erg goed

Geweldige boompjes, een mooie verpakking, er wordt erg goed meegedacht zodat het een zeer gepersonaliseerd geschenk wordt.

Festivalbandjes - vlotte service, mooi resultaat

Heel tevreden. Ik heb wat heen en weer moeten mailen omdat de drukproef niet goed was. Altijd zeer vlotte en professionele respons. Het resultaat is mooi en voldoet volledig aan de verwachting. Tip om te verbeteren op de website: bij het opladen van de bestanden staat er dat de afbeelding 'bij voorkeur' vectorieel is, terwijl het bij de RPET festivalbandjes enkel met een vectoriële afbeelding bedrukt kan worden. In de FAQ van de website staat het wel juist vermeld, maar die had ik niet op voorhand gelezen :-)

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Goede service en snelle levering

Op verzoek zelfs twee designs laten bedrukken voor dezelfde staffelprijs. Erg netjes en snel geholpen!

Snel geregeld en geleverd

Alles was top!

Kwaliteit en snelle service

Doppers besteld met logobedrukking, snel besteld via het klantportaal!

Van bestelling tot levering alles dik in orde.

Ik had een dringende bestelling en er diende nog een aantal zaken afgestemd te worden. Dit is zeer vlot gegaan en de communicatie verliep perfect. De datum van verzending werd gerespecteerd en de levering is vlekkeloos verlopen. Een dikke pluim.

Goede kwaliteit,voor een goede prijs!

Snelle service en levering.

Mooi resultaat

Eenmaal besteld, zeer vlotte verwerking en snel bezorgd.

Everything was great!

The whole process was quick and easy and done very professionally.

Vlot bereikbaar, snelle service, mooi product!

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Pennen zijn mooi gedrukt!

Snelle levering & support, ons logo is er netjes op gedrukt en de pennen schrijven fijn!

Vlotte service en contact

jullie mensen zijn steeds accuraat en behulpzaam

Super behulpzaam

Meerdere keren wilde ik mijn ontwerp aanpassen, geen enkel probleem. Telkens kreeg ik vriendelijk hulp en een nieuwe offerte! Sorry klantvriendelijk

Mooie doppers, snelle service!

Mooie doppers, snelle service!

Vanaf de eerste moment is Laura zeer behulpzaam! Ze beantwoord snel mailtjes en geen enkele vraag is teveel :-) We werden ook heel goed op de hoogte gehouden wanneer onze bestelling in productie ging en wanneer deze werd verzonden. We hebben hier nu al 2 bestellingen geplaatst en het zullen zeker niet de laatste zijn.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Duurzame relatiegeschenken in een handomdraai

Op eenvoudige wijze te bestellen relatiegeschenken die ook nog duurzaam zijn. Communicatie verloopt prettig en snel. Producten zijn keurig verstuurd en de kwaliteit is hoog. Zeer tevreden.

Prettig contact, snelle reactie op onze vraag en daarna snelle levering!

Al zoekend naar nieuwe relatiegeschenken kwamen we online bij Greengiving terecht waarna er heel snel op onze vragen werd gereageerd. Vervolgens ontvingen we razendsnel een offerte en is het bestelde inmiddels ook geleverd met onze logo's op het artikel. De communicatie was uitermate prettig en de service dus ook!

helemaal ok

Goeie ondersteuning bij bestelling vlotte afhandeling heel tijdige levering voor herhaling vatbaar...

Efficient, reliable

Great communication/services. The only aspect we would have appreciated is if you had verified whether the USBs were functional. Out of the 320 pieces, 8 USBs are not working.

Excellent service and good product

We received great personal help with preparing the needed files for our personalized text in the correct format.

Mooi product!

Doppers laten maken met logo en gepersonaliseerd per werknemer. Snelle levering en goede kwaliteit.

Jullie hebben me echt ‘ont-zorgd’ !

Ik kwam er zelf niet lekker uit: de keuze op jullie website is reuze, mijn budget heel beperkt en mijn wensen legio. Maar jullie begeleidden en hielpen me erg goed, en vlot ook, zowel aan de telefoon als via de mail. Ik ben er erg blij mee!

Snelle en goede opvolging en levereing

Een zeer goede en snelle opvolging tot en met de levering. De producten zelf zijn dan ook A-OK!

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Swift delivery, extensive range of items available

Some of the items in our order were received a little scratched, and no box were damaged. This may have been an oversight at production level. Overall, we are happy with the order.

Goede communicatie, perfecte service en snelle levering!

Goede communicatie, perfecte service en snelle levering!

Plantagelaan 24

3772 MB Barneveld

Over Greengiving

Greengiving is sinds 2009 dé specialist in duurzame relatiegeschenken en premiums. Ons uitgebreide assortiment is er op gericht om u, als ondernemer of organisatie, te helpen uw product, service of organisatie te promoten. Wij leveren uw duurzame relatiegeschenken of premiums snel en met een uitstekende service in heel Europa.