Uitvoering boek. !!
Pluspunten
gewoon goed
Verbeterpuntenik zou het niet weten
Ik zou moeten tekenen voor het (nogal dikke) boek, echter de bezorger heeft het gewoon in de brievenbus gedaan. Daar kan comcol niets aan doen, maar kan wel ten koste gaan van de ervaring
Pluspunten
Snel en betaalbaar! Creditcard betaling ging spoedig en pakket was de dag daarop binnen.
Pluspunten
Het artikel kwam zeer beschadigd aan. Na kort mailcontact met een medewerkster van COMCOL werd er snel een nieuw artikel verzonden. Prima service dus.
Pluspunten
Snelheid. Assortiment.
VerbeterpuntenHet blijft lastig om in te schatten of de kwaliteit van het product goed is. In een winkel kan men het boek inkijken. Beter is het om net als Amazon de hoofdstukindeling van een boek te tonen.
Pluspunten
Snelle levering en goed verpakt
Pluspunten
Productinformatie is goed en volledig.
VerbeterpuntenPakketten kunnen laten afleveren bij een afhaalpunt (bijv. KIALA) bij mij in de buurt
Pluspunten
Download netjes verzorgd.
VerbeterpuntenEbook op vrijdag besteld maar downloadcode pas op maandag verzonden. Dit moet op dezelfde dag gebeuren.
Pluspunten
Boek op een goede manier verzonden, goed verpakt.
VerbeterpuntenBoek bleek na een paar dagen toch niet op voorraad, waardoor de levering langer duurde. Maar daar werd een mailtje over gestuurd, dus dat was prima.
Verbeterpunten.