fijn contact en super snel geleverd

bestelling was niet naar wens( te grote maat besteld) binnen twee dagen de juiste schoenen in huis. Webshopcontact erg behulpzaam, vriendelijk en deskundig,

Keurig en tijdig ontvangen

Leuk dat je bij Zwerfkei kunt kiezen om je bestelling in een “gebruikte” verzenddoos te laten versturen om bij te dragen aan een beter milieu. Product is zoals aangegeven en ben er zeer blij mee

Heldere en duidelijke communicatie

Kwaliteit producten

Glerups besteld, volgende dag in huis. Product voldoet aan omschrijving. Ook fijn dat je kunt kiezen voor 'gebruikte doos'. Zo kunnen we samen onnodig verpakkingsmaterialen tegengaan.

prima verzending en telefonische hulp

zie hierboven

Bestelling volgende dag in huis

Fijne zaak, goede service!

Snel en correct geleverd. Kwalitatief artikel.

Jack besteld wat te klein bleek te zijn. Retour gezonden en al snel reactie gehad dat het aankoopbedrag terugbetaald is. Jack in grotere maat besteld en dat werd na 2 dagen bezorgd. Heel vlot afgehandeld.

Snelle levering. Goeie kwaliteit

Gewoon goed.

Doen wat ze zeggen.

Gewoon goed, zoals afgesproken

Glerups sloffen besteld. Maatvoering is passend. Bezorgd op doorgegeven tijdstip. gewoon goed.

heerlijke sloffen!

heerlijk warm zonder zweterig te zijn, glijden niet af bij traplopen. Sympathieke uitstraling,

Geweldige sloffen

Precies wat ik hoopte, mooie kwaliteit, zitten fijn en warm, en belangrijk: anti-slip zolen zodat ik veilig de trap op en af kan.

Het pakket heb ik heel snel ontvangen.

De sloffen zitten heerlijk.

Prima, jammer van de bezorgkosten

Pakket kan makkelijk door de brievenbus. Dan is 5 euro op een bedrag van 15 euro heel veel. Is te makkelijk verdienen ten koste van de klant.

uitstekend

goed advies, prompte levering!!

levering in orde, adequate updates en vriendelijke mensen

De geboden mogelijkheid voor afmelden van vervolgmail voor eenzelfde order vind ik fantastisch. Voorts was het makkelijk om contact op te nemen via telefoon en chat, ook dat je het telefoonnummer in de mail steeds zo duidelijk in beeld krijgt is prettig, de mails mbt de order zijn duidelijk en volledig, kortom adequaat, de klantvriendelijkheid van het personeel (iig aan de telefoon) is uitstekend. Iets minder gelukkig was ik ermee dat het artikel dat ik besteld had (dure trekkingpoles) beide los en zonder verpakking in de (best ruime) doos zaten. Ik begrijp de overweging van beperking van verpakkingsmateriaal maar voor zo'n duur artikel is wat rammel- en stootpreventie toch wel gewenst..

Prima en snelle service

Na het melden van mijn klacht een duidelijke mail over de garantievoorwaarden. Binnen één week een nieuw product geleverd!

bestelling snel geleverd

duidelijke communicatie en een goede afhandeling.

Stevig schoenen die goed ingelopen moeten worden

Net binnen gepast. Stijf aan de zijkant. Moeten beslist ingelopen worden. Nette levering. Geen originele doos (jammer)

Bij bellen uitstekend advies over keuze tent. Prima monitoring proces bij laden en verschepen. Binnen een dag levering tent. ZKO meldt i.t.t. vele andere partijen dat POSTnl pakket heeft ingeleverd.

Ik heb een kompass wandelkaart besteld, deze lag de volgende dag al op de mat.

Wat een heerlijk bedrijf

Met mijn oude msr dragonfly brander langs geweest, ik kreeg hem niet meer aan de praat. Coen, van de service afdeling, is er mee aan de gang gegaan en heeft hem nagekeken en gerepareerd. Ik moest 5 euro, onderdelen, afrekenen. Een wereld van verschil met bv Beversport, ik zit nog steeds op Onderdelen van de dragonfly te wachten die ze voor mij zouden bestellen. Dan rij ik liever van Rotterdam naar Woerden. Kopje koffie of thee terwijl je wacht. Wat een mooie spullen en fantastische service.

zeer goed

Snelle levering, voldoet volledig aan de verwachtingen

Vlot en correct.

Netjes en zorgvuldig ingpakt in een hérgebruikte doos op aanvraag. Mooier dan iedere keer een nieuwe doos.

Jaap Bijzerweg 10

3446 CR Woerden