Het boek dat ik bestelde was op het moment van bestellen niet leverbaar. Ik moest er nadat de verwachte levertijd was verstreken nogmaals om vragen en toen was het er opeens de volgende dag. Dat kwam erg vreemd over. Tussentijds contact was beter geweest
Pluspunten
Goed assortiment Concurrerende prijzen Aantrekkelijke aanbiedingen (soms)
Pluspunten
Makkelijk, snel en goed verpakt.
Pluspunten
Ik heb een product gedownload, dat ging snel, maar dat is ook het enige positieve.
VerbeterpuntenDe service is nul komma nul. Het product doet niet wat er beloofd wordt, blijkt (helaas achteraf) ook uit de vele fora die over dit product praten. Easycomputing verwijst alsmaar naar de fabrikant, maar komen helemaal niet hun wettelijke verplichtingen niet na als verkoper. Je krijgt onbeschofte antwoorden.
Pluspunten
Veel boeken op voorraad
VerbeterpuntenGeen normale factuur kunnen sturen. We hadden 2 boeken besteld, en betaald. Slechts 1 boek kon meteen geleverd worden. Op de factuur die we kregen stond maar 1 boek, terwijl we er dus wel 2 betaald hadden. Een weinig vriendelijke response en diverse mails later kregen we alsnog de juiste factuur. Jammer en onnodig
Pluspunten
Prima prijs (scherper dan de concurrentie ;-), snelle levering - ook al was dit noodgedwongen een deellevering. Zie de verbeterpunten.
VerbeterpuntenJuist bij Comcol besteld vanwege de 'beschikbaarheid' van de boeken die ik wilde bestellen, 'vandaag besteld, morgen in huis'. Pa na bestelling (van 3 stuks) kreeg ik de melding dat er niet voldoende voorraad was en dat het dus max 5 werkdagen zou duren. Da's uiteraard een minder prettige verrassing. Zelf gebeld met Comcol, kreeg het voorstel om 1 boek alvast geleverd te krijgen en vervolgens de andere 2 in nalevering. Dus uiteindelijk wel netjes opgelost, maar niet op initiatief van Comcol... da's dan toch jammer. De website kan daarop inspelen door de actuele voorraad te tonen, en/of de mogelijkheid van nalevering te opperen als de voorraad (te) klein is. Dus een 'hakken over de sloot' beoordeling.
Pluspunten
Snelle levering, duidelijke communicatie.
Pluspunten
Gaat altijd correct!!
Pluspunten
Alles is bestelbaar zolang het maar leverbaar is. Klant vriendelijke telefonische ondersteuning.
VerbeterpuntenMeer recente boeken in catalogus opnemen: bv. is er een R2 boek uit, duurt het nog een tijdje eer deze bestelbaar is cq. leverbaar (ik weet dat dit met de leverancier zelf te maken heeft maar toch)
Pluspunten
Snelle levering Veel boeken op voorraad
Pluspunten
Was jaren lang erg tevreden.
VerbeterpuntenNu wat minder. Zit nog steeds op een deel van de bestelling te wachten.