Heel Positief

Na lang zoeken uiteindelijk gevonden bij Zwerfkei, een Field Repair Buckle Side Release 1 pin. besteld en volgende dag in huis,, Top!!!!!

Snelle, correcte levering

Duidelijke communicatie over status order, dag van verzenden.

Het kan niet beter.

Geweldig, aangezien ik niet de gemakkelijkste voeten heb, (zit op het randje van orthopedische schoenen) was ik op zoek naar een zeer brede wandelschoen. Deze vond ik bij het merk Meindl. De Zwerfkei had het desbetreffende model, ook in de grote maten, op voorraad. Volgens een computer scan zou ik maat 45 moeten hebben, maar je raad het al te klein , dus gauw de retour regelen en binnen 2 dagen had ik de grotere versie binnen en ze passen inclusief mijn steunzolen fantastisch.

Snelle levering, goede prijs

• Heeft u weleens eerder iets bij Zwerfkei online gekocht? Nee

Snelle levering en goede communicatie

Snelle levering en goede communicatie!

• Heeft u weleens eerder iets bij Zwerfkei online gekocht? Nee

Goed verpakt en snel geleverd.

Goed verpakt en snel geleverd. Duidelijke info over de levering en duidelijke nota. Netjes dat er al een retour adressticker wordt meegezonden voor het geval iets retour gezonden dient te worden.

Supersnel en efficiënt!

Gemakkelijk te bestellen, ruime voorraad en snel getransporteerd!

prima, goed, servicegericht

Langs gereden met de jas met een defecte rits. Afgesproken dat deze na reparatie per post bezorgt zou worden. Netjes een mailtje gekregen dat mijn jas klaar was. Na vragen of ze hem konden opsturen excuses gekregen (medewerker had dit gemist (kan gebeuren)) , een betaal verzoek ontvangen en mijn jas per post ontvangen (scheelt mij 1,5 uur rijden). Al bij al wederom een goede ervaring bij de Zwerfkei

• Heeft u weleens eerder iets bij Zwerfkei online gekocht? N.v.t.

Kijk goed uit wat je koopt

Meindl 5239-10 in de winkel laten zien en gevraagd om nieuwe dezelfde schoenen. Ik koop Meindl schoenen die als twee druppels water op mijn oude lijken, ik vergeet echter de schoennummers met elkaar te vergelijken. Na een wandelweekend zie ik dat ik Meindl 2817-10 schoenen heb gekocht, dat model is geen confort fit model. Oplossing Zwerfkei: koop die schoenen nog maar een keer, maar dan met 20% korting (na overleg met de chef). Toen ik aangaf dat ik in dat geval een negatieve review zou plaatsen veranderde de sfeer in ons gesprek. Ik kreeg te horen dat ik chanteerde. Vervolgens wel andere schoenen aangeboden gekregen en gekocht tegen inkoopprijs+BTW. Mijn schadepost EUR 252. Schade voor Zwerfkei EUR 0. De verkeerd gekregen schoenen mag ik wel zelf verkopen. Kijk uit wat je daar koopt. Zwerfkei legt bij een misverstand het probleem gewoon eerst bij jou neer. Kees lid Ned. Klim en Bergsport Ver.

• Heeft u weleens eerder iets bij Zwerfkei online gekocht? Ja

Goede mailcorrepondentie en snelle levering

• Heeft u weleens eerder iets bij Zwerfkei online gekocht? Nee

Wandelschoenen besteld. Snel geleverd. Wilde persé dezelfde wandelschoenen als mijn vorige paar en Zwerfkei had deze op voorraad.

Snelle en nette levering

Snelle en correcte levering! Ik zou zeker opnieuw bestellen bij Zwerfkei. Ik ben ook weleens in de fysieke winkel geweest, ook daar word je fijn geholpen.

• Heeft u weleens eerder iets bij Zwerfkei online gekocht? Nee

Snel en goed bezorgt met duidelijke informatie

Was mega snel geleverd met info over de bezorgtijd. Zeer fijn!

Snel geleverd!

Bestellen op de website gaat makkelijk en het werd snel geleverd. Helemaal goed!

Prima gegaan.

Prima gegaan.

• Heeft u weleens eerder iets bij Zwerfkei online gekocht? Ja

Pakket was snel geleverd en heel tevreden met het product. Ik kon lastig een rubytec handdoek vinden dus ik ben blij er nu één te hebben!

Netjes

Goede service, snel bezorgd

Alles ging goed.

Super en snel

Supersnel geleverd en tegen de juiste prijs

snel geleverd

Snel geleverd, blij dat ik nog een "overjarig" model in mijn maat kon kopen bij Zwerfkei.

• Heeft u weleens eerder iets bij Zwerfkei online gekocht? Nee

Het is jammer dat de verzendkosten zo hoog zijn op een piepklein item. Er wordt duidelijk aangegeven wanneer de bestelling wordt opgestuurd. Zo ook als POST NL dit vertraagd levert.

Solide en betrouwbaar!

Gemakkelijk bruikbare website, goede omschrijving, snelle levering en goede kwaliteit schoenen

• Heeft u weleens eerder iets bij Zwerfkei online gekocht? Nee

Het juiste onderdeel gauw te vinden op de website. Verzendklaar gemaakt, de volgende dag het onderdeel ontvangen en geplaatst.

• Heeft u weleens eerder iets bij Zwerfkei online gekocht? N.v.t.

Correct

Het bestelde artikel is snel en keurig geleverd

Fantastische buitensportwinkel

Wij komen hier 1 tot 2 keer per jaar. Veel keus en goed advies. Een "snoepwinkel" voor dw buitesporters

Jaap Bijzerweg 10

3446 CR Woerden