Zorgvuldig en snel

Ik werd goed op de hoogte gebracht tijdens het hele proces van bestelling ontvangen tot pakje bezorgd. Fijn dat het er ondanks de drukte bij de post toch voor Kerstmis was, zodat ik ze met Kerstmis cadeau kon geven. Jammer dat de pantoffels net iets te klein zijn. Ik neem aan dat het ruilen voor een grotere maat net zo soepel zal verlopen.

Prima levering

Prima levering

Erg tevreden

Goede service. Snelle levering. Goede informatieverlening.

Prima webshop

Precies zoals de omschrijving op de website. Snelle levering. Goede informatie.

Glerups zitten fantastisch

Mooi product, keurige levering

2 bestellingen die tegelijkertijd werden afgeleverd: top! Hierdoor werd een keer extra rijden voor de bezorging kunnen voorkomen. Bij het bestellen de optie om van een gerecyclede doos gebruik te maken om te besparen; ook heel fijn! Bestelling werd tijdig geleverd (al duurde het wel iets langer door de drukte). Ik werd keurig van het hele proces op de hoogte gehouden per mail.

Correcte service

Pantoffel maat niet op voorraad,invullenop formulier of ik bij beschikbaarheid mail wou ontvangen. Dat gedaan 3 dagen geleden toch mail gekregen weer beschikbaar. Direct beseld en nu heb ik ze al aan. Tof geregeld zo.

keurig verpakt, retourgegevens helder. Geen gebruik van gemaakt.

goede website, goede service. Ik werd goed op de hoogte gehouden mbt de vertraging door de vele postpakketten die in deze tijd verstuurd worden. Volgende keer weer bij jullie.

Bestellen en leveren....top

Op woensdag besteld en zelfs met de kerst drukte de volgende dag geleverd. Super

Prima, goede bezorging

Goed verpakt!

klasse

Zowel in winkel als on line bestelling altijd meer dan goed advies prima after sales en communicatie

Snel

Prima product

Goed te volgen

Wordt goed op de hoogte gehouden door zwerfkei en PostNL Wellicht dubbel op, want PostNL levert goed werk af en hun app is ook betrouwbaar en prettig.

Zelfs tijdens de kerstdrukte binnen één dag geleverd.

Het bestelde artikel voldoet helemaal aan mijn wensen en verwachtingen.

Top. Ze denken groen.

Grootste plus dat ze aanbieden een gebruikte doos te gebruiken. Uiteindelijk kreeg ik het pakket zonder "om -doos" . Nog beter. Verder snel verzonden en stand van zaken duidelijk gecommuniceerd.

Snel en goed geleverd met voldoende informatie

Prima product en service

Snelle service met duidelijke feedback via mail.

Super communicatie, als er "even" niet zo snel bezorgd kan worden: Corona

Deze Meindls bestelde ik op 17 december, wetende dat er bezorgproblemen zouden ontstaan/zijn ivm. mega corona-drukte bij de bezorgdiensten. Bij elk moment van Post.nl communicatie over vertraging, elke dag dus!!, een begeleidende mail van Zwerfkei erbij. Jullie zaten er echt BOVENOP. TOP TOP dus......... Uiteindelijk na 1 week geleverd.

Heerlijk

Snelle reactie op mijn mail en prima afhandeling ondanks de drukte bij PostNL na lockdown.

Goed gelopen.

Besteld en ondanks Corona toch nog snel geleverd.

Wederom geweldige zaak.

Na een eerst wat stroef contact met een wat onkundige chat medewerker(iedereen moet ingewerkt worden, dus bij deze vergeven)een schoen specialist van Zwerfkei aan de lijn gehad. Na 17 paar Meindels alweer mijn 18e paar . Gelukkig heeft Zwerfkei een diep assortiment maw het meest uitgebreide ass.van Nederland op Bergschoen gebied. Waaronder ook de Meindel Island in de brede versie. Een geschenk uit de hemel voor mensen met een hoge wreef en brede voorvoeten. Midden in de lockdown toch weer dagelijkse stevige schoenen nodig, met de gratis retour garantie uiteindelijk toch binnen 4 dg in huis. En ze zitten als gegoten. Bedankt Zwerfkei,tot het volgende paar en bedankt Post NL . gr Paul T Noordwijk

Topper in communicatie en leveren

Vragen vooraf via de mail en chat worden erg snel voorzien van een antwoord. Het verloop van bestelling tot levering wordt goed gecommuniceerd. En vanzelfsprekend wordt er tijdig geleverd en zijn de artikelen van de juiste kwaliteit. Aanrader deze zaak!

Ik werd goed geholpen via de chat ! Ik heb het product vandaag ontvangen en ziet er echt super goed uit maar ja nu even wachten tot de kerst want dan krijg ik het officieel.

Jaap Bijzerweg 10

3446 CR Woerden