Super snelle en persoonlijke service

Binnen twee dagen had ik mijn persoonlijk groeipapier in huis. Mijn vragen werden dezelfde dag beantwoord, de service was perfect, heel snel en duidelijk.

Soepele en duidelijke communicatie

Snelle en duidelijke reactie op vragen, duidelijk en overzichtelijk bestel- en leverproces.

Snelle reactie en snel geleverd.

Op vragen werd er direct gereageerd. En binnen een week geleverd. Producten zien er goed uit.

De bestelling was er snel en precies zoals ik het wou. Zal er volgende x zeker weer bestellen.

Goede samenwerking. Er wordt snel gereageerd

Goede samenwerking. Overleg loopt vlot en soepel.

Top producten, matige communicatie

Gedeeltelijke vertraging van de levering werd niet gecommuniceerd. Voor iedere update hierover moesten wij weer bellen/ mailen. De kwaliteit en de bedrukking zijn verder uitstekend.

I am very satisfied

Goede ervaring

Bestelling liep vlot en vlekkeloos.

Lastige start, verder top!

Start via chat was wat moeizaam: korte, niet meedenkende antwoorden. Niet even meekijken etc…. Gewacht tot een ander de chat overnam en toen was het helemaal prima. Alles werd direct opgepakt en uit handen genomen (bedankt Job). Het werd snel geregeld en we zijn erg tevreden over het eindresultaat!

Snelle en goede service

Wij bestelden Doppers, contact verliep erg goed en de levering was razendsnel. De opdruk ziet er goed uit, blij mee!

Mijn product is zoals ik het had verwacht.

De lay-out is heel eenvoudig aan te passen volgens wat ik wens. Korte levertermijn en een goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Helemaal top

Makkelijk contact en snel afgehandeld. Zo zien we het graag.

uitstekend

Communicatie is goed, de doppers zijn erg mooi geworden met logo en naam. Er ontbrak 1 dopper maar ook dat werd heel goed opgelost.

heel goede en vlotte service!

Wij hadden een spoed order en zijn daarmee heel goed geholpen, alles netjes op tijd! En een mooi produkt :-)

Prima ervaring

Snelle service, goede communicatie, producten kunnen beter!

Heel snelle levering, supersnel contact en prima product

Fijn proces, liep gesmeerd

De zending is in goede orde ontvangen

Het ziet er keurig uit.

Service top, product(info) iets minder

Voor een personeelscadeau heb ik onlangs houten rackets met kurk details laten graveren met ons logo. De rackets en gravering zagen er goed uit, alleen eenmaal binnen bleek slechts 1 van de 2 rackets gegraveerd te zijn met het logo. Dit was mij niet duidelijk tijdens het bestellen. Mogelijk kan er, zoals voor het bedrukken, een optie per racket worden gegeven? Of ergens in tekst vermelden dat slechts 1 stuks per paar gegraveerd zal worden. Daarnaast, was het hoesje niet zo netjes afgewerkt en zaten er veel losse draden in de hoes. De service daarentegen was top, de communicatie via de mail verliep vlot en de producten zijn sneller dan verwacht geleverd.

Goede

Prettige en snelle reacties. Goede communicatie en snelle levering.

Medewerkers denken proactief mee en schakelen heel snel

snel contact te krijgen proactief meedenken snelle levering goede kwaliteit

Denken mee, goede & snelle service!

x

Wij bestelden 250 douchezandlopers met logo. Contact verliep snel en prettig, en met een mooie opdruk kwamen ze ook nog eens binnen op de afgesproken datum.

Goede, gebruiksvriendelijke service met snelle levering!

Heel fijn dat er via de website gemakkelijk een voorbeeld met prijsopgave kan worden gemaakt. Verdere communicatie over een drukproef werd snel via e-mail afgehandeld, waarbij de drukproef nog aan te passen is in een eigen account op de website. Kortom, een mooi en bewust product voor een goede prijs en gebruiksvriendelijke service! Het enige minpunt naar onze mening is dat er bewust gekozen is voor een duurzaam product (etui met schrijfmaterialen), maar dat de inhoud van elk etui is verpakt in plastic. Van ons had dit niet gehoeven en was het product daarmee nog iets duurzamer geweest.

Fijn geholpen, maar er wordt niet beloofd wat er op de website vermeld staat.

We bestelde sleutelhangers met bedrukking aan voor- en achterzijde. Op de website stond een levertijd van 5-10 werkdagen, maar bij ontvangst van de orderbevestiging bleek er een hele andere datum vermeld, waardoor de deadline nooit gehaald had kunnen worden. Gelukkig werd ik vriendelijk te woord gestaan door de klantenservice en doen jullie je uiterste best om het nog zo snel mogelijk te regelen.

Heel prima!

Prettige en snelle communicatie, snelle levering en goede prijzen.

Plantagelaan 24

3772 MB Barneveld

Over Greengiving

Greengiving is sinds 2009 dé specialist in duurzame relatiegeschenken en premiums. Ons uitgebreide assortiment is er op gericht om u, als ondernemer of organisatie, te helpen uw product, service of organisatie te promoten. Wij leveren uw duurzame relatiegeschenken of premiums snel en met een uitstekende service in heel Europa.