Met de service en info zit het wel snor super.

Meer dan ruim voldoende maar de post nl. zecht dat je moet tekenen voor het pakje maar legt het maar zo voorde deur neer.

Vlot en probleemloos

Binnen een dag bestelde boeken in huis met duidelijke info via mails

Gewoon goed!

Heldere bestelprocedure, keurig verpakt en snel geleverd, dus prima service!

• Heeft u weleens eerder iets bij Zwerfkei online gekocht? N.v.t.

Zeer tevreden klant

2 mooie polo’s voor mijn man besteld. Heel mooie kwaliteit, prima pasvorm. Snelle en correcte service.

• Heeft u weleens eerder iets bij Zwerfkei online gekocht? Ja

Het pakket werd snel opgestuurd en alles ziet er top uit.

Erg klantvriendelijk

Netjes terug teruggebeld door een medewerkster dat artikel niet op voorraad was en het werd binnen 24 uur gefactureerd en stond het op m’n rekening. Top allemaal.

• Heeft u weleens eerder iets bij Zwerfkei online gekocht? Nee

Mijn eerste bestelling goed geleverd

Goed kaartmateriaal

x

x

• Heeft u weleens eerder iets bij Zwerfkei online gekocht? Nee

De slaapzak die ik heb besteld is de volgende dag bezorgd op het Post NL punt bij mij in de buurt. In het bestelproces haperde er even iets, maar nadat ik opnieuw mijn gegevens had ingevuld lukte de betaling uiteindelijk toch. Ik kan nog niks zeggen over de slaapzak, m'n hike is pas later...

• Heeft u weleens eerder iets bij Zwerfkei online gekocht? Nee

Het is snel en goed aangekomen. Super

Ik ben zeer tevreden over julli afhandelen van mijn bestelling. Een beetje minder berichten sturen over hoe en wat mag van mij wel hoor ;) Maar jullie zijn een winkel om te onthouden,

Prachtige actie

Mooie actie met Scanbrit. Komt zeker goed van pas tijdens de rondreis door Schotland.

• Heeft u weleens eerder iets bij Zwerfkei online gekocht? Nee

Goede producten en snelle service

Campinglamp gekocht om te gebruiken bij het klussen als de stroom er af is. Geven goed licht en zijn toch compact en licht dus makkelijk mee te nemen.

• Heeft u weleens eerder iets bij Zwerfkei online gekocht? Ja

Niet tevreden over de bezorging

Ik heb extra betaald om mijn pakket ‘‘s avonds te krijgen: ik ben thuis gebleven maar de bezorger is niet gekomen en ik moest een stuk fietsen om het op te halen. De leverancier heeft het prima gedaan.

Keurig volgens planning geleverd

stipt op tijd

goed en duidelijke informatie

• Heeft u weleens eerder iets bij Zwerfkei online gekocht? Nee

Zeer tevreden over de service

Zending was niet compleet, maar snel aangevuld

Heel goed geholpen.

Een tevreden klant.

• Heeft u weleens eerder iets bij Zwerfkei online gekocht? Nee

Uitstekende service, geweldig product en keurige prijs.

Het product werd met een zeer nette prijs aangeboden, snel geleverd en ik werd goed op de hoogte gehouden over mijn bestelling.

• Heeft u weleens eerder iets bij Zwerfkei online gekocht? Nee

Een boek van mijn bestelling was niet voorradig. Ik ben gebeld door de Zwerfkei en in overleg een ander boek ontvangen. Prima service toch.

Mooi product

De eerste bestelling kwam niet aan. Het duurde even voordat Zwerfkei contact opnam met Postnl en er een oplossing kwam, dat was erg jammer. Eenmaal duidelijk dat de bestelling niet zou aankomen, werd er wel direct een nieuw product toegestuurd en binnen 24 uur ontvangen. Product is van goede kwaliteit en netjes verpakt!

Prima geïnformeerd.

Op mijn vraag of ik een bepaald type inlegzool voor mijn wandelschoen kon gebruiken, kreeg ik een duidelijk en onderbouwd advies. Zonder dit advies had ik de verkeerde inlegzool besteld.

• Heeft u weleens eerder iets bij Zwerfkei online gekocht? N.v.t.

Heel Positief

Na lang zoeken uiteindelijk gevonden bij Zwerfkei, een Field Repair Buckle Side Release 1 pin. besteld en volgende dag in huis,, Top!!!!!

Snelle, correcte levering

Duidelijke communicatie over status order, dag van verzenden.

Het kan niet beter.

Geweldig, aangezien ik niet de gemakkelijkste voeten heb, (zit op het randje van orthopedische schoenen) was ik op zoek naar een zeer brede wandelschoen. Deze vond ik bij het merk Meindl. De Zwerfkei had het desbetreffende model, ook in de grote maten, op voorraad. Volgens een computer scan zou ik maat 45 moeten hebben, maar je raad het al te klein , dus gauw de retour regelen en binnen 2 dagen had ik de grotere versie binnen en ze passen inclusief mijn steunzolen fantastisch.

Jaap Bijzerweg 10

3446 CR Woerden