Ik werd goed geholpen. Kreeg snelle reacties en een mooi eindproduct.
Dag Hannah, Bedankt voor deze 10, daar zijn we erg blij mee! Veel plezier met de drinkbekers. Graag helpen we je een volgende keer weer. Hartelijke groet, Dorien | Greengiving
Ik ben vanaf het begin super goed geholpen door Greengeving. Ze denken mee, zoeken samen met je naar oplossingen en leveren uiteindelijk goede producten af. Zeker een aanrader.
Beste Janna, Goed om te horen dat je zo tevreden bent over onze service! Bedankt voor je mooie beoordeling. Veel plezier met de Doppers en graag tot de volgende keer! Hartelijke groet, Dorien | Greengiving
Fijne communicatie met het team van Greengiving. We konden snel met onze vragen terecht en de items werden op tijd geleverd.
Beste Julia, Yes! We zorgen er graag voor dat het prettig geregeld wordt. Bedankt voor je geweldige review. Veel plezier met je bestelling en hopelijk tot ziens! Hartelijke groet, Dorien | Greengiving
De spoedaanvraag is zorgvuldig behandeld waarbij er ook goed gecommuniceerd werd. Met als resultaat dat we de bekers op tijd binnen hadden voor de personeelsbijeenkomst!
Hoi Cora, We zijn erg blij om te horen dat je zo tevreden bent over je bestelling! Bedankt voor het plaatsen van deze positieve review. We helpen je graag nog eens :) Hartelijke groet, Dorien | Greengiving
Wij hadden doppers besteld met bedrukking. Het bestellen was heel makkelijk en de doppers werden snel geleverd en zagen er goed uit. Heel blij met deze service!
Beste Emily, Wauw, bedankt voor de 10 en de mooie woorden! Veel plezier met de Doppers en we horen het graag als we je weer kunnen helpen. Hartelijke groet, Dorien | Greengiving
Goede ervaring, vriendelijke medewerkers en mooi resultaat waarbij wij de studenten een bijzonder bloemenkaartje kunnen geven.
Dag Pascal, Wat fijn dat je zo tevreden bent met je bestelling en onze service. Daar doen we ons best voor! Dank voor je review. We staan in de toekomst graag weer voor je klaar! Hartelijke groet, Dorien | Greengiving
Erg tevreden. Duidelijke communicatie. Steeds bereid om aanpassingen te doen. Mooi afgewerkt product.
Beste Lieve, Ontzettend bedankt voor uw fantastische beoordeling. Veel plezier met de katoenen tassen en de schrijfblokjes! Hopelijk tot ziens bij Greengiving. Hartelijke groet, Dorien | Greengiving
Goede klantenservice, snelle levering, prima product
Goedemiddag, Bedankt voor het plaatsen van deze 10! Daar worden we blij van. We wensen je veel plezier met het groeipapier en helpen je graag nog eens. Hartelijke groet, Dorien | Greengiving
Overzichtelijke website en bestelproces, snelle reactie en levering.
Beste Silvia, Super om te horen dat je bestelling zo soepel verlopen is! Dank voor je review. Veel plezier met de Doppers en we staan in de toekomst graag weer voor je klaar. Hartelijke groet, Dorien | Greengiving
Een hele fijne ervaring gehad met Greengiving. Van het moment van uitvragen van een offerte tot aan het verzenden van de bestelling. Er wordt met je meegedacht wat de ervaring alleen maar prettiger maakt. Daarbij werden de presentjes ook nog eens heel goed ontvangen door degene welke ze hebben ontvangen!
Dag Sherita, Super zeg! Prettig geregeld, daar staan we voor. Bedankt voor het achterlaten van deze positieve beoordeling. We zien je graag nog eens terug! Hartelijke groet, Dorien | Greengiving
Ik ben erg tevreden over de kwaliteit van het papier. Nog even afwachten of er echt bloemen komen, maar het ziet er in ieder geval goed uit. Ons ontwerp is netjes overgenomen en de dozen zijn snel geleverd.
Beste Denise, Geweldig om te horen dat je bestelling naar wens is. Dank voor de 10! Hopelijk kun je snel genieten van de bloemen :) We staan in de toekomst graag weer voor je klaar. Hartelijke groet, Dorien | Greengiving
Dopper flessen met logo besteld. Prima drukwerk, mooie kleuren. Passend bij de fles ook. Het enige wat jammer is, is dat het logo niet in het midden van de fles staat als deze dichtgedraaid is. Ik denk dat dit niet te voorkomen is omdat de dop rond is en het vrijwel onmogelijk is om op de juiste plaats te drukken, maar het is jammer.
Beste Diane, Bedankt voor je review en feedback! We begrijpen wat je bedoelt en het probleem is inderdaad lastig te voorkomen. Fijn om te horen dat je verder wel tevreden bent met de Doppers. Graag tot een volgende keer! Hartelijke groet, Dorien | Greengiving
Van begin tot eind meedenken, hulptools aanleveren wanneer je bestanden niet goed zijn. Extra inzet om alles op tijd geleverd te krijgen en super fijn en snel mailcontact.
Dag Dietie, Kijk, wat een prachtige beoordeling. Daar zijn we blij mee! We wensen je veel plezier met de Doppers en helpen je graag nog eens. Hartelijke groet, Dorien | Greengiving
We hebben als relatiegeschenk 200 boompjes in een doosje besteld. De medewerkers van Greengiving hebben hierin goed meegedacht met snel en persoonlijk contact en er voor gezorgd dat de boompjes snel geleverd werden.
Beste Guido, Goed om te horen dat je zo tevreden bent. Dank voor je bestelling en review! Veel plezier met de boomgeschenkjes en hopelijk tot ziens bij Greengiving. Hartelijke groet, Dorien | Greengiving
Binnen 15 minuten telefonisch een aanvraag gedaan en deze bevestigd per mail. Binnen 1 werkdag de proefdruk ontvangen en levering binnen 5 werkdagen. We kregen zelfs een kleine attentie bij de levering. Een aanrader en als ik nog meer doppers wil bestellen, dan weet ik bij wie ik moet zijn.
Dag Marleen, Een 10, wauw! Bedankt voor je positieve woorden over onze service. Veel plezier met de Doppers en we zien je graag nog eens terug! Hartelijke groet, Dorien | Greengiving
Ik wilde graag 20 bloemzaadpapiertjes hebben Ze hebben dit ook verkocht aan mij geweldig top
Beste Tanja, Bedankt voor het mooie cijfer! Daar doen we ons best voor. Geniet van de prachtige zomerbloemen en we helpen je in de toekomst graag weer! Hartelijke groet, Dorien | Greengiving
De bedrukking van mijn logo is wat uitgelopen in de nerven van het hout, wat mij enigszins teleurstelde.
Dag Sophie, Wat vervelend dat de bedrukking van uw logo niet helemaal naar wens is. Mijn collega heeft contact met u opgenomen om het te bespreken. We denken graag met u mee om het probleem naar tevredenheid op te lossen! Hartelijke groet, Dorien | Greengiving
Fijne communicatie prachtige kwaliteit
Beste Suzanne, Yes! Dat horen we graag. Bedankt voor deze prachtige beoordeling. Veel plezier met de shoppers en hopelijk tot de volgende keer! Hartelijke groet, Dorien | Greengiving
Zeer goede ervaring. Duidelijke communicatie en vlotte levering.
Dag Kristien, Dank voor het plaatsen van deze positieve review. Veel plezier met de Doppers! We staan in de toekomst graag weer voor u klaar. Hartelijke groet, Dorien | Greengiving
Greengiving heeft samen met mij naar de opties gekeken en meegedacht wat mogelijk is binnen een bepaald budget. Altijd fijn om bij Greengiving iets te bestellen.
Beste Nicole, Wauw, wat goed om te horen! Dit zijn reviews waar we erg blij van worden. Bedankt voor deze 10. Veel plezier met de katoenen tassen en graag tot ziens! Hartelijke groet, Dorien | Greengiving
Het bestelde papier was iets dunner dan eigen verwachting, maar is voor de rest precies wat ik nodig had. Totaal geen problemen tijdens het printen en verder bewerken thuis.
Dag Samira, Super! Dank voor het plaatsen van je review. We wensen je veel plezier met het groeipapier en helpen je graag nog eens! Hartelijke groet, Dorien | Greengiving
Heel fijn dat jullie de drukproef zo goed bleven controleren en aangeven wat verbeterd moest worden zodat jullie de kwaliteit konden waarborgen.
Beste Gerieke, Fijn dat je zo goed geholpen bent! Bedankt voor het plaatsen van dit prachtige cijfer. Veel plezier met je bestelling en hopelijk tot ziens bij Greengiving! Hartelijke groet, Dorien | Greengiving
I placed a small order for some customised water bottles for an event, and GreenGiving's communication was top notch. They replied to emails promptly, and the ordering process was straightforward. After, the order was approved, I received an estimated delivery date that did not meet my needs. I requested a rush shipment to get the order earlier. They fulfilled my request and sent the order by post right away. I received the items much earlier than anticipated. All in all, a solid experience.
Hi Darlene, Thank you so much for these wonderful words! We're happy to hear that you love our service and fast delivery. We hope to help you again in the future. Have fun with the Doppers! Kind regards, Dorien | Greengiving
Heb gebeld omdat we een bestelling 2 jaar geleden hadden gedaan en wou deze nog een keer hebben werd gelijk geregeld
Beste Edwin, Dat regelen we graag voor je! Bedankt voor de mooie review. Heel veel plezier met de Doppers en wie weet tot een volgende keer :) Hartelijke groet, Dorien | Greengiving
Heel vriendelijk en reageren snel
Dag Nathalie, Dank voor het plaatsen van deze 10! Fijn om te horen dat u zo positief bent over onze service. Veel plezier met uw bestelling en hopelijk tot ziens! Hartelijke groet, Dorien | Greengiving
Plantagelaan 24
3772 MB Barneveld
Greengiving is sinds 2009 dé specialist in duurzame relatiegeschenken en premiums. Ons uitgebreide assortiment is er op gericht om u, als ondernemer of organisatie, te helpen uw product, service of organisatie te promoten. Wij leveren uw duurzame relatiegeschenken of premiums snel en met een uitstekende service in heel Europa.