Snel geleverd.

Snel het juiste artikel gevonden en besteld. Goede prijs en kwaliteit.

• Heeft u weleens eerder iets bij Zwerfkei online gekocht? Nee

Kregen waardebon bij boeken van vakantie, reisgids mogen bestellen. Deze was op voorraad en is snel geleverd

• Heeft u weleens eerder iets bij Zwerfkei online gekocht? Nee

Goede ervaring, van bestellen tot en met ontvangen

Mijn ervaring met Zwerfkei is elke keer goed, zowel in de winkel als online. Ruime keus, duidelijke informatie en een goede dienstverlening. En ook deze keer was weer een positieve ervaring. Het ging niet echt om een top-product (waterdichte hoesjes voor mijn mobiel), maar toch. Natuurlijk wordt bij het online kopen een belangrijk deel van de ervaring bepaald door de bezorgdienst. En bij Zwerfkei is dat PostNL, en daar heb ik ook goede ervaringen mee.

super

perfect verlopen

vandaag besteld, morgen geleverd

2 Helinox stoeltjes besteld en de volgende dag al in huis. Perfecte service, dankjewel.

• Heeft u weleens eerder iets bij Zwerfkei online gekocht? Nee

goede website en supersnelle bezorging

goede website en eenvoudig alles te zoeken super bezorging door Post.nl op voorkeur afleverpunt

• Heeft u weleens eerder iets bij Zwerfkei online gekocht? Nee

Mooi product goed verpakt geleverd

Het hemd wat ik zocht was bijna nergens meer te koop en alleen nog bij Zwerfkei te bestellen. De koop ging vlotjes goede communicatie en snel geleverd.

Snel en goed ontvangen

Mooi en goed verpakt en snel bezorgd

• Heeft u weleens eerder iets bij Zwerfkei online gekocht? Nee

Prima bezorgd zoals afgesproken.

Prima bezorgd zoals afgesproken.

• Heeft u weleens eerder iets bij Zwerfkei online gekocht? Nee

levering en producten volledig volgens wens!

goede kwaliteit!

• Heeft u weleens eerder iets bij Zwerfkei online gekocht? Nee

De telefonische helpdesk is goed bereikbaar, vriendelijk en levert goede service. Top, ga zo door. De zoekfunctie op de site kan beter. Bij Falke + specifieke info over het type sokken, krijg je enkele sokken (maar niet de goede, die erwel blijken te zijn) en veel onderkleding.

• Heeft u weleens eerder iets bij Zwerfkei online gekocht? Ja

Super snelle en goede verzending

De volgende dag de zending al ontvangen.

Ik kan Zwerfkei aanbevelen

Het kompas wat ik heb aangeschaft voldoet prima aan mijn eisen. Dat is mede dankzij de heldere informatie op de website. Het kompas was ook redelijk geprijsd. Een aanbeveling dus om bij Zwerfkei te kopen.

• Heeft u weleens eerder iets bij Zwerfkei online gekocht? Nee

Overzichtelijke website en snel en goed verpakt geleverd

• Heeft u weleens eerder iets bij Zwerfkei online gekocht? Nee

Je wordt goed op de hoogte gehouden over je levering, ook als het aan de zijde van het bedrijf wat het moet leveren zijn belofte niet goed nakomt. Ik heb geen spullen gekocht wat gepast moet worden, hier kan ik dan ook niets over zeggen.

Altijd betrouwbaar

Precies op tijd het onderdeel voor mijn stuurtas geleverd. Vakantie kan beginnen.

• Heeft u weleens eerder iets bij Zwerfkei online gekocht? Ja

Snelle levering bij postadres, Had ook in de brievenbus gepast

• Heeft u weleens eerder iets bij Zwerfkei online gekocht? Nee

Eerste keer bij dit bedrijf wat online besteld prima communicatie en bezorging op de afgesproken dag. Uitgebreid assortiment.

• Heeft u weleens eerder iets bij Zwerfkei online gekocht? Nee

Goede communicatie over het toezenden van mijn artikel

Ik had 2 shirts besteld en kreeg per omgaande te horen dat 1 van de 2 niet voorradig was (terwijl dat wel op de site stond). Het geld is meteen teruggestort. Ik was natuurlijk teleurgesteld maar wel tevreden over het contact. Ik zag achteraf dat ik zelfs gebeld was. Het andere shirt is keurig bezorgd.

Uitstekend!!

Makkelijke keuze en snelle levering. Zeer tevreden!

• Heeft u weleens eerder iets bij Zwerfkei online gekocht? Nee

Kwaliteit top, maatvoering goed, levertijd conform afspraak

• Heeft u weleens eerder iets bij Zwerfkei online gekocht? Nee

Overzichtelijk webshop en snelle bezorging

Grote keuze aan boeken en kaarten. Erg blij met mijn reisgidsen en wegenkaart van Lapland.

• Heeft u weleens eerder iets bij Zwerfkei online gekocht? Nee

Snel besteld - snel geleverd.

1 minuut reparatie voor 1 euro, levering in 1 dag

Mijn MSR Dragonfly brander had een nieuwe o-ring nodig tussen fles en branderpomp. Bij "die andere buitensportzaak" kon je alleen een reparatiekit kopen van 35 euro, waarvan alle onderdelen al bij de Dragonfly zitten, behalve de o-ringetjes, maar zonder het o-ringetje voor op de brandstoffles, of een expeditie-kit van 50+ euro waar dat o-ringetje dan wel in zit. Bij zwerfkei even simpel: 1 ringetje, 1 euro, 1 dag bezorgtijd.. gewoon door de brievenbus! Vervangen was 1 minuut werk. Top deal!

Goede service en levering

Wandelschoenen besteld, keurig geleverd.

Jaap Bijzerweg 10

3446 CR Woerden