Verzorgd en snel geleverd

Ikben er blij mee

• Heeft u weleens eerder iets bij Zwerfkei online gekocht? Nee

Prima service en snelle levering

Meestal schrijf ik geen reviews. Maar ik vond dat ik erg goed geholpen ben bij Zwerfkei. Op de website stond dat een bepaald artikel dat ik graag wilde aanschaffen, in voorraad was, ik heb voor de zekerheid gebeld of dat werkelijk het geval was. De medewerker, Johan, heeft gecheckt, hij was vriendelijk, informatief en behulpzaam. Gelijk het item besteld en het is de volgende dag al bezorgd. Een prima ervaring.

• Heeft u weleens eerder iets bij Zwerfkei online gekocht? Ja

super service en snelle handelingen

een maat te klein besteld, maar heel snel de juiste maat gestuurd gekregen en de betaling ook snel terug gestort. super service

Vriendelijke klantenservice

Ik was de factuur kwijt, maar kon het product toch gemakkelijk ruilen.

Correcte afhandeling

Voor herhaling vatbaar

• Heeft u weleens eerder iets bij Zwerfkei online gekocht? Nee

prachtige lekker schoen en goed geregelde levering

Al een tijdje wilde ik Glerups en bij Zwerfkei vond ik de juiste kleur en maat. De bestelling was binnen een paar dagen in huis maar helaas was de maat van mijn partner niet goed. Zwerfkei heeft echter een goed geregeld retourzendingsprotocol waardoor ik het heel gemakkelijk teruggezonden heb. Weer een paar dagen later was de juiste maat bij ons en nu genieten we volop van een heerlijk zachte vilt schoen voor in huis. Het is natuurlijk afwachten hoe lang het product meegaat (ik zie al wel wat pluisjes vilt rondzwerven) maar voorlopig heel blij!

snel en goed afgehandeld

Een mooi aanbod, gemakkelijke bestelprocedure en snelle levering. Ik ben blij met mijn glerups!

• Heeft u weleens eerder iets bij Zwerfkei online gekocht? Ja

Nieuwe wandelschoenen gekocht bij prima webshop

Normaal ga ik naar de winkel voor de aanschaf van artikelen, even kijken en voelen. Maar in dit geval betrof het de bestelling van dezelfde schoenen als die ik 4 jaar geleden had gekocht. Toch nog even alles uitgepluisd op de website. Er staat goede informatie over pasvorm en gebruik, waardoor ik tot de conclusie kwam dat mijn huidige schoenen nog steeds de beste zijn. Eind van de middag besteld, de volgende middag al in huis. Keurig in doos, ondertussen goed geïnformeerd per mail over de status van de bestelling. Mocht je het wel willen terugsturen: de achterzijde van de factuur die bij de goederen zit bevat al het zelfklevende retourlabel en instructies. Over nagedacht dus.

Precies wat ik zocht.

Ik word goed op de hoogte gehouden waar mijn bestelling zich bevindt. En snelle levering.

snel geleverd, goed verpakt

Plezierige ervaring, bestelling soepel verlopen en afgehandeld.

doen wat ze zeggen

Snelle levering, keuze voor hergebruikte verpakking.

• Heeft u weleens eerder iets bij Zwerfkei online gekocht? Ja

Zo blij dat ze bij jullie op voorraad waren !

Had ze al op maandag verwacht maar dinsdag ook prima..erg blij mee en n topbezorging!

prima service van zwerfkei

Mijn ervaring is positief. Vlotte levering.

Super service

Snel verstuurd. Je wordt goed op de hoogte gehouden. Kortom, afspraak is afspraak. Vind ik bijzonder belangrijk

Prettige winkel, goede spullen, goede service

Prettige winkel, goede spullen, goede service

• Heeft u weleens eerder iets bij Zwerfkei online gekocht? Nee

Bestelling mooi op tijd gearriveerd.

Van bestelling tot ontvangen is het allemaal probleemloos verlopen.

Echt nieuwe schoenen

Het gebeurt wel eens dat de schoenen zo vaak verzonden zijn dat er geen sprake meer kan zijn van nieuwe schoenen,dus bij deze een 10

Uitstekende service zoals altijd

Uitstekend product, snelle dienst

Product online besteld dat heel snel werd geleverd. De communicatie hierover vanuit Zwerfkei was uitstekend: helder en accuraat.

Wat een service!

Gistermiddag deed ik een bestelling via de webshop. Alleen kreeg ik een probleem bij het invullen van het digitale formulier. Ahha een chat mogelijkheid. Hier had ik ook snel contact. Mooi. Maar het probleem kon zo niet worden opgelost. Ik kreeg een telefoonnummer. Gelijk gebeld en kreeg Johan aan de lijn. Zo werd de bestelling geregeld. Na een mailtje kon ik ook betalen. Later die middag zag ik dat er een mailtje was met een bevestiging van mijn bestelling. Oh jee, de kleur klopte niet. Had ik dit niet goed verteld? Gelijk gebeld en kreeg Johan weer aan de lijn. Gelukkig kon ik dit nog gewijzigd krijgen. Even later ook hiervan per mail de bevestiging. Ook steeds mailtjes dat de schoenen bij Postnl waren aangeboden, wanner ik ze kon verwachten, zelfs een dat pakketje afgeleverd was. Hulde voor jullie service en een extra pluim aan Johan. Ben zeer tevreden.

• Heeft u weleens eerder iets bij Zwerfkei online gekocht? Nee

Gisteren besteld vandaag geleverd. Voor het eerst wandelschoenen via internet gekocht maar op basis van mijn huidige Meindls met een zelfde specificatie heb ik het aangedurfd. En ze zijn top!

• Heeft u weleens eerder iets bij Zwerfkei online gekocht? Nee

er kan iets mis zijn, het gaat er om hoe je het oplost

Mijn kersverse wandelschoenen gaan stuk. Door het schuren van de onderkant van mijn broek. Daar kan Zwerfkei niets aan doen natuurlijk. Het gaat er om hoe je een probleem oplost en dat doen ze geweldig. Ik kon kiezen tussen reparatie of een nieuw paar. Bovendien mag ik ze kosteloos toesturen. Als dat geen topservice is!

gemakkelijk en snel

keurig verpakt, snelle aflevering en duidelijke factuur meegeleverd

Fijne webshop

Begin januari wilde ik online een tarp en wat andere tentspullen bestellen, d.w.z. buiten het normale kampeerseizoen. Ik verwachtte daarom geen onmiddellijk antwoord op een e-mail met vragen over het materiaal. Maar binnen een halve dag wist ik al wat ik graag wilde weten - veel sterren! Enige aftrekpunt (9 ipv 10) i.v.m. een vertraging in de bestelling, die mogelijk aan PostNL lag. Maar na één telefoontje, met een servicemedewerker die het per se goed wilde uitzoeken, was dat probleem ook weer opgelost. Heel goede service!

Zoals altijd, uitstekend

Goede website, geweldig assortiment en snelle service. Ook het verpakkingsmateriaal was perfect afgestemd op het artikel en verzendwijze. Daar kunnen andere (web)shops nog wat van leren.

Jaap Bijzerweg 10

3446 CR Woerden