Geweldig!

Geweldig snelle levering van geweldige vilten sloffen! Ik ben zeer tevreden over decoasvorm èn de maat

prima verzorgd

- voor wandelen veel keuze.

• Heeft u weleens eerder iets bij Zwerfkei online gekocht? Nee

Zwerfkei maakt alle beloftes waar

"Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis". Op de valreep plaatste ik om 16:55 uur mijn bestelling en inderdaad, de volgende dag ontvangen. Geweldige kwaliteit wandelschoenen. Er zit zelfs een pasinstructie bij. Top!

• Heeft u weleens eerder iets bij Zwerfkei online gekocht? Nee

Gisteren besteld vandaag in huis, perfect !

Gewoon goed

supersnelle service

De sloffen die ik had besteld voor mijn dochter bleken niet de goede maat te zijn. Op de website kon ik vinden hoe ik ze kon ruilen, dus snel geregeld, en de volgende dag appte mijn dochter dat de nieuwe sloffen alweer binnen waren. Supersnel! Bedankt!

• Heeft u weleens eerder iets bij Zwerfkei online gekocht? Nee

Snelle bezorging en goede service

Ik werd aan de telefoon vriendelijk en effectief geholpen en daarna werd de kaart snel opgestuurd…. Nauwelijks een dag later had ik hem in huis

Snelle levering, zoals geadverteerd

Op het randje om 19:00 besteld en de volgende dag al bezorgd. Betrouwbaar en snel dus. Bedankt!

Product voldoet aan verwachting

De Meindl inlegzolen zijn perfect en ik heb weer een zalige demping.

• Heeft u weleens eerder iets bij Zwerfkei online gekocht? Nee

Klimmateriaal uit de winkel is oud

Van de 4 geleverde slings in augustus 2021, is de productiedatum als volgt: 1x oktober 2018 1x april 2019 1x 2019 1x februari 2021 Aangezien dit klimmateriaal uiterlijk 10j na productie vervangen moet worden, is het niet goed dat er producten opgestuurd worden die al ruim 25% van hun levensduur hebben gehad. Tot nu toe kom je meestal tegen dat er wel eens een geleverde sling een jaar oud is (vrij gebruikelijk), tot maximaal 1.5 jaar. Maar 2-3 jaar oud is niet netjes.

top

snel betrouwbaar en communicatief ook als verwachting wordt bijgesteld

• Heeft u weleens eerder iets bij Zwerfkei online gekocht? Nee

Zwerfkei, een geweldige mooie winkel, zowel voor jou als voor mij.

De Zwerfkei, heel fijne winkel. Gezellig en voor alles wat je nodig hebt voor je buitensport. Zeer goed advies voor wat jij nodig hebt. De webshop is geheel compleet voor als je thuis wilt “winkelen”. Indien het bestelde niet naar je wens is, kan je het zonder problemen retourneren. De retoursticker zit bij de zending. De Zwerfkei is een echte aanrader.

accuraat, snel in huis

Even geen tijd om de winkel te bezoeken, dan maar online. Het pakket werd de volgende dag bezorgd. Chapeau!

wat een superservice!

Ik zocht een nieuwe gesp voor mijn rugzak en kon die nergens vinden. Ik ben extra klantvriendelijk geholpen door Zwerfkei; goed meegedacht, goede en snelle service.

• Heeft u weleens eerder iets bij Zwerfkei online gekocht? N.v.t.

Eenvoudig bestellen, snelle levering

Bestellen via de website gaat snel en eenvoudig. Vlot geleverd. Het artikel is ook conform omschrijving en afbeelding.

mooi op tijd

zeer goed, snel en goed afgeleverd.

prima !

alles snel conform bestelling

Correct

Levering in goed staat op juiste tijdstip geleverd

Snelle en vlotte bediening

Alles mooi verpakt, snelle levering en goede communicatie over de verwerking van het bestelde product.

Snel en accuraat!

Het selecteren van het product op de website was snel en efficiënt. De verzending werd goed geïnformeerd en uiteindelijk op tijd afgeleverd. Prima shopping-ervaring. Alleen: waarom kan ik geen account aanmaken op Zwerfkei? En een wensenlijstje bijhouden?

Uitstekend!

Gister besteld en mooi op tijd binnen de volgende dag! Tevreden

Goede ervaring!

Duidelijke website, ruim assortiment en snelle levering. De mogelijkheid om mijn order te ontvangen in een hergebruikte doos was prima!

uistekend

product is bezorgd op de dag dat zwerfkei aangaf en post.nl heeft prima van tevoren laten weten binnen welke tijdsperiode van 2,5 uur)het pakket aan de deur zou worden geleverd. Dat is gebeurd!

• Heeft u weleens eerder iets bij Zwerfkei online gekocht? Ja

Werd gebeld dat een artikel niet op voorraad was en of ik de bestelling alsnog wilde plaatsen icm een refund voor het product. Heel fijn om zo persoonlijk geholpen te worden.

• Heeft u weleens eerder iets bij Zwerfkei online gekocht? Nee

Zo zouden meer winkels moeten zijn.

Een (online)winkel die aandacht hoog in het vizier heeft staan. Aandacht voor de klant, voor de verzending, voor het assortiment, voor details en voor hun vakgebied.. Ik krijg een prettig gevoel van deze winkel. Ze verkopen ook vervangende onderdelen van fietstassen bijvoorbeeld. Veel vergelijkbare winkels beginnen daar niet aan.

• Heeft u weleens eerder iets bij Zwerfkei online gekocht? Nee

Gisterenavond besteld, deze ochtend gekregen (België)

Belofte om dag erna te leveren, zelfs op zaterdag in België, volledig voldaan.

Jaap Bijzerweg 10

3446 CR Woerden