Pluspunten
Vriendelijk en geduldig geholpen, zeer prettig
Pluspunten
Hedenmorgen op zeer deskundige en snelle wijze geholpen met probleem. Super.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Ik ben middels teamviewer tot twee keer toe uitstekend geholpen door uw medewerker. Dit zouden meer bedrijven op deze manier moeten doen.
Pluspunten
Ik ben zeer tevreden met het geduld die de medewerkers hebben. Heb regelmatig vragen en deze worden heel duidelijk uitgelegd,soms moet er meerdere keren worden herhaald maar iedere keer word dit met veel geduld gedaan. Ik ben dus zeer tevreden. Top medewerkers, tot nu toe iedereen die ik heb gesproken
Pluspunten
Snelle, accurate en deskundige (telefonische) service
Pluspunten
Personeel vriendelijk en zeer hulpvaardig bij installatie i-banc
Pluspunten
Hebben veel kennis in huis en hebben mij bijzonder geholpen , zelfs met het meekijken op mijn scherm.
Pluspunten
Snelle reactie
Pluspunten
De helpdesk is fantastisch. Ik ben al een paar keer erg goed geholpen.
Pluspunten
Perfecte begeleiding mét veel geduld om je wegwijs te maken in hun systeem. Vooral het blijven meedenken in wat er de eerste keer verkeerd ging, waarvan de oorsprong niets met hun systeem te maken had, heb ik erg gewaardeerd. Dank aan Joachim en Gregory! Een prettig systeem om mee te werken.
Pluspunten
Ben rustig, bekwaam, klantvriendelijk geholpen door Sander. Ik hoop dat alles nu goed blijft gaan.
Pluspunten
telefonisch goed bereikbaar .
Pluspunten
- Prettige communicatie - Reactie snelheid - Vakkundig oplossing
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Hartelijk dank voor de vriendelijke en deskundige hulp van Joachim!
Pluspunten
snelle en goede hulp op afstand. doen wat men belooft, zeer goed!!!
Pluspunten
Uitermate klantvriendelijk, behulpzaam en oplossingsgericht
Pluspunten
Snelle hulp van de helpdesk / vakkundig bij het oplossen van problemen.
Pluspunten
tweemaa ltelefonisch contact gehad (Sander Morrien en Joost.?). Uitstekend geholpen. Ze namen beide alle tijd en hebben me volledig wegwijs gemaakt in de incassoprogrammatuur. Alleen was me dat nooit zo snel gelukt. Alle complimenten voor uw medewerkers
VerbeterpuntenGa zo door!!
Pluspunten
Klantvriendelijke houding! Zeer goed van Joachim en Gregory!
VerbeterpuntenDe software is ingewikkeld waardoor er veel ondersteuning nodig is.