Snelle levering, goed contact, vriendelijk personeel

Heel fijn contact gehad met Laura, ze reageert snel en de bestelling werd snel geleverd.

Mooie T-shirts, vriendelijke service

Erg blij met de goede kwaliteit T-shirts. De communicatie liep gemakkelijk en aanpassingen konden in goed overleg worden gemaakt.

Snelle reactie, snelle levering

Alles perfect gegaan dus daarom deze score.

Mooie kwaliteit en snel geleverd

Een betrouwbare partner voor duurzame geschenken voor onze medewerkers. Ook netjes alleen met karton verpakt, heel blij mee!

Snelle levering en goede kwaliteit

Snel geregeld

Wij hadden de bloemen kweekset besteld. Set ziet er leuk uit en was eerder geleverd dan op de site was aangegeven.

Brilliant service and product

Excellent communication from start to finish. I also had help with changing the design I'd created for the chocolate bar wrapper. Creating the product was fast and we're happy with the finish. The only thing we didn't realise was that the Tony's wrappers are written in Dutch, rather than English.

Top persoonlijke service

Mooi product, snelle levering, goede service!

Ik zocht relatiegeschenk voor een leuk prijsje. Goed afstemming met orderverwerkster Joanne. Snel geschakeld en proefdruk was gelijk goed. Binnen een week geleverd!

Snel en adequaat!

Bestellingen snel geleverd en mijn vraag gelijk verwerkt in de order!

Zeer vlotte behandeling van bestelling.

Snelle drukproef en tijdige levering. Prima!

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Top bedrijf

Scherpe prijzen, prettige communicatie en goede opvolging.

De tasjes zien er weer netjes uit! En ook nog 'groen'!

Ik was op zoek naar de witte, en zag dat er nu ook 'groenere' ongebleekte zijn! Helemaal blij mee, want ik werk graag mee aan een gezonder milieu.

Hartstikke goed

Website zit goed in elkaar en bestelproces gaat soepel. Goed bereikbaar met vriendelijke mensen die je ook verder helpen. Uiteindelijk een mooie traktatie aan mijn collega's kunnen geven met Pasen.

Snelle, persoonlijke service, veel hulp en een mooi product dat mooi op tijd werd geleverd.

Zeer tevreden over de samenwerking

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Snelle service voor prima prijzen

Meedenken met ontwerp, snelle reactietijden en nog snellere levering dan verwacht en aangegeven, puik werk.

Keurige levering conform afspraak

Bedrukte pennen, mooi product en snelle levering.

Prima hoor

De bestelde pennen voldeden aan mijn eisen en waren er supersnel

Uitstekend en supersnelle levering

Kan niet anders zeggen dat ik zeer tevreden ben over het eerste contact met Greengiving. Als (groot)nbesteller van regulier drukwerk nu eens met bloemenzaad. Leveranciers zijn dun ,,gezaaid’’ in NL ivm snel defect aan printer door het speciale ,,groei’’papier wat gebruikt is.

Prima product maar te laat geleverd

Ik had telefonisch en in de order vermeld dat ik het voor een bepaalde datum moest hebben. Telefonisch werd mij gezegd dat het dan wel goed zou komen. Dat is dus helaas niet gebeurd. Verder wel mooi product

duidelijk communicatie snelle actie

Communicatie heel prettig

Duidelijk en goed geleverd

Prima ervaring!

Snelle reacties en begrip voor het moment dat van onze kant niet zo snel ging. Altijd fijn om met jullie samen te werken.

Uitstekend!

Prettige communicatie. Zeer, zeer snel schakelend en meedenkend. Uiteindelijk exact het product zoals we het hebben wilden. Heel tevreden.

Snel geleverd en mooie kwaliteit

Tot bags besteld met opdruk logo. Hele mooie kwaliteit tassen, duurzaam, mooi gedrukt en snel geleverd tegen een prima prijs.

Plantagelaan 24

3772 MB Barneveld

Over Greengiving

Greengiving is sinds 2009 dé specialist in duurzame relatiegeschenken en premiums. Ons uitgebreide assortiment is er op gericht om u, als ondernemer of organisatie, te helpen uw product, service of organisatie te promoten. Wij leveren uw duurzame relatiegeschenken of premiums snel en met een uitstekende service in heel Europa.