Topservice en mooi product

Snelle levering, maar omdat ik dacht een brievenbuspakketje kan gemakkelijk bezrgd worden had ik er geen rekening mee gehouden dat het aangetekend verzonden zou worden, mijns inziens voor dit product ook niet noodzakelijk. Maar de Zwerfkei maakte he helemaal goed door het naar mijzelf door te sturen. Daar kwam het tijdig aan en door een toeval kwam mijn schoonzoon op bezoek en kon ik het aan hem overhandigen, nu maar hopen dat de Weissensee bevriest anders gaat de tweehonderd kilometer niet gereden worden.

snelle bezorging en mooie jack's

De bestelling en bezorging waren zeer snel.

Fijne webshop, goede bezorging en hergebruik van dozen is top!

Fijne webshop, de bezorging was goed en ik vond het heel fijn dat je kon aangeven dat je een hergebruikte doos wilde! Het was nu een super compact pakketje en stevig verpakt. De producten bevielen 100%!

Snelle levering.

Zeer prettige betrokkenheid en persoonlijk contact

toen bleek dat het bestelde kerstkado toch niet op voorraad was, hebben we even contact gehad over een mogelijke leveringsdatum voor kerst. Zou gaan lukken bij eventueel ophalen. Uiteindelijk toch snellere levering in winkel dan verwacht. Kreeg telefoontje of ik hem nog kwam ophalen of dat kado toch opgestuurd moest worden. Gekozen voor opsturen. Kado arriveerde volgende dag in kerstpakket. 👍

Snel, goed verpakt, goede afspraken met pakketleverancier

Snel, goed verpakt, goede afspraken met pakketleverancier

Snelle en correcte levering

Je wordt stap voor stap op de hoogte gehouden van waar het pakket zich bevind. Prima service.

Makkelijke site, snelle levering, communicatie top,

Prachtige winkel, erg fijn vrij rond te kunnen kijken, uitstekende service.

Het was voor mij de eerste keer dat ik de winkel bezocht en was zeer onder de indruk. Het is heel prettig vrij te kunnen rondlopen en kiezen. Het personeel is aanwezig als je iemand nodig hebt maar dringt zich niet op. Erg fijn! Ik heb uitstekende hulp gekregen bij de aanschaf van wandelschoenen. Toen ik na aanschaf toch aarzelde over de maat en ze graag wilde ruilen ben ik daarbij zeldzaam soepel en aardig geholpen door de mensen van de webshop.

Snel geleverd, simpel maar effectief verpakt.

zeer goede communicatie

Perfecte levering en zeer goeie communicatie betreffende de aflevering.

Alles uiterst correct verlopen!

Snelle service. Aangepaste verpakking.

Heel efficiënt en zeer goed volgbaar hoe de bestelling loopt.

Wandelbroek besteld en nagezonden. Prima verlopen.

Geheel uitgevoerd als toegezegd

Uitstekend en conform tijdlijn werd mijn bestelling afgewikkeld.

afhandeling vlot en accuraat

afhandeling vlot en accuraat

Topshop

Omruil was geen probleem, heel vriendelijk geholpen, tijdens de drukste periode van het jaar.

Zoals je hoopt.

Vlotte bestelling via website, snelle afhandeling en lekker duurzaam in een gebruikte doos verpakt.

Prima product! Snelle levering!

Prachtige trui ontvangen! Zeer goede kwaliteit en in overeenstemming met de afbeelding op internet. Snelle levering. Ik ben heel tevreden.

Geweldig!

Besteld in de middag, geleverd volgende dag precies naar wens.

Supersnel

Snelle bestelprocedure en dito service!

goede klantenservice

product op site niet meer voorradig; gebeld en men heeft gezocht en alsnog een product geregeld. top service

Alles conform verwachting geleverd

Zeer goed geholpen

Persoonlijk contact bij advies en beantwoording van vragen.

Top buitensport winkel

Fijne winkel, groot assortiment en kundig personeel.

snelle service en ruim assortiment, zeer tevreden!

Zeer tevreden, alleen online besteld maar zou graag een keer in de winkel komen!

Jaap Bijzerweg 10

3446 CR Woerden