Greengiving is een heel klantvriendelijk, goed bereikbaar en betrouwbaar bedrijf, dat goed meedenkt om op korte termijn een partij eco-tassen gedrukt en wel op plaats van bestemming afgeleverd te krijgen. Chapeau!
Beste Ava, Bedankt voor je beoordeling en aanbeveling! Veel plezier met de katoenen tassen en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Maaike | Greengiving
Altijd een plezier om met Greengiving te werken. Ze doen wat ze beloven.
Beste Hans, Bedankt voor uw beoordeling. Fijn om te horen dat u altijd met plezier met ons werkt! Veel plezier met de Doppers en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Jeanine | Greengiving
Goed advies gekregen over het design, snelle levering, en de pennen+blokjes zijn van goede kwaliteit.
Beste Rebekka, Bedankt voor je beoordeling en aanbeveling! Veel plezier met de pennen en notitieblokjes en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Jeanine | Greengiving
leuke gift de vellen zijn best dun, niet te hard drukken bij het schrijven
Beste Valerie, Bedankt voor uw beoordeling. Veel plezier met de notitieboekjes en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Jeanine | Greengiving
Goed geregeld en snelle levering. Aardige contactpersoon.
Beste Judith, Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling! Veel plezier met de potloden en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Jeanine | Greengiving
Very friendly staff, super fast response. High quality products and fast shipment.
Dear Camila, Thank you very much for this excellent review. We're happy to hear all this! Looking forward to helping you some other time. Kind regards, Jeanine | Greengiving
Enkele dagen geleden waren we met spoed op zoek naar katoenen minitasjes die konden worden bedrukt met een eigen ontwerp. Via Greengiving konden we deze tasjes op kort termijn en voor een mooie prijs laten bedrukken. Hartelijk dank, in de toekomst zullen we hier zeker vaker bestellen.
Beste Carisia, Bedankt voor deze mooie beoordeling! Fijn om te horen dat jullie zo positief zijn. Uiteraard helpen we jullie graag een volgende keer weer. Met vriendelijke groet, Jeanine | Greengiving
The whole team was professional, cooperative & the quality of the prints was amazing
Dear Nesmah, Thank you so much for this excellent review. We're happy to hear all this! Lots of pleasure with the seed paper and we're looking forward to helping you again some other time. Kind regards, Jeanine | Greengiving
Snelle levering en goede begeleiding met het correct aanleveren van het drukbestand
Beste Bosch Beton, Bedankt voor deze mooie beoordeling en aanbeveling! Veel plezier met de proeverijtjes en graag tot een volgende keer. Hartelijke groet, Jeanine | Greengiving
Het online bestellen is makkelijk en gaat snel. De klantendienst en medewerkers zijn vriendelijk en behulpzaam. Jammer genoeg is het resultaat van de bedrukking op het product dat we hebben besteld teleurstellend. De bedrukking is er eerder op geplakt of gestreken en niet gedrukt. Hierdoor zal het er snel afgaan.
Beste Tiny, Bedankt voor uw beoordeling en feedback. Mijn collega Eduard heeft contact met u opgenomen (zowel telefonisch als via mail) om dit even te bespreken. Met vriendelijke groet, Jeanine | Greengiving
Ik vroeg om een urgente aangepaste order, er werd snel en goed geholpen, waardoor de producten 1 dag later al binnen waren! Kwaliteit van de producten waren erg goed!
Beste Thomas, Bedankt voor de positieve beoordeling en aanbeveling! Veel plezier met de groeipapier tassen en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Jeanine | Greengiving
Ik heb twee dagen voor ik de cadeaus nodig had besteld, met de vraag of het nog geleverd kon worden. Alles hebben ze geregeld en het was ruim op tijd binnen. Ook de doppers waren mooi bedrukt: goede kwaliteit! Volgende keer weer hier bestellen.
Beste Do, Bedankt voor deze geweldige beoordeling, goed om te horen dat u zo positief bent! Veel plezier met de Doppers en uiteraard graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Jeanine | Greengiving
Wij hebben bekers met opdruk besteld bij Greengiving. De kleur van onze voorkeur was helaas niet meer leverbaar. De bekers werden conform afspraak geleverd. Ik vond het wel jammer dat ze erg stoffig / vies uit de doos kwamen.
Beste N. Kuster, Hartelijk dank voor de beoordeling! We nemen de feedback mee en zullen dit met de leverancier bespreken. Met vriendelijke groet, Jeanine | Greengiving
Met regelmaat bestellen wij iets bij Greengiving, en de service is altijd fijn. Er word altijd goed meegekeken naar de digitale proefdruk en meegedacht naar mogelijkheden. De producten die wij uiteindelijk ontvangen zijn altijd snel geleverd en van goede kwaliteit.
Beste Tess, Hartelijk dank voor deze positieve review, daar zijn we erg blij mee! We helpen jullie uiteraard graag een volgende keer weer. Met vriendelijke groet, Jeanine | Greengiving
Duidelijk en kwalitatief goed verhaal wat wordt omgezet in een duurzaam super bedrukt relatiegeschenk
Beste Anton, Bedankt voor deze mooie beoordeling. Veel plezier met de geschenken en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Jeanine | Greengiving
Goeie kwaliteit producten! Maar ondermaatse klantenservice.
Beste Nele Verlinden, Bedankt voor uw beoordeling en feedback! Jammer om te horen dat onze service niet aan uw verwachtingen voldoet. Mijn collega Joanne heeft contact met u opgenomen voor een oplossing. Met vriendelijke groet, Jeanine | Greengiving
I ordered 150 bottles for an event I'm running. They came fast, and the quality is impeccable.
Dear Ruby, Thank you for this excellent review, we're happy to hear all this! Wishing you a great event and good luck with the bottles. Looking forward to helping you some other time! Kind regards, Jeanine | Greengiving
Alles verliep heel goed, snel en duidelijk. Beter kan niet.
Beste Els, Hartelijk dank voor deze mooie review! Veel plezier met de notitieboekjes en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Jeanine | Greengiving
Goede communicatie, snelle levering. Helaas waren een aantal artikelen niet goed afgedrukt maar dit werd snel en netjes opgelost.
Beste SDR, Bedankt voor de beoordeling en de feedback. Fijn dat jullie tevreden zijn over de communicatie, levering en oplossing voor de bedrukking. Met vriendelijke groet, Jeanine | Greengiving
Een leuk, sympathiek en duurzaam kaartje om weg te geven. De levering ging mis en toen ik belde is er direct actie ondernomen om de zending toch op tijd bij mij te bezorgen. Dat was top.
Beste Tanja, Bedankt voor deze mooie beoordeling! Fijn dat het goed is opgelost. Veel plezier met de kaartjes en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Jeanine | Greengiving
Het design van de noteblock was niet mooi genoeg. De rest was prima.
Beste Eva, Bedankt voor de beoordeling en de feedback! Mijn collega Laura heeft u een mail gestuurd over de schrijfblokken. Met vriendelijke groet, Jeanine | Greengiving
Product goed, maar vaak te laat met bestellingen, zo ook nu weer.
Beste Nathalie, Bedankt voor de review en de feedback. Ontzettend vervelend dat u problemen ervaart met de levering van uw bestellingen. Helaas ligt dat niet altijd binnen onze macht, omdat we samenwerken met vervoersdiensten. Maar uiteraard moet dat wel goed gaan. Mijn collega Joanne heeft contact met u opgenomen over een oplossing. Met vriendelijke groet, Jeanine | Greengiving
Nette service, en goede aflevering.
Beste Pyke, Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling! Veel plezier met de Fairtrade tassen en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Jeanine | Greengiving
We had a great experience with Greengiving. Laura was super helpful and the products came perfectly! Very happy with our whole experience!
Dear Katie, On behalf of Laura we'd like to thank you very much for this excellent review! Great to hear you're happy with everything. Looking forward to helping you some other time! Kind regards, Jeanine | Greengiving
Door een fout bij DPD zou mijn bestelling te laat geleverd worden. De dames en heer bij Greengiving hebben zo goed geholpen, dat de bestelling de avond van te voren nog net op tijd door hen persoonlijk thuisgeleverd is. Ook is de klantenservice heel goed bereikbaar
Beste Blauwe Hotspot, Bedankt voor deze geweldige review, fijn om te horen dat u zo positief bent! Uiteraard graag gedaan :) Veel plezier met het groeipapier en wellicht tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Jeanine | Greengiving
Plantagelaan 24
3772 MB Barneveld
Greengiving is sinds 2009 dé specialist in duurzame relatiegeschenken en premiums. Ons uitgebreide assortiment is er op gericht om u, als ondernemer of organisatie, te helpen uw product, service of organisatie te promoten. Wij leveren uw duurzame relatiegeschenken of premiums snel en met een uitstekende service in heel Europa.