Goede snelle service

Fijn bedrijf om zaken mee te doen.

In plaats van een bezoek aan de winkel, dit jaar verschillende artikelen online besteld. Keurig verzorgd, uitstekende klantenservice en ook snelle reacties! Wij blijven fan van Zwerfkei!

Ruim assortiment

Een heel ruim assortiment met vele top merken. Snelle levering, en zeer goede service

Product was conform omschrijving en snel geleverd.

Prima bedrijf.

Goed.

Snel geleverd. Product voldoet aan verwachtingen.

Goede service, snelle levering.

Vorig jaar heb ik een zonnehoed besteld en ben er zeer content mee. Dit keer 2 zonnehoeden besteld voor kennissen van mij, want ze vinden die van mij zooo mooi en handig....ook zij zijn er zeer over te spreken. Vooral omdat het gezicht en de nek totaal beschermd worden! Dus dit keer was het geen bestelling voor mijzelf, maar voor iemand anders. Ze waren netjes verpakt en de bezorging was prima!

Prima! Vlotte service, heldere site.

Zie boven

lees mijn ervaring op facebook.

goed geregeld

goede comunicatie via email

Produkt is precies wat ik ervan verwachten snel geleverd.

Weer een positieve ervaring met de zwerfkei, Niet alleen de winkel is top ook de bezorging stipt op tijd en goed verpakt.

Alles perfect

Ook in Corona tijd next day delivery

Goede en snelle levering

Service

Behulpzaam

Een echte kei hij deed wat ie zei.

Zwerfkei doet wat het zegt te gaan doen en communiceert regelmatig en goed met de klant.

Het pakket is snel en keurig (in niet te grote verpakking) aangekomen.

Zoals gebruikelijk bij Zwerfkei is alles perfect geregeld niet alleen in de winkel maar ook via de webshop

Goede website en snelle service

Super service

Zwerfkei heeft voor mij nieuwe wielen besteld voor mijn 20-jaar geleden bij hun gekochte EagleCreek reiskoffer. Bij aflevering hoefde ik geen kosten te betalen, niet eens voor dr verzending via DHL. Hulde voor de duurzaamheid van EagleCreek, en de super service van Zwerfkei. Dank je martijn en collega's.

Alles goed

Makkelijke site, heerlijke sloffen prima contact en goed bezorging

Prima product, perfecte levering

Heel dnelle levering, zelfs in deze coronatijd. Gisteren besteld en ik gisterennamiddag reeds een mail om te melden dat het pakket vandaag zou geleverd worden. Om 11 uur was het in huis. Uitstekende service.

Zelfs in corona tijd binnen een dag geleverd

Dus top!

Prima, mooi op tijd. Zit goed

Rima, mooi op tijd. Zit goed

weet ik nog niet

jullie vragen om een beoordeling , terwijl ik de door mij bestelde artikelen nog niet ontvangen heb.

Goede service en vlotte levering, en echte klantgerichte winkel.

correcte service

Vanuit Zwerfkei prima service. Bezorging door PostNL ging niet helemaal goed. Pakket was niet aangekomen op afhaalpunt, maar was om onduidelijke reden door PostNL alweer weer teruggestuurd naar de winkel. Contact met de winkel gehad en volgende dag had ik het product alsnog thuis.

Jaap Bijzerweg 10

3446 CR Woerden