Mooi product op de juiste plaats en tijd geleverd.

Ik heb groeipapier besteld. Greengiving heeft mij op een goede manier geadviseerd en het papier geleverd. De kwaliteit was prima en de levering op tijd.

Adequaat, service gericht en het resultaat is prachtig

Wij hadden een 'spoed' klus i.v.m. een overlijden, maar niets was te gek. Ze hebben meegedacht, de klus ertussen geschoven en gezorgd dat alles keurig op tijd klaar lag. Het bedrijf is goed te bereiken en de contacten zijn heel aangenaam. Ik houd dit bedrijf voor andere gelegenheden zeker in mijn gedachten!

Goed product netjes afgewerkt

Mooie pennen en schriftjes

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Goed contact, prachtig product, alles conform afspraak

Zoals altijd perfect geregeld

Het grootste pluspunt van Greengiving is dat ze heel erg efficiënt en klantvriendelijk zijn: ze denken mee, reageren altijd heel erg snel op vragen, zijn duidelijk en ze regelen alles gewoon super goed. Wij zijn ook dit keer weer erg blij met hoe onze bestelling, van begin tot eind, geregeld is door Greengiving. Onze contacten lopen meestal via Laura en Mariëlle, complimenten voor deze toppers!

snel en keurig afgehandeld

top goed geregeld

Super goede service en mooi product!

Super goede service en mooi product!

Fijne communicatie en goede producten

Bedrukte artikelen bestellen bij Greengiving is eenvoudig en als je een vraag hebt wordt daar altijd snel op gereageerd. Tot nu toe altijd goede ervaringen met Greengiving gehad.

Perfect!

Ze waren erg behulpzaam met alles. Ik ontving een heel professioneel en goed gemaakt kerstcadeau voor de klanten. Ik ben erg blij met het eindresultaat!

Mooie pen van tarwestro

Leuk en goed contact, Duidelijke drukproef en snelle levering. Mooie pen en schrijft lekker!

Mooie kwaliteit, goede communicatie en snelle levering!

Mooie kwaliteit, goede communicatie en snelle levering!

Great experience

Job is great, fast and polite. The items I have ordered are of a really high quality.

goede hulp, snelle levering

ik heb een prettig contact met greengiving gehad. Op vragen vanmijn kant werd snel en to the point gereageerd.

Uitstekend!

Makkelijk te bestellen producten, personalisering van de wikkel heel eenvoudig te realiseren en snel teruggekoppeld. Binnen een dag was alles besteld en binnen een paar dagen was de bestelling al ontvangen.

Absolute aanrader

We wilde heel graag doppers als relatiegeschenk. We waren als eerste met een ander bedrijf bezig voor een offerte maar dit ging allemaal zo moeizaam en was zo lastig. We zijn verder gaan kijken en kwamen bij Greengiving terecht. En hier kon alles wel en was het allemaal niet zo lastig en moeilijk wat wij wilde. Ook de levertijd bleek veel sneller te kunnen. Kortom we zijn heel erg blij en aangenaam verrast. Onze doppers zien er prachtig uit en waren binnen no time geleverd. We komen zeker terug.

Snel en goed

Goede service!

Een super en snelle service

Wij hebben het als zeer prettig ervaren om bij jullie deze bestelling te hebben gedaan.

Snel gemaakt, snel geleverd en super mooi

De aanvraag verliep erg vlot. En ook verdere communicatie verliep erg vlot en gemakkelijk. De bedrukte totebags die ik bestelde zijn in het echt nóg mooier dan bij de proefdruk! Ik ben echt verliefd op mijn relatiegeschenken en kan al niet wachten om ze uit te delen.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Uitstekende levering en service

Prettig bedrijf, mooie missie en we hebben prachtige ecologisch verantwoorde pennen met opdruk gekregen tegen een concurrerende prijs. Service zeer goed.

Fantastisch snel!

Een uitermate snelle en foutloze levering!

Goede service en mooi product

Het bestellen is eenvoudig en bij een hulpvraag is Greengiving makkelijk te bereiken. Levering was snel en perfect op tijd en het resultaat was weer fantastisch!

product niet ideaal, klantenservice perfect

Het product was niet helemaal mijn ding. Men heeft er echter alles aan gedaan om het probleem op te lossen.

Goed bereikbaar en vriendelijk

Met het maken van keuzes wordt goed meegedacht en geadviseerd. Enthousiaste medewerking, goede opvolging en leveringen zoals beloofd. Echt een aanrader.

Flexibel, alert en klantgericht. Superfijn geholpen

Wij bestelden 100 kaarten op groeipapier. Het ontwerp veranderde nog nadat die al ingepland stond. Dat was geen probleem. Ook werd de tekst nog even nagelezen en werd er een spelfout uitgehaald. Heel fijn!

Wij zijn erg tevreden over de samenwerking met Greengiving. Altijd snel schakelen en snel leveren. Goed duurzaam assortiment.

Plantagelaan 24

3772 MB Barneveld

Over Greengiving

Greengiving is sinds 2009 dé specialist in duurzame relatiegeschenken en premiums. Ons uitgebreide assortiment is er op gericht om u, als ondernemer of organisatie, te helpen uw product, service of organisatie te promoten. Wij leveren uw duurzame relatiegeschenken of premiums snel en met een uitstekende service in heel Europa.