Helemaal goed

Vlotte levering, kwaliteitsproducten.

Snel en correct

• Heeft u weleens eerder iets bij Zwerfkei online gekocht? Ja

Snelle goede afhandeling met prima service

Bestelde artikelen snel en goed geleverd. Via telefoon informatie ingewonnen en op een zeer klantgerichte manier geholpen.

• Heeft u weleens eerder iets bij Zwerfkei online gekocht? Nee

ZWERFKEI is de beste site voor outdoor& travel !

ZWERFKEI is echt de allerbeste site voor Outdoor&Travel !! Alles is tot in de puntjes maximaal verzorgd En ze houden rekening met duurzaamheid( het klimaat)! Fantastische producten! Ik ga in ieder geval nooit meer naar een andere site dan ZWERFKEI ! Je vindt er alles wat je nodig hebt! Eindelijk een site die ook online altijd zonder problemen goed werkt !!

Snel geleverd, millieuvriendelijke verpakking

Wat fijn om een winkel tegen te komen die geen plastic gebruikt bij het versturen. Het pakket was er binnen de genoemde leverdatum en geheel in papier verpakt!

Goed en snel geleverd

• Heeft u weleens eerder iets bij Zwerfkei online gekocht? N.v.t.

snel, betrouwbaar en compleet

Zwerfkei scoort niet alleen goed in haar winkel met haar assortiment met ook op de website. Grote collectie, prima informatie, snel, eenvoudig te navigeren.

Goede winkel, goede service

Eerder in winkel altijd goed geholpen. Nu voor het eerst online iets besteld, goed en snel geleverd

• Heeft u weleens eerder iets bij Zwerfkei online gekocht? Nee

super snel mn barebones lamp binnen

op dinsdag rond vijf uur 's middags mn barebones lamp besteld via de website en woensdag om 1 uur in de middag ontvangen.

• Heeft u weleens eerder iets bij Zwerfkei online gekocht? Ja

Telefonisch contact, netjes en duidelijk. Service top! Bestelling op tijd geleverd.

• Heeft u weleens eerder iets bij Zwerfkei online gekocht? Nee

bestelling ging meteen de deur uit, en had ik de volgende dag binnen. ook de berichten hoe laat het pakket bezorgd zou worden ging goed. duidelijk en snel

• Heeft u weleens eerder iets bij Zwerfkei online gekocht? Ja

Uitgebreid program en snelle levering

Wandel en fiets kaarten in een uitgebreid program, snel uit voorraad geleverd!

• Heeft u weleens eerder iets bij Zwerfkei online gekocht? Ja

Ik heb gelijk een tweede paar besteld

De Glerups zitten heerlijk. Supersnel geleverd. Heb voor het kamperen een paar besteld met een rubberzool.

• Heeft u weleens eerder iets bij Zwerfkei online gekocht? Nee

Bestelde correct en snel geleverd

Artikel was zoals beloofd op website op voortaad en vlot en netjes bezorgd

goed verzorgd

snel en heldere communicatie

Prima.

Ruilen voor nieuwe maat werd vlot afgehandeld, na een goed antwoord op telefonische vraag. Helaas ook deze wandelschoenen nog niet goed passend, maar dat ligt aan mij als klant met beetje lastige voetvorm. Verder schoenen heen en weer gaan sturen tot er iets past lijkt me geen goed idee. De webwinkel is echter zo informatief en klantvriendelijk en assortiment zo groot, dat ik van plan ben naar de winkel in Woerden te komen (vanuit Delft).

• Heeft u weleens eerder iets bij Zwerfkei online gekocht? Nee

Prettig contact. Goede advisering.

Prettig email- en telefonisch contact. Goede advisering en klantvriendelijke ondersteuning. Tussentijds informatie ontvangen over bestelde product en snelle levering. Prima service.

Doet wat het belooft

Betrouwbaar goed

• Heeft u weleens eerder iets bij Zwerfkei online gekocht? Nee

vlotte levering, informatie zoals weergegeven.

goede service, goede opvolging. Vlot bestellen via internet.

• Heeft u weleens eerder iets bij Zwerfkei online gekocht? Nee

Alles verliep goed en snel

Levering snel en voorspoedig. Goede communicatie. Alles naar wens

Snelle en keurige levering

Nog even voor de vakantie snel een tweede fietsbroekje besteld, keurig volgens aangegeven levering afgeleverd!

Vandaag besteld, morgen geleverd ook in België

Vandaag besteld, morgen geleverd ook in België

• Heeft u weleens eerder iets bij Zwerfkei online gekocht? Nee

Weer een uitstekende service van Zwerfkei!

De persoonlijke service van Zwerfkei is geweldig! Toen mijn bestelde sandalen er niet in de juiste kleur waren, belden ze op en kon ik direct een oplossing met hun regelen. Zo'n persoonlijke service kom je zelden nog tegen. Dus een dikke pluim en dank je wel!

Supergoed gergeld!

Ik heb eerst teklefonisch contact gehad met een medewerker van Zwerfkei en ben goed geadviseerd welke schoenen ik het beste kon bestellen. Ik heb vervolgens een aantal schoenen besteld en rustig thuis gepast. Ik heb uiteindelijk een keus gemaakt en de schoenen die ik niet wilde retour gezonden. Het hele proces van bestellen tot het afhandelen van de retourzending en het terug ontvangen van het restant van de retourzending bedrag kost uiteindlijk maar 3 werkdagen. Ik ben blij met mijn schoenen!

Supersnelle levering

Ik was eigenlijk aan de late kant met bestellen. Dus de Meindl inlegzolen zouden vrijdagg pas binnenkomen. Eigenlijk net te laat voor mijn laatste dag van de alternatieve 4 daagse. Maarrrr..vandaag toch nog binnengekomen. Super bedankt!!

Jaap Bijzerweg 10

3446 CR Woerden