturen voor het zelf versturen naar complexe landen. Dat ging mis. De doos ging naar het factuuradres in plaats van het bezorgadres, en het waren niet de repen met brieven als setjes met brievenbusdoosjes, de doosjes zaten er niet bij. Het heeft me dus veel extra tijd gekost om zelf doosjes te kopen en versturen naar de uitzonderingslanden. Dus ja ik raad Greengiving wel aan want alle standaard dingen gingen heel goed, maar als je uitzonderingen nodig hebt moeten de afspraken misschien wat beter gemaakt worden.

Easy and smooth

It was really easy to work with them and they help me with all the changes and modifications needed. Perfect timing of delivering also.

Snelle service en levering. Mooie produkten

Snelle service en levering. Mooie produkten.

goede service

en duidelijke communicatie

Ik ga Greengiving aan iedereen aanbevelen.

We hadden een spoedklus die boven verwachting snel en goed geleverd is. De dames denken mee en hebben al mijn verwachtingen overtroffen qua snelheid en kwaliteit van het product.

Contact met bedrijf is ok

Contact met het bedrijf was ok, maar geen concrete oplossing voor het probleem.

• Zou u ons aanbevelen? Nee

Snel geholpen met al mijn vragen, product snel en netjes geleverd, goede kwaliteit.

Snelheid en het geleverde komen overeen met de gewekte verwachtingen.

Grote collectie om uit te kiezen. Bedrukking uploaden was even een dingetje, maar uiteindelijk heel goed geholpen. Fijn dat meerdere kleuren niet tot meerprijs lijdt. Levering was snel en goed verpakt.

Geweldig resultaat

Geweldig resultaat mede door een professionele begeleiding

perfect

Correct plaatsing, mooie bedrukking en netjes geleverd!

U.S. Company sending branded gifts in the EU.

They took the time to adjust differences and communication styles to ensure quality, branded items were delivered to European clients.

Echt top geregeld, het stond binnen 2 dagen helemaal klaar! Dankjewel Joanne en team Greengiving.

zowel product, communicatie als levering was perfect.

De communicatie verliep goed waar door ik tijdens het bestelproces alle vertrouwen kreeg in een goed en op tijd geleverd product. En dat bleek ook zo te zijn. Mooi product, netjes verpakt en op tijd geleverd.

Goede service en bereikbaarheid

Top service en kwaliteit! Goede bereikbaarheid en communnicatie! Helaas ontbraken de enveloppen bij de bestelling. Het zou handig zijn als dit duidelijk op de website vermeld werd, zodat klanten weten dat de enveloppen niet bij de bestelling zijn inbegrepen en apart besteld moeten worden.

Prima product en levering

Onze bestelling van de Doppers is prima uitgevoerd. Ons logo -op de flessen- moest een paar keer aangepast worden, maar dit ging zeer eenvoudig. Snelle levering.

Snelle en fijne communicatie!

Aan te bevelen.

Goede kwaliteit en snel geleverd volgens afspraak!

Anthonie Fokkerstraat 2

3772 MR Barneveld

Over Greengiving

Greengiving is sinds 2009 dé specialist in duurzame relatiegeschenken en premiums. Ons uitgebreide assortiment is er op gericht om u, als ondernemer of organisatie, te helpen uw product, service of organisatie te promoten. Wij leveren uw duurzame relatiegeschenken of premiums snel en met een uitstekende service in heel Europa.