Pluspunten
Zeer duidelijke en snelle afhandeling.
VerbeterpuntenWebsite zit niet klantgericht in elkaar probeer hierbij wat meertandig de klant te denken. Jammer dat de winkel uit Amsterdam verdwenen is.
Zeg niet op de website dat producten direct leverbaar zijn als de levertijd in de praktijk 2-4 werkdagen is (Adobe Lightroom 5 downloads).
Pluspunten
snelle levertijd, goede kwaliteit van product
Pluspunten
keuze / snelheid
Pluspunten
positief
VerbeterpuntenNa het betalen toch wel lang gewacht
Pluspunten
Overzichtelijke webshop, groot assortiment.
VerbeterpuntenOrder beter automatiseren. Ik heb tot 3 keer toe zelf moeten mailen waar mijn order bleef. Uiteindelijk is mijn order na 37 dagen verzonden. Dit gebeurde echter pas nadat ik weer een mail heb gestuurd.
Beste heer Verhoeven, er is inderdaad van alles mis gegaan bij het bestellen van dit boek. Wij zijn hier ook te laat achtergekomen. Wij bieden u nogmaals onze excuses aan voor de uitvoering van deze order. Het Comcol-team
Pluspunten
assortiment
Pluspunten
Comcol is voor mij als boekenleverancier een betrouwbare partner. Snelle levering
Web pagina is erg traag, bestel procedure warring
de website gaf (geloof ik) aan dat een boek aanwezig was (groen) maar toch moest ik er een week op wachten... vond ik een beetje verrassend, vandaar de 7. Prijs is ongeveer 1euro per boek meer, dat verklaart mijn 7.
Pluspunten
Snelle levering, billijke prijs, eenvoudig te bestellen.
VerbeterpuntenSteviger verpakking (een slappe enveloppe kan beschadiging van een boek veroorzaken; nu probeerde de postbode het geheel in de brievenbus te proppen; gelukkig was ik er snel bij om even de deur open te doen).
Pluspunten
Boek is net dik genoeg voor een standaard gebruiker. Dus niet teveel info en dus een aanrader voor normaal dagelijks gebruik !