Uitstekende service & snelle levering

Fijne, snelle communicatie. Levering was snel binnen en zag er top uit!

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Fijne samenwerking, super service!

Fijn bedrijf om mee samen te werken, snel schakelen en altijd kijken naar de mogelijkheden die er zijn. De producten waren snel in huis en het zag er allemaal prima uit, bedankt!

Tolles Produkt, schnelle Lieferung

Tolles Papier, gespannt auf Pflanzenpracht nachher, schnelle Lieferung

Tolles Produkt, schnelle Lieferung

Tolles Papier, gespannt auf Pflanzenpracht nachher, schnelle Lieferung

snelle reacties, snelle levering!

snelle reacties, snelle levering!

Perfect dat er al van vroeg (7u30) gebeld kan worden. En dan je direct geholpen wordt zodat alles snel in orde is.

Keurig een voorbeeldpen ontvangen. Na akkoord snel en netjes geproduceerd.

Servicegericht en fijne samenwerking!

snel en denken mee, echt servicegericht! Dat bleek des te meer toen we iets vroegen buiten de standaard. Door de medewerking van GreenGiving ontvingen alle collega's een mooie attentie op de deurmat.

Verzorgd en fijne samenwerking

Verzorgd en fijne samenwerking

Goed en snel

Wij hebben doppers besteld. Ik kreeg al erg snel een proefdruk en deze waren erg snel geleverd en goed van kwaliteit. Bedankt.

Super geholpen

Ik ben ontzettend goed en snel geholpen met het bedrukken van doppers.

Plantagelaan 24

3772 MB Barneveld

Over Greengiving

Greengiving is sinds 2009 dé specialist in duurzame relatiegeschenken en premiums. Ons uitgebreide assortiment is er op gericht om u, als ondernemer of organisatie, te helpen uw product, service of organisatie te promoten. Wij leveren uw duurzame relatiegeschenken of premiums snel en met een uitstekende service in heel Europa.