Vlotte service en goeie communicatie

Zeer tevreden van de doppers! Goeie communicatie en vlotte service!

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Nadat ik eerst de offerte had afgewezen omdat ik het gevraagde bestand niet kon leveren, heb ik alsnog de offerte geaccepteerd zonder mijn logo. Dat de pen zonder mijn logo gedrukt moest worden, vind ik wel jammer. Er werd een bestand gevraagd waar ik niet aan kon voldoen. Ik zou dat graag vereenvoudigd zien. De letters op de pen zijn kleiner geworden dan ik kon inschatten op het voorbeeld wat ik via de mail ontvangen heb. Verder was de service en snelheid prima in orde.

Aanbevolen

Mooi product, fijne dienstverlening

• Zou u ons aanbevelen? Yes

fantastisch

met één mail was alles al in orde, het was allemaal goed geregeld

Teleurstellend

Na wat hick-ups in het leveringsproces en de communicatie daarover ontving ik gisteren mijn bestelling 'groente-tuintjes'. Dat maakte veel goed. Een leuk en symbolisch relatiegeschenk in een handzaam doosje. Ook het contact met Greengiving en de wijze waarop ze er uiteindelijk voor hebben gezorgd dat de zending nog op tijd bij mij werd afgeleverd, heb ik als positief ervaren.

Goed snel en fijne communicatie

Zie boven

Hartstikke leuk!

Leuke tony repen ontvangen met een papieren winkel van ons logo! Perfect om weg te geven aan onze klanten.

Heel goed!!

Toegankelijk met mooi product!

Vriendelijk, behulpzaam en alles volgens afspraak

Vriendelijk, behulpzaam en alles volgens afspraak

top

snelle, goede en behulpzame reacties gekregen op mijn aanvraag.

Sehr zu empfehlen sind begeistert

Sehr nette Kommunikation und Hilfsbereitschaft, tolle termingerechte Umsetzung und das Produkt nachhaltig schön :-) Danke für alles wir werden sicher wieder Karten bestellen

Ik ben zeer tevreden over het product en het contact met dit bedrijf.

Ik ben zeer tevreden over het product en het contact met dit bedrijf.

Netjes en snel geholpen aan een mooi product!

Goede communicatie over het afstemmen. Groot assortiment voor ieder wat wils. Snelle levering van de producten van prima kwaliteit.

Geweldige service

Papieren tasjes met logo's besteld. Kwaliteit/prijsverhouding helemaal goed, fijn geholpen en snelle levering

Snelle service en levering. Tasjes zien er prima uit!

Fijne communicatie. Snelle service.

Mooie product en snelle reactie per mail

Mooie, goede producten, makkelijk bestellen, prima service, vriendelijke en vakkundige ondersteuning

Mooie en goede producten, makkelijk bestellen, prima service, vriendelijke en vakkundige ondersteuning

Servicegericht en snel

Snel en denken mee, echt servicegericht! Dat bleek des te meer toen we iets vroegen buiten de standaard. Door de medewerking van GreenGiving ontvingen alle collega's een mooie attentie op de deurmat.

Leuk ontwerp, goede communicatie, snel geregeld, op tijd geleverd. Erg klantvriendelijk.

Snelle service, mooi resultaat.

Voor onze tandartspraktijk tassen besteld met ons logo. Goede en snelle service, netjes aangeleverd en mooi resultaat,

Fijne samenwerking en goede service!

Het liep van bestelling tot levering allemaal erg soepel. Fijn contact gehad over de mogelijkheden en er kon snel worden geleverd. Zelfs toen we nog een nabestelling deden kon dit ook nog geregeld worden.

goed, makkelijk en snel

makkelijke procedure; vriendelijke, servicegerichte en behulpzame ondersteuning bij vragen

Plantagelaan 24

3772 MB Barneveld

Over Greengiving

Greengiving is sinds 2009 dé specialist in duurzame relatiegeschenken en premiums. Ons uitgebreide assortiment is er op gericht om u, als ondernemer of organisatie, te helpen uw product, service of organisatie te promoten. Wij leveren uw duurzame relatiegeschenken of premiums snel en met een uitstekende service in heel Europa.