Pluspunten
Goede online ondersteuning door een ontspannen en klantvriendelijke helpdeskmedewerker.
Pluspunten
Vriendelijke en altijd behulpzame medewerkers welke de juiste oplossing voor je weten
VerbeterpuntenMisschien de openingstijden iets langer??
Bedankt voor jullie beoordeling. De openingstijden van IBANC zijn onlangs aangepast naar 17:00 op werkdagen. Met vriendelijke groet, Daan IBANC Software
Pluspunten
Men was behulpzaam bij het opzoeken van een probleem
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Handige software, heel gebruiksvriendelijk
Pluspunten
Er kwam een snelle reactie op onze e-mail. Vervolgens prima hulp via teamviewer en telefoon. Bleef ook prettig geduldig en gaf extra tips.
Pluspunten
snelle correcte antwoorden en oplossingen, alle mogelijke hulp die geboden wordt.
Het is heel frusterend, dat bij verandering van een Operating System of vervanging van b.v. een harde schijf en dus het opnieuw installeren van het iBANC (dus bij een evt schone installatie of crash) het serienummer als REEDS GEBRUIKT wordt bestempeld en dus NIET meer geldig is en er steeds contact moet worden gezocht met uw helpdesk, om het te verhelpen.
Bedankt voor uw beoordeling. Aangezien een licentie gekoppeld is aan 1 werkstation is dit ter beveiliging. Om dit te voorkomen kunt u gebruik maken van de Online Backup en Overzetservice. Hiermee kunt u de licentie onbeperkt overdragen naar een ander werkstation met behoud van gegevens. Het voordeel is dat u nooit meer uw registratiesleutel hoeft vrij te geven. Met vriendelijke groet, Daan IBANC Software
Pluspunten
zeer kundig te woord gestaan aan de telefoon, probleem snel opgelost ondanks dat ik buiten de helpdeskuren belde. heel goede service
Verbeterpuntentelefonische bereikbaarheid, helpdesk tot 14.00
Beste Karen, dank voor uw bericht en beoordeling. Inmiddels is de helpdesk geopend tot 17:00 uur. Met vriendelijke groet, het IBANC Team
Het product beter inleren en niet van hier is het zoek het maar uit
Pluspunten
Uitstekend en snel geholpen om ons probleem op te lossen.
Pluspunten
Zeer klantgericht. Ze helpen zelfs in de avond (in eigen tijd).
Pluspunten
Snel en goed gereageerd van een vraag over het omzetten van een licentie
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
ik had een probleem met het installeren van Office pakket, ben door Jonathan zeer goed en attent geholpen! Probleem opgelost! gewelidge service!
Verbeterpuntengeen!
Pluspunten
Goede prijs en supersnelle levering. Helemaal tevreden!
Pluspunten
Prijs Service Snelle levering
VerbeterpuntenHad was mij niet direct duidelijk dat de licentiecode op de factuur vermeld stond.
Pluspunten
*Gunstige prijsstelling *Verzending in enveloppe, dus levering via brievenbus *Groot assortiment, vooral ook op het gebied van boeken
Verbeterpunten*Leveringstijd tijdig aangeven
Pluspunten
Snelle levering en goede communicatie. Voor de installatie had ik een paar vragen maar Daan heeft mij erg goed geholpen.
VerbeterpuntenNiks op aan te merken, ga zo door!