Beautiful products and excellent service!

We received full support in designing our product, we received it on time, good communication, very reliable, our event visitors very happy!

Mooie producten, helaas was de levering minder goed geregeld dit keer.

Snelle offerte, order en opdracht. reageren snel op de mail en vragen. Mooie producten. Helaas ging de levering dit keer niet vanzelf en kwam de hele order in teveel verschillende leveringen binnen. 1 onderdeel hebben we zelfs nog helemaal niet binnen en daarvoor hebben ze snel (binnen 4 uur) wat anders gemaakt en geleverd. Super, zo stonden we niet met lege handen.

Gemak

Het bestellen van gerecyclede pennen en potloden met een leuke bedrukking ging erg gemakkelijk via de website. De proef volgde vrijwel direct per mail en ook de bestelling zelf kwam snel. Alles zag er prima uit en wij zouden zeker hier weer opnieuw bestellen.

Prima, maar wel zelf scherp blijven

Het eindresultaat is goed. Tassen zijn mooi gedrukt en snel geleverd. Alleen waren er 4 digitale proefdrukken nodig. Steeds kleine foutjes (kleur en opmaak) waar ik zelf scherp op moest zijn.

Wij zijn heel tevreden met onze producten!

Mooi en verantwoord product

Prettig contact, keurige levering

Prettig contact, snelle reacties en een mooie product geleverd!

Communicatie top, snelle levering.

Prima en snel

Ik heb wel vaker naar volle tevredenheid besteld bij Greengiving. Prima prijs / kwaliteit. Prettige service en snelle levering.

Snelle levering en prettig contact ervaren!

Snelle levering en prettig contact ervaren!

Fijne samenwerking

Snelle reacties, goed meedenken. Waardoor ook snelle levering! Sneller dan wij hadden gedacht. Goede service.

Gave potloden en goed bedrukt

Potloden zijn netjes bedrukt en naar verwachting, Toen de bezorger het pakketje per ongeluk niet op tijd bezorgde, heeft Greengiving de order meteen opnieuw gemaakt en laten bezorgen. Was uiteindelijk door die snelle actie toch op tijd ontvangen.

Prima service en kwalitatieve bedrukking

Vlotte aanlevering en wijziging van offertes, snel handelen en ook meer dan tijdige levering. Absoluut tevreden!

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Top kwaliteit en snelle levering

Snelle reactie en goed advies. De tassen waren binnen een week binnen en we zijn erg tevreden over de bedrukking en kwaliteit.

Goede service, snel contact, mooi resultaat!

We lieten Fairtrade tasjes bedrukken. Het bestand bleek echter niet de juiste kwaliteit te hebben. Iemand van Greengiving nam contact op en hielp mij het juiste bestand met het logo aan te leveren en zorgde zelf voor de tekst eronder in het juiste lettertype en kleur. Het uiteindelijke resultaat is prachtig!

Snel, duidelijk en veelzijdig :)

Offerte opgevraagd en toen is er snel gehandeld. Ik had wat vragen over de kleur en uiteindelijk wilde ik de namen iets groter en een ander lettertype. Ik kreeg toen heel snel een nieuwe proefdruk. Levering was ook snel! Wij zijn tevreden en bevelen Greengiving aan bij anderen!

Product en bedrukking uitstekend, pro-activiteit kan beter.

Product en bedrukking uitstekend, echter het pro-actief acteren en mij als klant op de hoogte brengen en houden toen bleek dat de levering een probleem zou kunnen gaan worden, moet beter. Zelf ben ik tot de conclusie gekomen dat levering mogelijk niet op tijd zou zijn. Vervolgens ben ik als klant degene geweest die iedere dag opnieuw achter de status aan heeft moeten jagen. Dat moet beter.

Snel en vakkundig

Heel blij met jullie service. Zo kon ik op korte termijn een duurzaam presentje meegeven aan de deelnemers van mijn bijeenkomst!

Super behulpzaam zoals altijd

Wij bestellen altijd hier onze relatiegeschenken. Zeer tevreden over de service, de communicatie en het meedenken!

Excellent :)

Great communication, fast delivery.

Mooi

The print quality was good and the delivery time was as expected. The customer support is also good.

Makkelijk te bestellen, snel geregeld en verstuurd, mooi geschenk!

Het ontwerpen was via de site makkelijk en snel te doen. De bestelling was zo geplaatst en daarna de bevestiging en de proefdruk waren ook zo in de mailbox. Daarna ging het soepel en snel, ook tussentijdse communicatie. Binnen een week hadden we de spullen in huis en deze overtroffen onze verwachtingen! Heel blij mee.

Prachtig geworden!

Fijn dat er goed overleg was.

Dikke aanrader

Ik belde voor een last minute bestelling, die de volgende dag al verzonden zou moeten worden. Het was een uitdaging maar mij werd verzekerd dat het ging lukken. En het is inderdaad gelukt. Ik had de bestelling op tijd in huis. Het contact was vlot en vriendelijk. Ik kan Greengiving zeker aanraden en 5 sterren zijn dik verdiend.

Sample product kwam onbedrukt toe - slechte communicatie van het bedrijf

Na het bestellen en betalen van een sample product kwam dit product zonder bedrukking toe, terwijl dit duidelijk was opgegeven in de bestelling. Telefonisch contact opgenomen en te horen gekregen dat "de bedrukking wegvalt zodra het product wordt toegevoegd aan het winkelmandje". Dit wordt niet of heel slecht weergegeven op de website en er werd geen poging gedaan om de fout recht te zetten. Ik maak hier geen nieuwe bestelling meer.

Great!

I always had a great experience with GreenGiving. I have been quoting with them for almost one year and I just made my first purchase. From the first contact until the delivery all communications were clear, kind and very helpful.

Plantagelaan 24

3772 MB Barneveld

Over Greengiving

Greengiving is sinds 2009 dé specialist in duurzame relatiegeschenken en premiums. Ons uitgebreide assortiment is er op gericht om u, als ondernemer of organisatie, te helpen uw product, service of organisatie te promoten. Wij leveren uw duurzame relatiegeschenken of premiums snel en met een uitstekende service in heel Europa.