Supersnelle levering!

Toen ik belde, omdat ik ongerust was of ik mijn doppen voor mijn wandelstokken wel op tijd zou krijgen, werd ik eerlijk en snel te woord gestaan! De doppen passen perfect.

• Heeft u weleens eerder iets bij Zwerfkei online gekocht? Ja

Helemaal prima, niets op aan te merken.

Goed, snel en netjes verzonden.

Gestroomlijnd duidelijk bestelling proces

Snel en duidelijk

Perfecte schoen

Lowa wandelschoen maat 15 is voor mij bijna nergens te bestellen. Via website schoenen gezien en besteld. Passen perfect en ben er blij mee. Top. Familie in Woerden wonen dus ik zal vaker informeren bij jullie

Op tijd geleverd product

Product ga ik komende periode ervaren. Info voor volgen van pakket was helder en goed. Dank!

Top schoenen voor Hallux Valgus

Eindelijk weer gevonden: Hanwag schoenen speciaal voor hallux valgus. Bij het aantrekken voelde ik het al: ze zitten perfect! Snel geleverd en nog (beperkte) keuze ook! Topzaak die ook aan mensen met moeilijke voeten denkt….

• Heeft u weleens eerder iets bij Zwerfkei online gekocht? Nee

Ruime keus en snel antwoord op een vraag

De door mij bestelde wandelschoenen werden de volgende dag geleverd. Positief is, dat je ervoor kunt kiezen, de bestelde artikelen te leveren in een gebruikte doos: een kleine bijdrage aan het milieu. Aandachtspuntje: bij het online invullen van betaalgegevens blokkeert de site als je een typefoutje maakt dat je wil verbeteren. (Met een smart phone gebeurt dit wel eens).Advies: Bekijk svp of je gemaakte foutjes kunt herstellen.

N.v.t.

Uitstekende service zeker na telefonisch contact

• Heeft u weleens eerder iets bij Zwerfkei online gekocht? N.v.t.

Snelle afhandeling en goed verpakt (geen loze ruimte of grote doos)

prachtig jack, snel bezorgd

prettige ervaring bij de Zwerfkei online met de bestelling van een nieuw donsjack.

Prima webwinkel

Snelle en zorgvuldige levering, goed product

Snel geleverd.

Vlotte levering van de juiste materialen.

• Heeft u weleens eerder iets bij Zwerfkei online gekocht? Ja

Bestellen gaat makkelijk, bestelling is de dag daarna bezorgd en ik werd via de mail goed op de hoogte gehouden. Schoenen bevallen goed, hopelijk bevallen ze ook goed tijdens een lange wandeling (zonder blaren)!

• Heeft u weleens eerder iets bij Zwerfkei online gekocht? Nee

Snel geleverd en prima verpakt.

X

snel en accuraat

La Sportiva trailrunners, waterdichte Bach rugzak en wat andere zeken gekocht bij Zwerfkei, goed en accuraat als altijd.

Onhandig

Mijn pakket zou tussen 12.45 en 14.45 afgeleverd worden. Om 7.50 uur komt een mail binnen dat het tussen 7.55 en 9.55 wordt. Ik moet thuisblijven, want er moet voor getekend worden. Helaas heb ik om half negen elders een afspraak. Als ik thuiskom ligt het pakket naast het huis op de kliko. Er hoefde blijkbaar toch niet voor getekend te worden.

• Heeft u weleens eerder iets bij Zwerfkei online gekocht? Ja

Zeer snelle en correcte levering

• Heeft u weleens eerder iets bij Zwerfkei online gekocht? Ja

Niet goed geholpen bij aankoop schoenen

Voor de tweede maal schoenen gekocht bij Zwerfkei en voor de tweede maal door een zeer onervaren medewerker zonder kennis van zaken geholpen. Dit geeft mij niet het juiste gevoel bij deze winkel. Daarnaast was het paar schoenen niet in mijn maat op voorraad. Ik verwacht dan dat men in de winkel voor mij de schoenen in bestelling zet. Dit wordt echter niet aangeboden en ik heb vervolgens zelf de schoenen op de website van Zwerfkei besteld waar ze gewoon op voorraad waren. Vreemde gang van zaken, geen goede ervaring.

• Heeft u weleens eerder iets bij Zwerfkei online gekocht? N.v.t.

Eerste maal dat ik hier on-line heb besteld. Grote keuze van top-producten met duidelijke uitleg er bij om je juiste keuze te maken.

Goed gedaan!

Ondanks bestelde ik mijn nieuwe lowa innox pro gtx lo. Maat 48 netgens te krijgen maar wel bij de zwerfkei. Ik had het laatste paar dus was ik wel blij. Met een grijns op mijn snoet. Bestelde ik met gezwinde spoed. Een mooi paar en in het groen. Dat had ik eerder moeten doen. Binnen toen en 2 dagen Vielen er zonder al te vragen. 1 paar schoenen op de mat. Wat een groot plezier was dat! Ze passen mooi en zitten goed. Zoals het dan ook wezen moet. Groeten Wandelbroeder Frans

Goede en snelle service

Het bestelde artikel via de sebsite was binnen 2 dagen in huis.

• Heeft u weleens eerder iets bij Zwerfkei online gekocht? Nee

Losse o-ringen voor MSR brander. Stuk goedkoper dan een complete 'Annual Maintenance Kit', zeker als je maar één of twee nodig hebt. Wel even zoeken welk ringetje je nodig hebt, maar met googlen op de nummers kom je een heel end.

Pakket in goede conditie ontvangen alsmede de bestelde goederen

Pakket in goede conditie ontvangen alsmede de bestelde goederen