Pluspunten
uitgebreid assortiment, snelle levering
Pluspunten
Behulzaamheid van de medewerkers Grote assortiment boeken.
VerbeterpuntenSnelheid van de site is te traag
Bedankt voor uw commentaar. We zijn ons bewust van de traagheid van de website en werken er hard aan om dit te verbeteren! In de nabije toekomst zou dit al merkbaar moeten worden. Het Comcol-Team
Pluspunten
Ik kan er niets anders van maken, niet meer en niet minder. Aardig, attent, deskundig, behulpzaam en snel aan de telefoon én in de email. Mensen die weten waar ze over praten en die door hun manier van omgang met de klant - die eigenlijk heel normaal is of zou moeten zijn maar waar zoveel bedrijven niet aan kunnen tippen - het verschil maken.
Hartelijk dank voor deze lovende woorden! Vriendelijke groet, het Comcol-Team
Pluspunten
Heldere webinterface, mogelijkheid de levering te volgen, supersnelle levering, keurige afhandeling qua documentatie (factuur)
Pluspunten
snelheid en communicatie via mail
betrouwbaarheid is niet te bepalen na 1 zending - over die zending ben ik zeer tevreden!
Pluspunten
Eind van de middag besteld, de volgende dag al bezorgd. Boek is wel redelijk prijzig maar dat ligt buiten ComCol, MS-Press boeken zijn nu eenmaal aan de dure kant.
Pluspunten
Goede snelle levering voor goede prijs
VerbeterpuntenDuidelijkheid over mogelijkheid om boek te kunnen leveren. Voor Adobe Dreamweaver CS 5 classroom in a Book was niet mogelijk om deze toe te voegen, maar stond wel in lijst met boeken.
Pluspunten
Zoals altijd supervlotte levering en onbegrijpelijk veel boeken op voorraad
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Pluspunten
Communicatie, snelheid verzending, prijzen, assortiment.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
digitale aankoop: alles binnen een half uur geregeld!