We received full support in designing our product, we received it on time, good communication, very reliable, our event visitors very happy!
Good morning, Thank you for the review. We're glad to hear that you're happy with the products and our service. We'd like to help you again in the future! Kind regards, Dorien | Greengiving
Snelle offerte, order en opdracht. reageren snel op de mail en vragen. Mooie producten. Helaas ging de levering dit keer niet vanzelf en kwam de hele order in teveel verschillende leveringen binnen. 1 onderdeel hebben we zelfs nog helemaal niet binnen en daarvoor hebben ze snel (binnen 4 uur) wat anders gemaakt en geleverd. Super, zo stonden we niet met lege handen.
Beste Johan, Vervelend dat de levering niet helemaal soepel verliep, maar goed om te horen dat het toch op een andere manier is opgelost en dat je verder wel tevreden was over je bestelling. Dank voor het geven van deze waardevolle feedback. We wensen je veel plezier met de producten en helpen je graag nog eens! Hartelijke groet, Dorien | Greengiving
Het bestellen van gerecyclede pennen en potloden met een leuke bedrukking ging erg gemakkelijk via de website. De proef volgde vrijwel direct per mail en ook de bestelling zelf kwam snel. Alles zag er prima uit en wij zouden zeker hier weer opnieuw bestellen.
Dag Nicole, Wauw, bedankt voor deze geweldige review! We doen altijd graag ons best voor een prettige samenwerking. Heel veel plezier met de pennen en potloden! Hartelijke groet, Dorien | Greengiving
Het eindresultaat is goed. Tassen zijn mooi gedrukt en snel geleverd. Alleen waren er 4 digitale proefdrukken nodig. Steeds kleine foutjes (kleur en opmaak) waar ik zelf scherp op moest zijn.
Dag Sabine, Wat vervelend dat het niet helemaal soepel verliep met de proefdrukken. We zijn blij met je feedback en gaan ermee aan de slag. Gelukkig is het eindresultaat wel naar wens! Heel veel plezier met de tassen. We staan de volgende keer graag weer voor je klaar. Hartelijke groet, Dorien | Greengiving
Mooi en verantwoord product
Beste Simone, Yes, dat is goed om te horen! Bedankt voor je positieve beoordeling. Veel plezier met de producten en graag tot ziens bij Greengiving! Hartelijke groet, Dorien | Greengiving
Prettig contact, snelle reacties en een mooie product geleverd!
Dag Suzanne, Dankjewel voor deze geweldige review. We wensen je veel plezier met de Doppers en helpen je graag nog eens in de toekomst! Hartelijke groet, Dorien | Greengiving
Communicatie top, snelle levering.
Beste Anuradha, Super! 'Prettig geregeld', daar doen we ons best voor. Dank voor je positieve beoordeling en graag tot ziens bij Greengiving! Hartelijke groet, Dorien | Greengiving
Ik heb wel vaker naar volle tevredenheid besteld bij Greengiving. Prima prijs / kwaliteit. Prettige service en snelle levering.
Hoi Anne, Bedankt voor het plaatsen van deze mooie review. Wat fijn dat je zo tevreden bent over onze service. Op naar meer prettige samenwerkingen :) Veel plezier met de tassen! Hartelijke groet, Dorien | Greengiving
Snelle levering en prettig contact ervaren!
Hoi Tatiana, We zijn héél blij met deze 10 en positieve woorden, dank! Veel plezier met de katoenen tassen. Graag helpen we je een volgende keer weer. Hartelijke groet, Dorien | Greengiving
Snelle reacties, goed meedenken. Waardoor ook snelle levering! Sneller dan wij hadden gedacht. Goede service.
Beste W, Geweldig om te horen dat je zo tevreden bent over de samenwerking. Prettig geregeld, daar doen we ons best voor. Veel plezier met het groeipapier en graag tot ziens! Hartelijke groet, Dorien | Greengiving
Potloden zijn netjes bedrukt en naar verwachting, Toen de bezorger het pakketje per ongeluk niet op tijd bezorgde, heeft Greengiving de order meteen opnieuw gemaakt en laten bezorgen. Was uiteindelijk door die snelle actie toch op tijd ontvangen.
Dag Petra, Bedankt voor je mooie review over onze service. Heel veel plezier met de Sprout potloden! We zien je graag nog eens terug bij Greengiving. Hartelijke groet, Dorien | Greengiving
Vlotte aanlevering en wijziging van offertes, snel handelen en ook meer dan tijdige levering. Absoluut tevreden!
Beste Debbie, Een 10, wauw! Bedankt voor deze geweldige beoordeling. We wensen u veel plezier met uw bestelling en staan in de toekomst graag weer voor u klaar! Hartelijke groet, Dorien | Greengiving
Snelle reactie en goed advies. De tassen waren binnen een week binnen en we zijn erg tevreden over de bedrukking en kwaliteit.
Dag Pieter, Bedankt voor de positieve review, daar zijn we blij mee! Fijn dat het voor jullie ook een prettige samenwerking was. Veel plezier met de tassen en graag tot een volgende keer! Hartelijke groet, Dorien | Greengiving
We lieten Fairtrade tasjes bedrukken. Het bestand bleek echter niet de juiste kwaliteit te hebben. Iemand van Greengiving nam contact op en hielp mij het juiste bestand met het logo aan te leveren en zorgde zelf voor de tekst eronder in het juiste lettertype en kleur. Het uiteindelijke resultaat is prachtig!
Beste Valeria, Yes, wat goed om te horen dat je zo tevreden bent met onze service en je bestelling. Dank voor je mooie woorden. Heel veel plezier met de tassen en hopelijk tot ziens! Hartelijke groet, Dorien | Greengiving
Offerte opgevraagd en toen is er snel gehandeld. Ik had wat vragen over de kleur en uiteindelijk wilde ik de namen iets groter en een ander lettertype. Ik kreeg toen heel snel een nieuwe proefdruk. Levering was ook snel! Wij zijn tevreden en bevelen Greengiving aan bij anderen!
Dag Anne, Ontzettend bedankt voor je aanbeveling en positieve woorden. We wensen je veel plezier met de Doppers en zien je graag nog eens terug bij Greengiving! Hartelijke groet, Dorien | Greengiving
Product en bedrukking uitstekend, echter het pro-actief acteren en mij als klant op de hoogte brengen en houden toen bleek dat de levering een probleem zou kunnen gaan worden, moet beter. Zelf ben ik tot de conclusie gekomen dat levering mogelijk niet op tijd zou zijn. Vervolgens ben ik als klant degene geweest die iedere dag opnieuw achter de status aan heeft moeten jagen. Dat moet beter.
Beste Erwin, Wat vervelend dat je niet helemaal tevreden bent over onze service. Mijn collega neemt even contact met je op om te kijken hoe we dit het beste kunnen oplossen. Hartelijke groet, Dorien | Greengiving
Heel blij met jullie service. Zo kon ik op korte termijn een duurzaam presentje meegeven aan de deelnemers van mijn bijeenkomst!
Dag Simone, Super! Prettig geregeld, daar staan we voor. Bedankt voor je mooie beoordeling. We staan in de toekomst graag weer voor je klaar! Hartelijke groet, Dorien | Greengiving
Wij bestellen altijd hier onze relatiegeschenken. Zeer tevreden over de service, de communicatie en het meedenken!
Beste Guido, Wat fijn om te horen dat het voor jullie ook een prettige samenwerking is! Bedankt voor deze geweldige review. Veel plezier met de Doppers en tot de volgende keer :) Hartelijke groet, Dorien | Greengiving
Great communication, fast delivery.
Hi Klara, Thank you so much for your review. Good to hear that our communication and service were to your liking. We hope you enjoy the bookmarks and we'd like to help you again in the future! Kind regards, Dorien | Greengiving
The print quality was good and the delivery time was as expected. The customer support is also good.
Hi Maria, Thank you so much for the review. We're glad to hear you're happy with your order! We'd love to help you again in the future. Kind regards, Dorien | Greengiving
Het ontwerpen was via de site makkelijk en snel te doen. De bestelling was zo geplaatst en daarna de bevestiging en de proefdruk waren ook zo in de mailbox. Daarna ging het soepel en snel, ook tussentijdse communicatie. Binnen een week hadden we de spullen in huis en deze overtroffen onze verwachtingen! Heel blij mee.
Dag Esther, Yes! Dit zijn gouden reviews waar we hard ons best voor doen. We zijn blij om te horen dat je zo prettig geholpen bent en het resultaat boven verwachting was. Bedankt voor de prachtige woorden. We helpen je graag nog eens in de toekomst! Hartelijke groet, Dorien | Greengiving
Fijn dat er goed overleg was.
Beste Sandra, Goed om te horen dat je zo blij bent met het resultaat en onze service. Bedankt voor de 10! We wensen je veel plezier met de koffiebekers en staan graag nog eens voor je klaar. Hartelijke groet, Dorien | Greengiving
Ik belde voor een last minute bestelling, die de volgende dag al verzonden zou moeten worden. Het was een uitdaging maar mij werd verzekerd dat het ging lukken. En het is inderdaad gelukt. Ik had de bestelling op tijd in huis. Het contact was vlot en vriendelijk. Ik kan Greengiving zeker aanraden en 5 sterren zijn dik verdiend.
Beste Sofie, Wauw, wat een prachtige woorden! Bedankt voor de 10. Fijn dat het toch gelukt is en dat je zo tevreden bent over onze service. Veel plezier met het groeipapier. Graag tot ziens! Hartelijke groet, Dorien | Greengiving
Na het bestellen en betalen van een sample product kwam dit product zonder bedrukking toe, terwijl dit duidelijk was opgegeven in de bestelling. Telefonisch contact opgenomen en te horen gekregen dat "de bedrukking wegvalt zodra het product wordt toegevoegd aan het winkelmandje". Dit wordt niet of heel slecht weergegeven op de website en er werd geen poging gedaan om de fout recht te zetten. Ik maak hier geen nieuwe bestelling meer.
Dag Lotte, Bedankt voor uw feedback! Bedrukte samples zijn bij ons niet verkrijgbaar. Op onze site vallen de bedrukkingsopties daarom weg bij een sample en wordt tevens vermeld dat het product aan de voor- en achterkant onbedrukt blijft. Daarnaast is deze vraag terug te vinden tussen onze veelgestelde vragen. U ontvangt wel een digitale drukproef, die u zelf kunt goedkeuren. We vinden het vervelend dat dit toch niet duidelijk genoeg was voor u. Daar gaan we mee aan de slag! Hartelijke groet, Dorien | Greengiving
I always had a great experience with GreenGiving. I have been quoting with them for almost one year and I just made my first purchase. From the first contact until the delivery all communications were clear, kind and very helpful.
Dear Soraia, Thank you so much for your positive review and words about our service. We look forward to helping you again in the future. Enjoy the cotton bags! Kind regards, Dorien | Greengiving
Plantagelaan 24
3772 MB Barneveld
Greengiving is sinds 2009 dé specialist in duurzame relatiegeschenken en premiums. Ons uitgebreide assortiment is er op gericht om u, als ondernemer of organisatie, te helpen uw product, service of organisatie te promoten. Wij leveren uw duurzame relatiegeschenken of premiums snel en met een uitstekende service in heel Europa.