Zoals reeds vele jaren maar dan bij winkelbezoek voorheen uitstekend!

Winkel en websitekeuze maaar ook snelheid en kwaliteit van bestellen en levering.

• Heeft u weleens eerder iets bij Zwerfkei online gekocht? Ja

Fijne webshop met goed advies

Fantastische service, duidelijk bij elke stap, goeie informatie zowel op de site als in de doos bij levering. Snel, netjes, en moeiteloos.

• Heeft u weleens eerder iets bij Zwerfkei online gekocht? N.v.t.

Gaan we zeker nog meer bij bestellen

Makkelijk om te bestellen en zeer snelle levering.

• Heeft u weleens eerder iets bij Zwerfkei online gekocht? Ja

Dit is mijn eerste ervaring. De reisgids van Kroatië was bijna nergens meer verkrijgbaar. Gelukkig nog wel bij Zwerfkei. Bestelling is prima verlopen, de volgende dag geleverd. Ik wiil de winkel in Woerden graag een keer bezoeken.

Slechte ervaring schoenenafdeling

Ik verwacht dat als ik wandelschoenen bij de Zwerfkei koop, ik deskundig en klantvriendelijk behandeld word. Dat was helaas niet het geval. Om te beginnen zou er maar 1 paar schoenen in mijn maat zijn. Nadat ik weg wilde gaan, kwam de medewerker alsnog met een ander paar schoenen. Ik draag zooltjes maar kon in eerste instantie geen zooltjes lenen van de Zwerfkei. Pas toen er aan een andere klant zooltjes werden aangeboden en ik de verkoper hierop attendeerde, kreeg ik één zooltje voor mijn rechter voet. Het andere zooltje kon hij niet zo snel vinden en ik moest het hier maar mee doen. Bij mij stond de service van de Zwerfkei als goed bekend maar als dit het nieuwe service niveau is, zien jullie mij hier nooit meer. De ongeïnteresseerdheid van deze verkoper is geen reclame voor de Zwerfkei.

• Heeft u weleens eerder iets bij Zwerfkei online gekocht? Ja

Dank Zwerfkei voor de goede service

keurig pakket binnen 1 dag ontvangen. Dank jullie Zwerfkei team! En dank Evert voor je kattenbel. :-)

• Heeft u weleens eerder iets bij Zwerfkei online gekocht? Ja

Zeer snelle en correcte levering.

Zeer snelle en correcte levering.

Prima producten/service

Prima producten snelle levering uitstekende service

Super snelle levering

Via de overzichtelijke site een paar wandelschoenen besteld en de volgende dag al in huis. Prima snelle service.

Ouderwets goed

helemaal prima allemaal! fijne club met menselijke maat.

• Heeft u weleens eerder iets bij Zwerfkei online gekocht? Ja

Vond in de webshop eenvoudig en snel wat ik zocht, op voorraad was, bestelde en de dag erop thuis bezorgd kreeg.

• Heeft u weleens eerder iets bij Zwerfkei online gekocht? Nee

Mooie wandelschoenen, perfekte pasvorm. Snelle levering.

Zeer tevreden.

• Heeft u weleens eerder iets bij Zwerfkei online gekocht? Nee

Prima in orde, maar extra betaling voor avondbezorging is een farce

Mijn bestelling van zwerfkei was picobello in orde. Bij de plaatsing van de order betaalde ik 2 € extra voor een avondbestelling van Post.nl Dat blijkt een enorme farce te zijn, post.nl bezorgt het pakketje gewoon overdag. Gelukkig was ik ( toevallig) thuis. Maar wie steekt die twee euro nu in zijn zak? Zou sympathiek zijn, als die aan mij wordt teruggestort.

Snel

Snelle levering.

Top geregeld

Al klant sinds 1985, toen Zwerfkei nog in het centrum van Woerden gevestigd was. Inmiddels verhuisd naar Hasselt (Ov.) maar omdat we weten dat we op de kwaliteit, maar vooral de service van Zwerfkei kunnen rekenen hebben we de 2e Hilleberg Keron 4 GT weer bij jullie gekocht.

• Heeft u weleens eerder iets bij Zwerfkei online gekocht? Ja

Snelle levering en in winkel echte experts

Echt gespecialiseerd op lichtgewicht spullen. Dat is erg fijn!

• Heeft u weleens eerder iets bij Zwerfkei online gekocht? Ja

Boeken besteld maar 1 is piepklein!

Was op de foto niet te zien. Het boek is zo klein dat het niet eens goed leesbaar is.

• Heeft u weleens eerder iets bij Zwerfkei online gekocht? Nee

Mijn bestelling is snel en volgens afspraak geleverd. Ik ben zeer tevreden over het product en de communicatie na de levering.

• Heeft u weleens eerder iets bij Zwerfkei online gekocht? Nee

Zeer snelle levering. Gratis verzending en retour. Heel makkelijk retourproces. Snel geld terug indien retour. Zwerfkei maakt gebruik van zo min mogelijk verpakkingsmateriaal.

Snel bezorgd

Inderdaad de volgende dag al bezorgd.

geleverd volgens afspraak

uitstekend

• Heeft u weleens eerder iets bij Zwerfkei online gekocht? Nee

Snelle levering en goede maat

Duidelijke site, eenvoudig besteld

Overzichtelijke site met voldoende informatie over het product. Eenvoudig besteld en snel in huis.

Uitstekende service!

Schoenen laten verzolen ipv nieuwe schoenen op advies van de medewerker. Ik ben zeer tevreden met het resultaat en de snelle service en duidelijke communicatie.

Jaap Bijzerweg 10

3446 CR Woerden