Prima producten en goede aankoopervaring

Kwaliteitsproducten gevonden voor alles wat ik nodig had. Veel andere winkels hadden niet de MSR fuel pump vervanging die ik zocht.

• Heeft u weleens eerder iets bij Zwerfkei online gekocht? Ja

Het juiste product zeer snel geleverd

Een paar schoenen dat in mijn maat lastig te krijgen was of elders een lange levertijd had binnen een dag afgeleverd.

• Heeft u weleens eerder iets bij Zwerfkei online gekocht? Nee

Alles héél vlot verlopen!

Doen wat ze beloven. Ook de prijs zit goed.

• Heeft u weleens eerder iets bij Zwerfkei online gekocht? Nee

1e zending was 1/2 maatje te groot, maar 2e was prima. Ook mijn betaling werd na retourontvangst direct terug gestort.

• Heeft u weleens eerder iets bij Zwerfkei online gekocht? Nee

Uitstekende service. Snel en correct geleverd.

Alles dik in orde.

• Heeft u weleens eerder iets bij Zwerfkei online gekocht? Nee

De manier waarop en zeer tevreden !!!

Ik had wandelschoenen gekocht van het merk Meindl Garda Identity deze na 2 weken wandelen 70 km per week begon de achterkant van de hak al behoorlijk weg te slijten. Ik heb contact opgenomen met Zwerfkei waar ik deze schoenen heeft gekocht,na overleg over dit probleem kreeg ik een mail om de schoenen terug te sturen en boden mij een andere zool van VIBRAM aan deze zool heb ik al eerder bij schoenen gehad. Na 2 weken schoen weer terug en zeer zeer tevreden met deze zool en kosteloos zijn ze hiermee opnieuw verzoold. Service Service de enige manier om je klant te behouden !!! Hartelijk dank Zwerfkei super !! A van Dijk

Zeer zorgvuldig

Heb meerdere dingen bij Zwerfkei gekocht, online en in de winkel en mijn ervaringen zijn uitmuntend. Zeer vriendelijk personeel, erg behulpzaam maar niet opdringerig. Ook online aankopen retourneren gaat zeer soepel, nieuwe product werd snel geleverd. Als ik goede outdoor spullen nodig heb ga ik naar de Zwefkei!

Vlot, snelle levering

Snel en accuraat

Prima service en alles past!

• Heeft u weleens eerder iets bij Zwerfkei online gekocht? Ja

uitstekend- precies wat ik hebben wilde

Ik was al een tijdje op zoek naar een waterdichte bagagezak voor mijn supertent. Gevonden- mooie lichtgewicht Ortlieb- en hij is precies wat ik hoopte!

Correcte en vlotte afhandeling

Dit was onze eerste bestelling bij jullie.

• Heeft u weleens eerder iets bij Zwerfkei online gekocht? Nee

Fijne en duidelijke communicatie, daar word je blij van! En dan ook nog eens snel geleverd.

• Heeft u weleens eerder iets bij Zwerfkei online gekocht? Nee

Mooie jas, juiste maat en snel bezorgd

Mailtje ontvangen toen product weer op voorraad was. Maat is perfect. Mooie jas. Helemaal blij mee!

Mijn bestelling

Mijn bestelling kwam zeer snel binnen in een doos die is hergebruikt. Heel goed en duurzaam.

• Heeft u weleens eerder iets bij Zwerfkei online gekocht? Ja

Perfecte service, heel vlotte levering

• Heeft u weleens eerder iets bij Zwerfkei online gekocht? N.v.t.

Snel geleverd ,goed product erg content

Zeer vlotte service

Fijne fietsonderbroek besteld. Helaas maatje te klein. Direct retour gestuurd. Supersnelle reactie van Zwerfkei en dag later meteen de juiste maat opgestuurd gekregen. Klasse service!!

• Heeft u weleens eerder iets bij Zwerfkei online gekocht? Ja

Goed product. Snel geleverd.

• Heeft u weleens eerder iets bij Zwerfkei online gekocht? Ja

Ontvangen wat ik besteld heb

Geleverd gekregen wat ik heb besteld binnen de aangegeven tijd. En zo hoort het!

Ruim gesorteerd, deskundig personeel

Winkel waar je je heerlijk kunt verlekkeren. Je kan er ook verdwalen, maar gelukkig zijn er dan mensen die je met hun deskundigheid terzijde staan: “begeleid winkelen”.

• Heeft u weleens eerder iets bij Zwerfkei online gekocht? Ja

Bestelling werd netjes en snel bezorgd.

Snel

Alles klopt!

• Heeft u weleens eerder iets bij Zwerfkei online gekocht? Nee

fijn advies en super snelle afhandeling en bezorging

Prima telefonisch advies gekregen, omdat ik niet naar de winkel kon komen. Daarna online besteld en super snel mijn pakket gekregen, en ook nog in een hergebruikte doos: SUPER! :):) dank jullie wel, en nu snel op avontuur met mijn mooie nieuwe slaapzak!

As smooth as butter

Bestelling verliep ontzettend soepel: overzichtelijke site, eenvoudige bestelling, goede en duidelijke communicatie. Bonus: voor verzending van je spullen kan je kiezen voor een "2dehands" doos (een doos die al eerder is gebruikt). Top idee! :-)

perfect as usual!!!

Zeer snelle levering, veel keuze in kwaliteitsvolle producten

Jaap Bijzerweg 10

3446 CR Woerden