Pluspunten
De prijs van het boek was vergelijkbaar met de prijs in dollars. Andere Nederlandse winkels waren een stuk duurder. Verder geen verzendkosten, netjes.
VerbeterpuntenBoek kwam twee werkdagen na de verzendmail aan. Ik had een dag verwacht.
Pluspunten
Goed assortiment, snelle levering, duidelijke persoonlijke communicatie als een boek niet op voorraad is en boeken die (nog) niet in het assortiment zitten, kunnen ook worden besteld.
Pluspunten
Ik bestel al jaren bij computer collectief. Het scheelt vaak veel geld vergeleken met andere online boekenshops. Daarnaast is het gevoel van efficiëntie aanwezig: ik bestel, ik betaal en ik ontvang zonder poespas. Goed verpakt en duidelijke communicatie.
VerbeterpuntenDe website was langzaam, sinds een week of 2 is deze week super snel.
Beste Maarten, bedankt voor de positieve reactie! Sinds twee dagen is de zoekfunctie ook nog eens een heel stuk sneller en beter! Vriendelijke groet, het Comcol-team
Pluspunten
veel aanbod
Verbeterpuntenzoeken op de website zou sneller kunnen
Beste Jaap, sinds gisteren is de zoekfunctie op de website sterk verbeterd, zou u dit eens willen proberen? We hopen dat dit de bruikbaarheid verhoogd! Vriendelijke groet, het Comcol-team
Pluspunten
altijd een correcte en snelle levering
VerbeterpuntenBij boeken/producten waarvan de verschijningsdatum nog niet concreet is,een berichtgeving aan de klant inbedden wanneer het boek/product daadwerkelijk leverbaar is. Dit uiteraard alleen op verzoek van de klant.
Pluspunten
snelle correcte levering
Pluspunten
Snel, handig
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Bereid te luisteren, geen punt met het omruilen van een verkeerde bestelde artikel.
Pluspunten
Zeer snel geleverd
Pluspunten
Snel en makkelijk zoeken, bestellen en leveren.
Pluspunten
Communicatie. Als een boek niet direct leverbaar is,krijg je een mail wanneer het boek alsnog geleverd wordt. Betalen met Ideal. Grote collectie.
VerbeterpuntenSoms is de kaft van een boek beschadigd. Komt dat door het inpakken? Of door de val van een boek door de brievenbus op de grond?