Juiste onderdeel maar veel te duur.

Goed, snel en het juiste onderdeel. Echter veel te duur, bijna 60 euro voor een plastic laatje.

Duidelijk en makkelijk geregeld

De bestelling en levering verliep prima

Goed.

vandaag besteld, ooit wordt geleverd

Op basis van jullie adverteren: 'vandaag besteld, morgen geleverd', heb ik een bestelling geplaatst. Helaas blijkt dit een illusie. Een juistere slogan is: 'vandaag besteld, morgen verlaat het ons magazijn', naar een ander magazijn nl dat van de transporteur, waarna de berichtgeving stopt. Ondertussen zijn we al drie dagen verder, en is er geen detailinfo beschikbaar. Morgen is het feestdag zodus verwacht ik de levering overmorgen, dus ca 5 dagen na bestelling...geen drama, maar niet correct ge-adverteerd

Ik heb precies het onderdeel gevonden dat ik voor mijn koelkast zocht. Men moet wat tijd besteden aan het vinden van de juiste referentie. Het merk, de apparaattype, het serienummer,...... moeten anngegeven worden. Perfect en snel levering.

het originele onderdeel was niet meer verkrijgbaar, maar jullie hebben een goed alternatief voor me gezocht en gevonden

Goede snelle levering

Product precies zoals verwacht

super goed

super snelle levering !!!

De goede en snel geleverd Top

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering

Vriendelijk, accuraat en snel

Kreeg direct een mail toen het onderdeel niet standaard te vinden was; of ik een foto kon opsturen. Zo gezegd zo gedaan en één dag later was het onderdeel gevonden en verstuurd.

Goede site, snelle levering

Snel besteld en geleverd

Makkelijke website. Duidelijke uitleg over onderdelen.

Prima geregeld

Bestelling na goed advies, super snelle levering.

Heldere website , prima bestelproces , snel geleverd

Dit is zoals je het wilt

Bestellen, betalen, ontvangen, genieten.

Levert als geadverteerd.

Iets duurder dan de consument maar de ene dag besteld en andere dag geleverd. En dat was mij veel waard gezien het om een wasmachine ging die ik weer snel nodig had. Verpakking kon iets degelijker. Mijn wasmachine draait weer als een zonnetje. Ik kom zeker weer terug.

Top bedrijf

Is soms lastig zoeken maar ze helpen je goed . Levering is super snel . Onder delen zijn stevig aan de prijs maar beter dan je je hele apparaat weg gooit

Snel geleverd en goed advies bij het kiezen van een passend model.

alles in orde

De prijs lijkt niet direct goedkoop voor een eenvoudige aandrijfsnaar, maar precies volgens omschrijving en snel geleverd. Verzendmelding gaf aan dat het om een pakket gaat waarvoor ontvangst nodig was, maar paste gewoon door de brievenbus.

Alles helemaal naar wens , goeie service !!

Goed geholpen en precies het juiste ontvangen!

Wist niet goed welk onderdeel ik moest hebben voor mijn horloge met foto's en uitleg kwamen we eruit.

Gekregen wat ik zocht

Gezocht en gevonden

Keurig en op tijd geleverd

Had een ventiel voor de philips stoomstrijkijzer en kon dat bij de onderdelenplanet vinden

betaalbaar en snel geleverd

Elzasstraat 4

7559 LC Hengelo

Over Onderdelenplanet.nl

Onderdelenplanet.nl is in 2012 opgericht en gevestigd in Nederland. Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van onderdelen en accessoires voor witgoed, bruingoed en electronica apparatuur. Omdat onze webshop al jaren 1 van de betrouwbaarste in zijn categorie is, zijn onze klanten erg tevreden. Onderdelenplanet.nl is een echt familie bedrijf van vader en zoon. Samen zorgen wij ervoor dat wij het juiste onderdeel bij u in huis krijgen.