Pluspunten
Gevoelsmatig komt de organisatie over als die van een groot bedrijf (gestructeerd), maar i.c.m. een persoonlijke benadering als die van de 'kruidernier om de hoek'.
Pluspunten
Netjes en stevig ingepakt. Kreeg na een dag al mail dat boek niet op voorraad was.
VerbeterpuntenHelaas was boek niet op voorraad: meer boeken op voorrraad leggen?
Pluspunten
Goede service. Ze belde even om te vertellen dat er een nieuwere versie van het bestelde boek was en of ik die wilde ipv de vorige versie. Dat vind ik een goede service.
Pluspunten
Het boek wat ik besteld had was niet voorradig maar is toen bij een andere leveransier besteld waar ik heel tevreden over ben. Door goed communicatie kon ik het maandag al in Haarlem kopen bij Computercollectief. Hartelijk dank voor de goede service. Met vriendelijke groet Rob Kol
Pluspunten
Zoals ik al jaren ervaar bij ComCol, wordt een bestelling de dag erna geleverd, of hooguit een dag daarna. Netjes verpakt, gewoon zoals het hoort.
VerbeterpuntenNever change a winning formula.
Pluspunten
Snelle levering en goede service
Pluspunten
Uitstekend.
Levertijd duidelijker aangeven op de site