Goede, snelle service

Met name het contact met de dames van de klantenservice was fantastisch. Behulpzaam bij de inhoud, snel in de reactie. Goede, persoonlijke service, ik kan niet anders zeggen

Fijne en snelle communicatie!

Snelle en fijne communicatie! Zeer tevreden en zal dit zeker aanbevelen.

Top geregeld!

Prima website, uitstekende en snelle communicatie over de bedrukking. Snelle levering.

Vlotte afhandeling resultaat top!

Bestelling verliep vlot, prettige mensen aan de telefoon. Resultaat ziet er top uit, heel blij mee!

Goede klantenservice

Goede klantenservice

Goeie service, fijn meegedacht

Doppers laten bedrukken voor mijn bedrijf. Er werd goed meegedacht over gebruik van het logo en hoe dit er uiteindelijk uit zou komen te zien. Snelle reacties op vragen en na definitief ontwerp snel geleverd.

Snel en goed geholpen!

Voor ons bedrijf hadden we onverwachts een mogelijkheid tot deelname aan een open dag. Hiervoor hebben we gifts besteld en deze konden we dezelfde week al ophalen in Barneveld. https://www.engynex.nl/

Zorgvuldig en snel

Bij een relatief eenvoudige bestelling (balpennen met opdruk) is men grondig te werk gegaan met proefdruk en al erbij. Hele indruk is bij mij achtergelaten

Net niet

Ik houd gemengde gevoelens over aan deze bestelling. De eerste bestelling die we geleverd kregen stond niet juist in het midden gecentreerd en was niet uitgelijnd. Best vreemd want zo was het wel aangeleverd. Het ging om kaartjes voor mijn vaders begrafenis. Gechat met de klantenservice en die gaven meteen de fout toe en stuurde kosteloos nieuwe kaartjes toe. Super fijn! Echter toen deze kaartjes aan kwamen bleken ze niet hetzelfde qua dikte te zijn en bleek het heel ander papier. De tekst was wel aangepast. Toch Vreemd want op de bovenkant stond iets anders. Super jammer want uiteindelijk hebben we dus toch de scheve kaartjes moeten uitdelen vanwege de dikte van het papier. Hier heb ik nog contact over opgenomen maar helaas niets meer over vernomen. We balen er nog steeds van. Maar t is niet anders. Update; ondertussen is er contact opgenomen en is het netjes afgehandeld. Heel netjes!

Super goede ervaring

Overzichtelijke en simpele website, zelfs het toevoegen van een logo is easy. Werkt dus heel prettig en fijn. Ze worden op wens van de klant gemaakt dus je moet even op de items wachten, maar ook dit verloopt goed en je ontvangt nette updates van de bestelling. Items zijn naar wens, ze zijn zeer netjes voorzien van een logo! (Betrof diverse doppers). Dus zeker aan te bevelen.

Absoluut excellente service

Deskundig, professioneel, snel en vriendelijk, dat is de service die Greengiving u geeft. Producten geleverd conform foto op de prijsofferte.

Alleen had ik doorgegeven dat de persoon die de vorige keer besteld had niet meer bij ons werkzaam was maar de spullen kwamen toch op haar naam binnen.

Altijd problemen

Steeds problemen met inloggen. En altijd problemen met betalen van de order als ik online wil betalen. Dit is al een paar keer aangegeven maar jullie lossen het niet op. Ondertussen heb ik contact gehad met de webwinkel. Ze hebben beloofd om de fouten aan te pakken. Dus we hopen op verbetering.

Snelle leveren en goede service

Vanwege tijdsdruk had ik de doppers snel nodig. Medewerkers waren vriendelijk en de service was top!

Niet helemaal zoals verwacht

Levering was niet goed geregeld waardoor het pakketje ergens bleef steken. Zelf 3x achteraan moeten bellen. Uiteindelijk 2 weken later als verwacht de pennen ontvangen. Deze zien er overigens wel erg goed uit!

Zeer tevreden!

Mooie producten, goede helpdesk bij vragen.

Alles ging heel fijn en snel van het aanleveren van de proefdruk tot de daadwerkelijke bestelling. Hele enthousiaste reacties ontvangen.

Goede klantenservice, fijne levering. Top!

Goede kwaliteit, goede service!

De bestelling verliep erg vlot. Het product is van goede kwaliteit en de prijs valt heel goed mee!

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Super goede service

Ze hebben ontzettend goed geholpen met de bedrukking. Ook het versturen en de service achteraf is top. Je kunt hier met een gerust hart iets bestellen. Top!

Voldoet aan de verwachting. Simpele en snelle communicatie via mail en snelle levertijd incl. status updates.

Fijne en vlotte communicatie, goede prijs/kwaliteit verhouding

De communicatie met Greengiving heb ik als zeer prettig ervaren. Voor wijzigingen reageerden de collega's super snel. Ook ben ik zeer tevreden met de bestelde producten. De doppers vallen in de smaak!

Super service!

Ik had een sproedje en Greengiving heeft me toch een dag eerder kunnen leveren dan eigenlijk mogelijk was. Super!

Simpel en super snel

Het gehele bestelproces en de website met prijsinfo spreekt voor zich. Berichtgeving tijdens het drukproces prima. Kortom: een aanrader

Goede communicatie, snelle levering en de schorten voldeden volledig aan de verwachting. !

Plantagelaan 24

3772 MB Barneveld

Over Greengiving

Greengiving is sinds 2009 dé specialist in duurzame relatiegeschenken en premiums. Ons uitgebreide assortiment is er op gericht om u, als ondernemer of organisatie, te helpen uw product, service of organisatie te promoten. Wij leveren uw duurzame relatiegeschenken of premiums snel en met een uitstekende service in heel Europa.