Pluspunten
Snelle levering, makkelijke betaling
Verbeterpuntenben op zoek naar visual c++, zou er wat meer van willen zien op de site.
Beste John, bedankt voor uw suggestie. Helaas is er op het gebied van (Visual) C++ niet veel meer leverbaar... Vriendelijke groet, het comcol.nl team
Pluspunten
kan op rekening snelle levering
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle reactie. Duidelijke site, makkelijk om te bestellen en/of te zoeken.
VerbeterpuntenWellicht is het handig, om tussentijds de klant te mailen wat de status is, als er boeken in bestelling staan.
Beste klant, Bedankt voor de suggestie, maar indien een bestelling langer op zich laat wachten dan brengen we u daarvan normaalgesproken op de hoogte. Dit kan er helaas wel eens bij inschieten, natuurlijk. Met vriendelijke groet, Het comcol.nl team
Geen optie om zending kosteloos retour te zenden. Ik ben hierom overgestapt naar Bol.
Beste Machiel, afhankelijk van de reden van retourneren is het wel degelijk mogelijk dit kosteloos te doen. Hiertoe dient u wel een RMA verzoek in te dienen. Met vriendelijke groet, het comcol.nl team
Pluspunten
lage prijs
VerbeterpuntenAls U een aanbieding heeft moet U zorgen dat U deze ook in voorraad heeft en niet met een levertijd van 7dagen
Bedankt voor uw commentaar. Het kan natuurlijk voorkomen dat een aanbieding zo populair is dat het sneller uitverkocht raakt dan voorzien. Dit lijkt hier het geval te zijn geweest, excueses daarvoor. Vriendelijke groet, het comcol.nl team
Pluspunten
Dit betrof een door Comcol gratis ter beschikking gesteld e-book. Natuurlijk heel leuk dat ze dit doen.
VerbeterpuntenVoor een gratis ter beschikking gesteld e-book vond ik het doorlopen van de normale bestel- en leverprocedure omslachtig. Ik had het er graag voor over, maar het lijkt me een onnodige belasting van het systeem van Comcol. Simpelweg downloaden had ook gekund, eventueel na (registratie en) inloggen. Het lijkt me dat ook deze beoordeling van een abnormale 'levering' de statistiek 'vervuild'
Pluspunten
Taking into account that the book had to come from gods own country! I'm happy with the service. In business one has to rely upon the other party. So no complaints.
assortiment te klein, koop regelmatig bij Amazon om die reden
Beste Rosa, Wat voor soort titels zoekt u specifiek? We hebben een zeer ruime selectie engelstalige titels, maar uiteraard kan dit nog veel verder worden uitgebreid. Indien u een suggestie heeft kunnen we die vrij simpel toevoegen. Ook is het altijd mogelijk om een prijsopgave te vragen van een titel die niet op de site staat vermeld, doordat we bij zeer veel uitgevers inkopen kunnen we vrijwel iedere titel leveren. Vriendelijke groet, het comcol.nl team
Pluspunten
gewoon goed,
Verbeterpuntenkan somige boeken at leaset 1 vooraad zijn.
Pluspunten
Zeer, zeer soepel
Verbeterpuntenzou niet weten
Pluspunten
Veel op voorraad, snelle levertijd, betrouwbare club.
Pluspunten
ik beleef Comcol als transparant. De zeken worden goed weergegeven. De prijs is heel scherp. De collectie is heel uitgebreid.
Pluspunten
Goede afhandeling
wachten op download e-mail
Pluspunten
Nieuwe Website Design is inderdaad een grote verbetering
Bedankt voor uw vriendelijke commentaar! Het comcol.nl team