Pluspunten
Goed telefonisch bereikbaar en vriendelijke medewerker ! Bestelde kussens netjes verpakt in zowel tas als doos ! Mooie kussens.
Pluspunten
VerbeterpuntenIk kan geen verbeterpunten noemen
Pluspunten
Een uitmuntende service, ondanks dat de bestelling niet tijdig kon worden geleverd.
Pluspunten
Gevraagd om anonieme verpakking voor verjaardag van mijn vrouw en hoewel normaal in standaard dozen verzonden wordt toch rekening mee gehouden. Dat is pas service!
VerbeterpuntenNone
Pluspunten
Prima service en mooi product.
Pluspunten
Nadat ik het eendendons kussen van ducky dons had ontvangen, besloot ik na een dagje slapen toch voor een duvet dore kussen te gaan. Na contact opgenomen te hebben, kreeg ik gelijk een retourformulier toegezonden en heb ik het kussen de volgende dag retour gestuurd. Geld was binnen 3 dagen terug gestort. Ben uiteindelijk erg tevreden met mijn duvet dore kussen. Prima service van donskussen.
Pluspunten
Snel geleverd door Donskussen.nl. Ben erg tevreden met mijn nieuwe Duvet Dore dekbed, echt een aanrader die donzen dekbedden.
Pluspunten
Kussens binnen 5 werkdagen ontvangen. Pas na het bestellen van de kussens las ik andere (negatieve) reviews. Ik schrok erg. Echter was er niks aan de hand. Ik heb de kussens gewoon netjes ontvangen.
VerbeterpuntenTelefonisch niet goed bereikbaar, mail echter wel. Krijg wel telkens foutmeldingen per mail (Mail delivery subsystem)
Pluspunten
Had het duvet dore kussen de volgende dag al in huis Leuk die kussen test
Pluspunten
Contact gehad met de klantenservice van Donskussen.nl. Ik kreeg zeer snel antwoord, ze hebben me uitstekend geholpen met het maken van de juiste keuze.
Pluspunten
Prijs Levering
VerbeterpuntenBedrijf is telefonisch onbereikbaar zeker 8x keer gebeld op verschillende tijdstippen. Alleen een mobiel nr beschikbaar. Vreemd. Email werd pas om 22.52 uur in de avond beantwoord nadat we minder positief waren. Is niet in geschreven bij thuiswinkel keurmerk (komt niet voor in lijst). Stond wel op de website.
Beste Remco, excuses wij zijn deze week slecht bereikbaar omdat we het erg druk hebben. We werken nog aan een verbeterde klantenservice door deze uit te besteden aan een externe partij. Daarnaast reageren wij wel gewoon op mails. Tot slot hebben we het webwinkel keurmerk enkel gebruikt voor onderzoeksdeeleinden. Slechte 20% van de bezoekers krijgt dit keurmerk te zien, wij echter geconstateerd dat het thuiswinkel keurmerk niet goed converteert en deze is dan ook verwijderd van de site. Echter zijn we wel aangesloten bij webwinkel keur.
Pluspunten
Kussen bevalt zoals verwacht, erg fijn! Snelle levering. Goede informatie op de site.
Pluspunten
Hele goede service. Snelle levertijd en afspraak werd nagekomen. Het donskussen slaapt erg fijn!
Ik heb in juni dit jaar een kussen besteld en nooit geleverd gekregen! Bestelling: #2056. Er moest zelfs een rechtzaak via de geschillencommissie aan toe komen. Men heeft mij in het gelijk gesteld echter nog steeds mijn betaalde geld niet terugontvangen. Meneer reageert nergens op! Let op niet bestellen is niet te vertrouwen!
Beste Esther, Het kan dat er in het verleden een fout is begaan. Wij willen die graag oplossen, indien deze kwestie nog niet is opgelost. Kunt u een mail sturen naar: [email protected]. Wij handelen deze case dan graag af. Excuses.
Pluspunten
Erg tevreden over het product, net een succesvolle slaapronde achter de rug!
VerbeterpuntenAlles was naar wens.
Pluspunten
- volgende dag thuis - makkelijk retour
Pluspunten
- goede service - fijn kussen
Verbeterpunten- geen
Pluspunten
- vaker een kussen gekocht en altijd op tijd geleverd
Pluspunten
- mooie website - kussen had ik snel in huis
Pluspunten
- Makkelijk retour sturen - Snel geleverd
Verbeterpunten- Je moet zelf retourpakketje kopen (word wel teruggestort door Donskussen)
Pluspunten
- snelle levering - goede klantenservice
Verbeterpuntengeen
van het hofflaan 22