Duidelijk, snel, doet wat 't zegt.

Duidelijk, snel, doet wat 't zegt.

Superwinkel, goed advies en ruime voorraad

Enige reden om niet online te shoppen is dat dat het zo’n fijne winkel is om naar toe te gaan. Met goed advies en ruime voorraad.

Goed product en snel geleverd

Snel geleverd, goed verpakt, prima track and trace

Uitstekende ervaring! Dit item was bij de meeste winkels niet meer leverbaar, maar bij Zwerfkei wel.

uitstekend

Al jaren klant van de Zwerfkei. In de winkel prima begeleiding en advies! En de webshop en levering is uitstekend

Goed aanbod, snelle levering

Dit maal op zoek naar skitouren gids en kaart. Snel het gewenste materiaal gevonden. Snelle levering.

Fijne winkel

Al meer dan 20 jaar m'n favoriete buitenwinkel in Nederland.

Goed en snel.

Goed spul en snel bezorgd!

Snel met leveren en communicatie

Voor mijn dochters verjaardag had ik schoenen besteld die de verkeerde maat bleken te hebben. De schoenen werden geruild tegen de juiste maat binnen 2 werkdagen en werden ditmaal naar het adres van mijn dochter gestuurd ipv mijn adres.

geweldige service!

Zwerfkei is een prachtige winkel met deskundige medewerkers en de service is fantastisch. Mijn laatste aankoop waren Adidas glazen die besteld moesten worden. Bij binnenkomst werd ik gelijk gemaild en met een klik besteld en de volgende dag in huis. Zwerfkei is voor mij de allerbeste outdoor winkel die er bestaat en er zijn meer mensen on mijn omgeving die er zo over denken.

prima service

vlotte reactie op mail. goed op de hoogte gehouden van status. toen ik mailde dat ik geen bevestiging van ruil kreeg maar alleen van retour werd onmiddellijk gereageerd met excuses en de belofte tekst voortaan aan te passen.

Keurige en snelle levering.

Goede Producten met goede aftersales

Een slaapmatje bij Zwerfkei gekocht. Dit voor een goede prijs. Na een probleem is dit goed opgelost door de klantenservice van Zwerfkei.

Snelle levering, goede prijs

Gemakkelijk te bestellen. Email wanneer het geleverd zou worden. Levering volgens het bericht in de email. Alles dus dik in orde.

Breed assortiment, prettig geholpen

Zeer vriendelijke en deskundige medewerkers. Mooie goed voorziene afdelingen

Prima, snelle service!

Bestellen via webshop is zeker in voor herhaling. Duidelijk, snelle levering.

Prima snelle services

Middels de website het verkeerde model besteld en al betaald. Gebeld, uitgelegd. Het geld werd per direct terug gestort!!

Niets op aan te merken

Snelle en correcte levering.

Een hele fijne webshop. Een snelle levering, ook tijdens drukke dagen. Een bedrijf met goede service, klantvriendelijk.

Het was in één zin fantastisch!

Heel duidelijk en goede service

Geen opmerkingen

Goed, snel en zorgvuldig

Glerups-sloffen besteld, prima kwaliteit. Werden netjes op tijd afgeleverd. Fijn dat ik er voor kon kiezen om ze in een gebruikte verpakking te laten versturen - lekker duurzaam !

Perfect geregeld.

Mijn artikel voldoet precies aan de omschrijving zoals afgebeeld.

Correcte en supersnelle levering

Dit was de eerste keer dat ik een bestelling plaatste bij jullie. Ik ben heel tevreden. Het was een cadeautje, gisteren afgegeven en hij is heel content. Ook bedankt voor de snelle levering.

Jaap Bijzerweg 10

3446 CR Woerden