Zeer goede ervarning

Mijn eerst contact verliep via chat; super klantvriendelijk. Daarna heb ik besteld en ik had mijn pantoffels binnen 24-uur in huis. Super!!!

• Heeft u weleens eerder iets bij Zwerfkei online gekocht? Nee

Top! Snel kwaliteit geleverd.

Mijn Aclima hotwool vest snel geleverd gekregen. Ook op de hoogte gehouden van het bezorgproces. Niks op aan te merken.

• Heeft u weleens eerder iets bij Zwerfkei online gekocht? Nee

Keurig en op tijd is mijn bestelling geleverd.

• Heeft u weleens eerder iets bij Zwerfkei online gekocht? N.v.t.

Prima service!

Via de chat een vraag gesteld over een half jaar geleden gekochte wandelschoenen. Ik wist het model niet meer. Desbetreffende schoenen waren nog op voorraad. Ik kreeg de link waardoor ik een tweede paar kon bestellen. Twee dagen later had ik de schoenen al thuis. Top service!

• Heeft u weleens eerder iets bij Zwerfkei online gekocht? Ja

Scherp geprijst, goede service, snelle levering!

prettige ervaring , dat een item gewoon mooi geprijsd is , snel geleverd en een mooie website, chapeau.

Geweldig snelle service.

Gisteren besteld vandaag keurig ontvangen.

• Heeft u weleens eerder iets bij Zwerfkei online gekocht? Nee

Goed aanbod, snelle service.

Ben ook heel tevreden over de service om een gebruikte doos te gebruiken voor de verzending.

snel geleverd

ik ben erg blij met mijn wollen inlegzooltjes van Glerups

• Heeft u weleens eerder iets bij Zwerfkei online gekocht? Nee

Vlot, goede communicatie, prima levering, mooi product (wandelschoenen)

• Heeft u weleens eerder iets bij Zwerfkei online gekocht? Ja

Snel besteld, snel verzonden, snel in gebruikgenomen.

Prima veters volgens mij. Bedrijf prima.

goed product, snelle levering

mooie slippertje voor bijhouden van keukenmessen

Geweldige service

Snelle levering en goede onlineservice!

Correcte levering, producten zijn zoals aangegeven in de webshop.

Alles is in goede staat ontvangen, zoals verwacht. Zwerfkei heeft mij goed op de hoogte gehouden van vertragingen en tijdstip van bezorgen.

Mooie schoenen. Snelle levering. Zeer tevreden

Mooie stevige wandelschoenen. Snel bezorgd. Helaas zat bij mij de rechterschoen bij de hak niet lekker. Ik heb ze terug gestuurd en ander model uitgekozen.

Prima, Top.

Supersnel.

Op tijd geleverd met goede zorg

Men had moeite gedaan om het pakket goed over te dragen. Bezorging was mooi op tijd.

Vriendelijk, professioneel en servicegericht

Nieuwe wandelschoenen kopen kan dus ook prima online, met hulp van de medewerkers van Zwerfkei. Vriendelijke, behulpzame en vlotte ondersteuning via de chat ervaren. Duidelijk een professional die me hielp. Blij met mijn nieuwe en uitstekend passende wandelschoenen.

Prima geregeld.

Omdat het artikel kleiner viel dan gedacht, aangegeven dat ik wilde ruilen. Werd prima geregeld, ook het retourneren. (Ik ben geen webshopper normaal gesproken)

Goed assortiment en snel bezorgd

Goed georganiseerd en betrouwbaar.

Alles, van 't begin tot 't einde, is perfect verlopen! Heel tevreden!

Snelle levering en goederen komen overeen met de omschrijving. Aandachtspunt voor klantenservice is dat onkosten voor retourzenden voor de klant zijn. In tijden van corona-maatregelen is fysiek bezoek van de winkel niet mogelijk. Mogelijkheid voor achteraf betalen instellen i.v.m. hoge kosten voor aanschaf specialistische goederen.

Perfect verzorgd

Keurig verzorgd

Bestelling en levering zoals het hoort.

Mijn bestelling is goed afgeleverd en zonder problemen.

Fijne sloffen

Snelle levering. Goede communicatie en goed geregeld

Jaap Bijzerweg 10

3446 CR Woerden