Veel keus

Ik moest even wachten op de levering, kwam de kaart uit Frankrijk? En de kaart was niet goedkoop. Wel is er bij de Zwerfkei ontzettend veel keus en je wordt prima op de hoogte gehouden van het bestelproces. Al met al toch een acht.

• Heeft u weleens eerder iets bij Zwerfkei online gekocht? Nee

Zeer correcte levering en zeer tevreden van de kwaliteit van de kleding

Had hoge verwachtingen voor mijn kleding die ik had besteld en deze zijn uitgekomen, vlotte levering en goede kwaliteit van de kleding.

Eerlijk, zorgvuldig en snel

Overzichtelijke en makkelijke website, de aangevinkte optie cadeautje bleek een zeer fijne verrassing. Zorgvuldig en mooi verpakt met handgeschreven boodschap was een persoonlijke toets die ik zeer waardeerde. De levering verliep zeer vlot en correct. Dankjullie wel

• Heeft u weleens eerder iets bij Zwerfkei online gekocht? Nee

Snelle levering en alle producten zijn goed ontvangen.

Producten zijn goed en snel geleverd. Tevens fijn om de keuze te hebben om een tweedehands doos te kiezen. Super goed!

Snelle levering, goed product

Makkelijk besteld op de website en os snel geleverd. Product is zoals verwacht.

• Heeft u weleens eerder iets bij Zwerfkei online gekocht? Nee

Heldere website, snelle verwerking van de bestelling en snelle levering.

Een verbeterpuntje: ik had mijn betaling gedaan door de QR code te gebruiken en vervolgens kreeg ik een SMS of ik wilde betalen. Bij navraag bleek dit een foutje in het systeem te zijn.

Kei-goed

Ik moest een simpel product hebben: binnenzolen in mijn Meindels. Zowel aan de telefoon als via de verzending, vriendelijk respectievelijk vlot geholpen. De website is helder en duidelijk te bedienen. Het product kwam in een duurzame papieren envelop, zonder bubbeltjes plastic, binnen. Mooi dat Zwerfkei zo zwerfafval voorkomt.

• Heeft u weleens eerder iets bij Zwerfkei online gekocht? Ja

Duidelijke info bij online bestellen, via uitermate vriendelijke mails.

Fijn dat Zwerfkei de mogelijkheid biedt om een te groot product direct te ruilen voor een kleinere, zonder dat je een nieuwe bestelling (en betaling) hoeft te doen.

• Heeft u weleens eerder iets bij Zwerfkei online gekocht? Nee

Besteld, betaald, geleverd binnen 2 dagen.

Snel en netjes geleverd.

• Heeft u weleens eerder iets bij Zwerfkei online gekocht? Nee

Zeer tevreden over aankoop en bezorging door Post.nl

De door mij bestelde LOWA Wandelschoenen passen perfect. Het merk was mij bekend en ik ben er blij mee.

Goed geregeld

sokken zijn prachtig

Ruime keuze

ruime keuze en snelle levering, Top winkel

• Heeft u weleens eerder iets bij Zwerfkei online gekocht? N.v.t.

Supersnel en netjes geleverd

Supersnel en netjes geleverd.

Goed en snel

• Heeft u weleens eerder iets bij Zwerfkei online gekocht? Nee

snelle levering, duidelijke leveringsinfo via email

duidelijk telefonisch advies. trekking pole besteld. werd de volgende dag geleverd. er bleken niet één maar twee trekking poles in de verpakking te zitten: twee voor de prijs van één! dat is even mazzel!

Meer kun je niet wensen

Eerst telefonisch advies: duidelijk, professioneel en zeer klantvriendelijk! Vervolgens via de webwinkel besteld en de volgende dag in huis! Precies wat ik zocht! Heel blij mee met deze Zwerfkei!

perfect

goede adviezen; bestelling zeer vlot en helemaal correct afgeleverd

• Heeft u weleens eerder iets bij Zwerfkei online gekocht? Nee

Alles voortreffelijk in orde.

Schoenen koop je niet dagenlijks, maar als het nodig is, koop ze dan bij Zwerfkei. Snel, keurig verzorgd en begeleid met wat er te gebeuren staat. Alles goed, dat geeft vertrouwen. Dank voor de accurate levering.

• Heeft u weleens eerder iets bij Zwerfkei online gekocht? Ja

Service waar andere winkels van kunnen leren

Backpack was kapot geknaagd door mijn konijnen. Zelf gelukkig handig genoeg om een deel te kunnen maken. Maar niet alles lukte, een houdertje was kapot. Niemand kon mij vertellen waar ik dit kon krijgen, maar de zwerfkei heeft dit gevonden en naar mij opgestuurd! Eerder al telefonisch contact gehad om landkaarten te kopen, ze dachten goed mee en gingen zelfs de kaarten voor mij opmeten. Dit is de service waar ik dus zelfs een enorm stuk zou omrijden! Jammer dat ze voor mij zo ver weg zitten.

Topservice!

Fijne website en goede service!

Goed en snel geregeld

Snelle en correcte service

• Heeft u weleens eerder iets bij Zwerfkei online gekocht? Nee

Bestelling "verdwenen" bij PostNL. Probleem snel en zonder vragen opgelost.

Alleen maar positief

• Heeft u weleens eerder iets bij Zwerfkei online gekocht? N.v.t.

Jaap Bijzerweg 10

3446 CR Woerden