betrouwbaar, zorgvuldig, accuraat

Leverancier is zeer betrouwbaar en bereikbaar als contact over de bestelling nodig is. Artikel is zichtbaar met zorg en in een prettige, plasticvrije verpakking verzonden. Ik ben super tevreden over de kwaliteit van zowel het bestelde artikel als de werkwijze van Zwerfkei en zal deze zeker aanraden bij anderen.

• Heeft u weleens eerder iets bij Zwerfkei online gekocht? Ja

Snelle levering en goede service

Iets voor 7 besteld en volgende dag in huis. Daarbij goed geholpen door de klantenservice. Fijn bedrijf.

• Heeft u weleens eerder iets bij Zwerfkei online gekocht? Nee

Zwerfkei is voor outdoor de beste winkel van Nederland

Mooie producten, grote keuze en goede service.

Blij mee !

Storm want besteld. Verrast door binnenwerk( is handschoen) Mijn dunne Merino handschoen glijd NIET mee als ik Stormwant uittrek, laat winter maar komen.

helemaal goed

snel en correct afgehandeld afgeleverd bij pakjesbox dat werkte prima

• Heeft u weleens eerder iets bij Zwerfkei online gekocht? Nee

Een correcte en goede levering van een goed product

Ondanks de sinterklaasdrukte binnen twee dagen geleverd

Goede communicatie

Door drukte rondom black friday vertraging bij bezorging maar goed op de hoogte gehouden middels mail.

• Heeft u weleens eerder iets bij Zwerfkei online gekocht? Nee

Vlotte levering en goede communicatie

Ondanks de pakje drukte toch vlot geleverd. Communicatie daarover lovenswaardig

• Heeft u weleens eerder iets bij Zwerfkei online gekocht? Ja

Weeral op het verkeerde adres:

Voor de zoveelste maal is de bezorger te lui om het pakketje in de juiste brievenbus te droppen. Het zin 4 blokken met in totaal 60 appartementen waarbij vooraan en detail te vinden is waar dat alles zich bevind. Helemaal niet moeilijk. Was op 30 meter van mijn woonst en daarbij ik was thuis. Het is nu de laatste maal dt we nog iets bestellen die moet geleverd worden met PostNL. Het product op zich is correct en hetgeen ik verwachtte , waarvoor dank!!!!

Snel en netjes

Geweldig dat je kunt kiezen voor een gerecyclede doos.

• Heeft u weleens eerder iets bij Zwerfkei online gekocht? Ja

Sloffen precies zoals omschreven en goed verpakt ontvangen.

Glerup sloffen besteld en precies zoals beschreven ontvangen. Erg fijne sloffen.

Goede leveringen omtrent alternatieven

Broek was niet op voorraad, buiten de voorraad om een andere kleur mogen kiezen. Superservice!

Netjes

Mijn bestelling in goede orde ontvangen

snel geleverd.

snel geleverd.

• Heeft u weleens eerder iets bij Zwerfkei online gekocht? N.v.t.

Verkeerde maat besteld, retour was eenvoudig. Twee dagen later de goede maat al in huis!!

ruim assortiment - snel geleverd

• Heeft u weleens eerder iets bij Zwerfkei online gekocht? Nee

Al de volgende morgen geleverd.

Dinsdagmiddag besteld en de volgende morgen al in huis.

• Heeft u weleens eerder iets bij Zwerfkei online gekocht? Nee

Zwerfkei is prima , PostNL lijkt minder betrouwbaar.

Het pakket is bezorgd door PostNL, ik heb het ontvangen. Het pakket is door PostNL op mijn huisadres bezorgd en niet op het PostNL afhaalpunt zoals ik in mijn PostNL - app heb ingesteld. Ik heb het pakket in ontvangst kunnen nemen omdat ik toevallig thuis was. Eerdere pakketjes zijn wel op het afhaalpunt bezorgd.

• Heeft u weleens eerder iets bij Zwerfkei online gekocht? Ja

Snel geleverd in een milieuvriendelijkje verpakking

Relatief laat op de dag besteld, maar het pakket werd netjes de volgende dag met PostNL bezorgd. De gekochte jas zat netjes in papier gewikkeld (ipv een plasticzak) en de doos was ook volledig plastic-loos (geen plastic plakband e.d.). Daar kunnen andere winkels nog wel wat van leren.

• Heeft u weleens eerder iets bij Zwerfkei online gekocht? Nee

Betrouwbare omschrijving van (uitstekend) product en supersnel geleverd!

Heb een goede keus kunnen maken voor 2 producten uit het grote aanbod op basis van de beschrijving op de website. Producten voldoen helemaal aan mijn verwachtingen en zijn supersnel geleverd.

• Heeft u weleens eerder iets bij Zwerfkei online gekocht? Ja

Goede producten en supersnelle verzending.

Meer dan Tevreden !

Als Houthakker brandhoutverkoper is een bijl van Gransfors Bruk een ware droom. Ze behoren tot de beste ter wereld en deze Double Bit is uniek. Deze bijl gaat met mij mee op pad om ... te werken ... te doen waar ze voor ontworpen is: bomen vellen en kappen. Zwerfkei is een TOP firma: Eerlijk, Vlot, Betrouwbaar en een goede communicatie. Ik Ben een Héél Tevreden Klant

Alles conform verwachting geleverd

Alles conform verwachting geleverd. Juiste product en conform aangegeven levertermijn

Klantgericht en betrouwbaar.

Wandelschoenen waren online niet meer in mijn maat beschikbaar. Vervolgens telefonisch contact opgenomen met Zwerfkei. Ik werd door een vriendelijke meneer geholpen. Hij heeft snel kunnen zien dat de maat nog wel beschikbaar was bij de leverancier en deze vervolgens voor mij besteld. Ik vond het prettig dat ik behalve via de mail ook met een de SMSje op de hoogte ben gebracht dat de schoenen waren geleverd en ik deze zelf weer met een link online kon bestellen. En allemaal binnen de aangegeven tijd. Echt fijn!

Mooi assortiment, vlotte levering

Prettige winkel en online sterk.

Jaap Bijzerweg 10

3446 CR Woerden