Daadwerkelijk binnen 1 werkdag geleverd. keurige nota en track en trace Prima dus

Simpel en snel

Konden snel onze onderdelen vinden op basis van serienummer en bestellen was simpel, alles de volgende dag binnen.

positief

Perfect, zoals een goed webshop hoort te zijn

goede en snelle service

goed aanbod aan onderdelen Snelle afwikkeling

Besteld andere dag binnen super

Zie boven

Onderdeel voor oven was makkelijk te vinden. Werd ook snel geleverd

veel op voorraad en snel geleverd

Originele onderdelen en snelle levering

ok super

ok prima super

Super service

Goede service en technische ervaring. Onderdeel goed geleverd

Wat ik nodig had

Precies wat ik nodig had (deksel voor mijn Moulinex 350), maar wel jammer dat hij een paar dagen later gewoon 4 euro minder was.

Verkeerde maat besteld,snel op gelost door een foto te sturen.

Goede service en mooie groentelade.

Na goede service, product ontvangen.

Levering was prima qua levertijd en verpakking.

Enigste wat ik mistte bij het bestellen was een foto, afmeting bij de magnetische deurrubber van de koelvriescombinatie Whirlpool. Dat gaf wat twijfel of ik nu wel de juiste bestelde. Verder was het een toplevering qua verpakking en snelheid levering.

Product prima, helaas was de zending niet via de website link the tracken.

Prima product. Handige tool op de website om te checken of je het juiste onderdeel hebt. Pakketje was alleen niet via De link in de email te tracken. Mail betreft de levering werd wel snel beantwoord Pakket lag bij de buren.

Snel en goed

Snel geleverd met track en trace code. Top

Makkelijk te bestellen en super snelle levering

Geweldig en snelle levering

Zeer correct bij afhandeling van tegenslagen

Omdat de site een verkeerde info gaf, had ik het verkeerde onderdeel voor mijn scheerapparaat besteld. Dit werd keurig hersteld en snel had ik het juiste onderdeel in huis.

Passend onderdeel, snel verzonden

Onderdeel past goed, goed verpakt, snel verzonden

Snel en goed geleverd

2 e keer wat besteld. Perfect geleverd.

Keurig volgens de aangegeven planning

Vakkundig en snel

Ze beschikken over tekeningen van verschillende apparaten. Ze hebben de juiste spullen op voorraad en leveren erg snel.

Snel en goed

Elzasstraat 4

7559 LC Hengelo

Over Onderdelenplanet.nl

Onderdelenplanet.nl is in 2012 opgericht en gevestigd in Nederland. Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van onderdelen en accessoires voor witgoed, bruingoed en electronica apparatuur. Omdat onze webshop al jaren 1 van de betrouwbaarste in zijn categorie is, zijn onze klanten erg tevreden. Onderdelenplanet.nl is een echt familie bedrijf van vader en zoon. Samen zorgen wij ervoor dat wij het juiste onderdeel bij u in huis krijgen.