Pluspunten
Alles is goed verlopen. Boek was niet op voorraad, maar dit was op voorhand bekend. Levertijd van 2 - 3 werkdagen is gehaald (3 werkdagen). Correspondentie met Comcol verliep via de e-mail. Kreeg binnen 1 werkdag reactie.
VerbeterpuntenIndien mogelijk meer boeken op voorraad zodat levering nog sneller gaat.
Pluspunten
correcte en snelle service groot assortiment leuke aanbiedngen duidelijke email communicatie vertrouwd en degelijk
Pluspunten
Studieboek direct uit voorraad geleverd, communicatie verliep goed en vriendelijk. Prima dus!
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Wat ik zoek is er meestal wel te vinden, snelle levering tegen een goede prijs.
Pluspunten
uitstekende service!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
- De boeken worden altijd warm bezorgt. Alsof er op gezeten is.
Verbeterpunten- Laat de boeken bezorgen door clowns of iets wat bombastisch en vrolijk is.
Pluspunten
Snelle afhandeling.
Pluspunten
Pluspunten
prijs iets lager dan in boekwinkel zeer snelle bezorging
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Hulp en service is erg goed en klantvriendelijk. Ik ben ook erg te spreken over de responssnelheid van de e-mail.
VerbeterpuntenHet is via de site niet mogelijk om een e-mail notificatie in te stellen voor nog uit te komen boeken. Dit kan wel door dit per mail te verzoeken, maar ik zou het graag zelf in willen stellen.