Nadat ik zelf het verkeerde artikel had besteld, kon ik dit kosteloos retourneren en omruilen in dezelfde actie. Dinsdag op de post gedaan, donderdag de juiste slaapzak ontvangen. De bezorger vroeg netjes om mijn id. Perfect!

Geweldig.

Een super handige schaar voor een leuke prijs.

Snelle en adequate levering

zie boven

• Heeft u weleens eerder iets bij Zwerfkei online gekocht? Nee

Goede uitleg over wandel/werkschoenen. Werd snel teruggebeld nadat bleek dat betrefende afdeling druk was.

• Heeft u weleens eerder iets bij Zwerfkei online gekocht? Ja

Pakketje lag keurig en op tijd klaar

Prima ervaring

• Heeft u weleens eerder iets bij Zwerfkei online gekocht? Ja

Drie besteksets kwamen aan .

Drie besteksets ( Kupilka , elke van die sets vier delen , zwart ) kwamen aan ( afhaalpunt PostNL ) . Bedankt !

Ruime keus, snelle levering

Groot assortiment, overzichtelijk, artikelen van goede kwaliteit. Prima service.

uitstekend

Snelle levering en goede producten. Ik had nog een vraag en ben zeer plezierig te woord gestaan door de medewerker van de webshop.

geweldig

zeer goede service, kon ook iets nabestellen met gratis verzending. Dat heb ik nog nooit eerder meegemaakt.

Snelle levering, fijne schoenen

Zorgvuldigheid mbt hoe ik wandelschoenen moet passen, zeer snelle levering, en heel blij met mijn nieuwe schoenen!

Kwalitatieve kaart, snelle levering

In eerste instantie had ik de verkeerde kaart besteld, mede door het enigszins onduidelijke plaatje van de inhoud van de kaart (maar ook eigen onzorgvuldigheid). Snel retour gestuurd en snel een nieuwe ontvangen. Top!

• Heeft u weleens eerder iets bij Zwerfkei online gekocht? N.v.t.

Top geregeld

Snelle zending, alles op orde

• Heeft u weleens eerder iets bij Zwerfkei online gekocht? Nee

Goede kwaliteit producten en vlotte afhandeling van de bestelling

Normaal koop ik liever fysiek bij de Zwerfkei, om de producten te kunnen voelen/passen en goed advies te krijgen. Nu ging het om een duffel die ik al eerder in de winkel gezien had, dus durfde ik wel online te bestellen. De afhandeling van de bestelling ging vlot en het werd de volgende dag al bezorgd.

Goede, vlotte service

Twee wandelgidsen besteld bij Zwerfkei. We waren liever naar de winkel gekomen, maar hadden daar helaas geen tijd voor. Zwerfkei nam nog telefonisch contact op voor overleg m.b.t. levertijd. Beide boeken zijn keurig vlot bezorgd. Het hergebruik van verpakkingsmateriaal in het kader van duurzaamheid is een goed initiatief.

Snel, netjes en top!

Net iets voor 5 uur besteld en de andere dag al binnen. Netjes en goed verpakt in een al eerder gebruikte doos ,wat ik ook wenste en het product zelf ziet ook heel goed uit. Ik heb het nog niet getest. Wat ik ook een pluspunt vindt is dat er ook iets bij zit voor eventuele retour mocht je dat wensen. Daar mogen andere online ondernemingen wel een voorbeeld van aannemen. Kortom top. Goede en snelle service. Ik zal de volgende keer ook weer hier bestellen.

• Heeft u weleens eerder iets bij Zwerfkei online gekocht? Nee

Correcte en snelle service.

Correcte en snelle service.

• Heeft u weleens eerder iets bij Zwerfkei online gekocht? N.v.t.

Duidelijke site en snelle levering

Prima uitleg en snelle levering

Vlot geleverd

Product voldoet aan verwachting. Erg blij dat het onderdeel (glas van een gaslamp) bij jullie op voorraad lag.

Top service!!!

Snelle levering in deze tijd.

• Heeft u weleens eerder iets bij Zwerfkei online gekocht? Nee

Alles naar wens verlopen.

Ook on-line goede bergsportwinkel

Levering is supersnel. Is niet altijd nodig, maar kwam dit keer goed uit. Assortiment voor de bergsporter is groot, zowel in de fysieke winkel als on-line. Sympathiek dat je voor gebruikte verpakking kunt kiezen.

Snelle en goede levering

snel en goed

de levering was vroeger dan verwacht en het artikel was goed verpakt.

• Heeft u weleens eerder iets bij Zwerfkei online gekocht? Nee

De bestelling is keurig verzorgd en afgeleverd.

Na mijn bestelling via internet kreeg ik direct een e-mail met een bevestiging. Daarna kon ik zien hoe het met de afhandeling ging. Vervolgens kon ik via track and Trace mijn pakketje volgen. Ook kreeg ik keurig bericht wanneer ik het pakketje kon verwachten. Dat was leuk om te zien omdat ik in Frankrijk woon. Post Nl en Chronopost hebben er voor gezorgd dat mijn pakketje op het aangegeven tijdstip werd afgeleverd. BRAVO! Dank! Ik kan mijn Leki stokken nu weer goed gebruiken.

Jaap Bijzerweg 10

3446 CR Woerden